vibe tv logo mini

VELIKI HOROSKOP ZA TEKUĆU NEDELjU - Planete vas po pitanju posla i zdravlja vide ovako!

Kako su vam planete i zvezde naklonjene ove nedelje o pitanu zdravlja i posla, možete pogledati u ovom tekstu.

OVAN

Posao

Vaš idealizam može biti povod nerviranju, jer mnogo toga može krenuti nizbrdo. Aprilski Ovnovi trebalo bi ipak da budu oprezni svemu, posebno na poslu. Mnogo trošite, a moguć je i veći neočekivani izdatak. Zbog toga nemojte paničiti nego pokušajte da ga što pre nadoknadite. Eventualna promena poslovnih partnera i saradnika neće vam lako pasti. Naprotiv, moraćete da primenite potpuno nov metod rada, što je u ovom zahuktalom trenutku zaista podvig i zamisliti.

Zdravlje

 Budite oprezni u saobraćaju.

BIK

Posao

 Najzad ste ušli u pozitivnu fazu. Sada ste u realnoj situaciji da ostvarite sve ono što ste zamislili u vašoj mašti. Treba da ovaj period maksimalno iskoristite, ali se nemojte razočarati ukoliko se uspeh ne manifestuje odmah i kroz očekivani finansijski profit. Željni ste priznanja i imate potrebu da zalečite svoj ranjeni ego. Neko to veoma dobro zna i može vam ponuditi mrvice onoga što vam pripada. Ne prihvatajte to i nepadajte u zamku vrlo lukavog poslovnog partnera. Bolje se opredelite za težu, ali solidniju varijantu, koja dolazi od Jarca ili Škorpije. Moguće je unapređenje. Sve što ste potrošili vrlo brzo ćete nadoknaditi. Mogući su dobici u igrama na sreću ili razgovor o nasledstvu sa rođacima.

Zdravlje

 Više se šetajte.

BLIZANCE

Posao

 Naredni period može da vam donese teškoće i biće odlučujući u odnosu na mnogo toga u vašoj poslovnoj budućnosti. Već je dovoljno težak i ako se ne uzme u obzir tempo kojim ćete morati da funkcionišete, ako i niz sputavjućih okolnosti za koje će vam trebati baš dosta energije. Budite budni, sada ne bi bilo dobro da vam promakne i najmanji detalj. Imate mnogo talenata koje će neko želeti da unovči, ali nemojte se zadovoljavati prosečnim ponudama jer će vam imponovati osoba koja će želeti sa vama da radi. Ne potpisujte nikakve ugovore. Početkom sedmice ne nosite kreditne kartice i poveće količine novca sa sobom da ih ne biste izgubili, ili bi neko mogao da vas pokrade.

Zdravlje

 Budite oprezni ako idete na put u inostranstvo.

RAKOVE

Posao

 Početkom sedmice, prvu rundu dobiće vaši neprijatelji, a zatim će nastupiti vaših pet minuta. Budite dosledni sebi, ali poslušajte i savet iskusnije osobe, moguće Jarca. Na početku nedelje postoje sve šanse da napravite veliki izdatak, ali i da propustite sjajnu priliku za sticanje velikog novca. Još uvek ste u prilično pozitivnoj fazi, što ne znači da vam se dešavati samo dobre stvari. Pasivnost vam siguno neće doneti ništa dobro. Treba da se probudite i da uzmete ono što vam se nudi.

Zdravlje

 Smanjite nervozu zbog posla

LAV

Posao

 Okolnosti oko vas vam nameću tempo mnogo snažniji od onog koji bi vam sada prijao. Naravno da vam to stvara dodatni pritisak, ali nemojte da dozvolite da vas to parališe. Morate samo da budete aktivni, jer imate dovoljno energije za to. Potrebna vam je samo neka inicijacija, a to može da bude upravo vaša jaka volja. Ovaj period može signalizirati koristoljubivost druge strane i mogućnost da budete na neki način prevareni. Ne budite naivni i ne verujte svakome ko vam obećava novi posao. Ne trošite novac na kupovinu elektrouređaja, posebno ne kompjuterske opreme, možete dobiti neispravnu robu ili može iskrsnuti neki drugi problem u vezi s tim.

Zdravlje

 Poštedite sebe velikih napora.

DEVICE

Posao

Ulazite u pozitivniji period, ali ipak neki

od vas treba da budu svesni da će posledice teškoća iz prethodnog perioda možda još uvek osećati, ali će barem biti mnogo manjeg intenziteta. Ovaj period treba da iskoristite za odmor, jer vam je to više nego neophodno. Neko vas na fin način usmerava u pogledu vaše karijere, ali vi kao da niste svesni do koje mere vam želi dobro. Čeznete za nekim ekskluzivnim poslom koji bi vam doneo sjajnu zaradu, ali ne žurite sa odlukom - nije vreme za to. Dajete mnogo novca na svakodnevni život, a imaćete i vanredni izdatak. Dogodiće se nešto zbog čega ćete morati da odrešite kesu.

Zdravlje  

Odlično se osećate.

VAGE

Posao

 Ne računajte na sreću i ne započinjite nove poslove, ne ulazite ni u kakve poslovne aranžmane nego maksimalnu pažnju posvetite uobičajenim aktivnostima. Budite spremni da popustite mlađim saradnicima, jer od vaše prilagodljivosti zavisi ishod posla. Krajem nedelje Vage će ponovo zablistati punim sjajem, njima tako svojstvenim. Svojim šarmom, osećanjem za pravdu i taktičnošću ćete savladati i nesavladivo. Da ne govorimo o tome da će vam se skoro sva vrata sama otvoriti. Sva iznenađenja u ovom periodu mogu biti samo prijatna.

Zdravlje

 Pazite se povrede na poslu.

ŠKORPIJE

Posao

 Ovo je period u kojem ćete morati da snosite odgovornost za sve svoje prethodne aktivnosti. Sumiranje svega toga mora da bude što realnije, jer, u suprotnom, teško da ćete napraviti i jedan korak napred. Budite samokritični, ali nemojte sebi sami suditi, jer to nije za vaš naglašeni ego. Treba da ste svesni toga da ne možete baš sve da držite pod kontrolom. Čekate da vam se javi neko iz inostranstva. Ako se radi o članu porodice, mogao bi imati nekih nepredviđenih problema, ali ne brinte, ima ko da mu se nađe pri ruci, moguće osoba koja nosi neku uniformu. Lav vam pravi poveće probleme. Kupoprodaja nekretnina je nešto najnepovoljnije što bi trebalo da sada obavljate, naročito preko posrednika.

Zdravlje

 Promenite režim ishrane. Izbacite jako masno i slatko.

STRELAC

Posao

 Imate utisak da su se svi urotili protiv vas ili bar protiv nekih vaših ideja, a to baš i nije mnogo od istine. Ipak, bitno je da znate da ovo nije idealan period za borbu, jer ničim ne biste mogli da promenite ovu situaciju. Jednostvano, nemate dovoljno jake adute u ovom momentu, a ni sav vaš entuzijazam sada ne bi bio dovoljan. Ne bi bilo loše da počnete da sagledavate svoju situaciju iz drugog ugla, bez velikog nerviranja. Neko će vam ponuditi posao koji vam se neće učiniti isplativim. Kontakti sa strancima ne donose zadovoljavajuće prihode. Sačekajte malo, pre nego što donesete odluku u vezi sa ulaganjem ili potraživanjem nekog novca.

Zdravlje

Budite oprezni sa oštrim predmetima.

JARAC

Posao

Tokomovog perioda ćete biti maksimalno angažovani, a vaš uspeh zavisi od vaše sposobnosti prilagođavanja. Perfekcionista ste, sa veoma snažnim osećanjem odgovornosti, što jeste neophodno, ali ne treba sebi da dozvolite da idete u krajnost. Malo opuštenosti vam uopšte ne bi škodilo. Na poslu su moguća mnogobrojna uzbuđenja, između ostalog zato što niste spremni da prihvatite kritike na svoj račun ili odgovornost za neki svoj potez. Ako ne morate, nemojte donositi nikakve važne odluke u vezi sa novim poslom, možete napraviti ključnu grešku. Imaćete mnogo izdataka. Ipak, neko će vas prijatno obradovati vešću u vezi sa mogućim poslom koji još neće moći da se realizuje, a koji bi mogao biti dobro plaćen.

Zdravlje

 Ne iscrpljujte se bez potrebe.

VODOLIJE

Posao

Situacija na poslovnom planu još uvekna vas deluje prilično iritirajuće, ali pravo je vreme da se zapitate da li je vaš osećaj realan ili ste postali suviše subjektivni. Čime ste to zaista zasićeni i od čega to pokušavate da pobegnete? Ovo pitanje treba da rešite sada kada imate dovoljno energije, iako se vama to ne čini tako. U suprotnom, možete ići iz greške u grešku, a da bude toga nesvesni. Sve u svemu, izbor je pred vama. Dobro se slažete sa onima koji vam povlađuju, ali vam time čine lošu uslugu. Ne verujte sve Blizancima, Devici, Lavu i Raku, ali im se i ne suprotstavljajte bez potrebe. Ovan i Jarac vas kritikuju. Preko žena, ma kog pola da ste i ma čime da se bavite, predstoje vam dobici razne vrste. Imate na koga da se oslonite.

Zdravlje

 Mogući su bolovi u nogama.

Pogledajte i ovaj naslov - sigurni smo da će vam se dopasti!

https://okonas.online/ljubavni-horoskop-za-nedelju-pred-nama-ova-dva-zodijaka-imace-jako-tesku-nedelju/

RIBE

Posao  

Pritisak koji osećate u ovom periodu je veoma snažan i sasvim realan, ali to je samo razlog više da se ne rasipate uludo, kao što to vi znate. Napravite svoje prioritete i pokušajte da vaši kriterijumi budu, što je moguće, više realni, iako to za vas i nije baš lako. Ne treba baš svima oko vas vaša pomoć i ne shvaćajte sve previše lično. Što se kaže, svako nosi svoj krst. Dobićete nekoliko različitih poslovnih ponuda, ali vi ćete biti vrlo oprezni i selektivni. Možda ste preterano sumnjičavi prema nečijim dobrim namerama, međutim, ne želite da rizikujete sadašnje radno mesto radi nečega što vam ne deluje da je ono što vi priželjkujete. Rado trošite na one koje volite i spremni ste da napravite veći izdatak na neki galantan poklon. Budite spremni da malo i prištedite jer će vam uskoro biti potrebna veća suma novca.

Zdravlje

 Manji pad imuniteta. Pojačajte ga ishranom i biljnim čajevima.

https://okonas.online/veliki-horoskop-za-tekucu-nedelju-planete-vas-po-pitanju-posla-i-zdravlja-vide-ovako/

Posetite instagram profil za više informacija i nagrada!

https://instagram.com/astrologija.world?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Vaš astronumerolog FILIP – Astro World

OkO NaS