vibe tv logo mini

SASVIM POGREŠNO, DECA DANAS UČE OD VLOGERA I BLOGERA NEMOGU DA NAUČE DOBRO- MOJA DECA NEMAJU MOBILENE!(FOTO)

JAVNA SCENA

Đokovići ovako vaspitavaju svoje naslednike.

Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena Đoković, bez zadrške je progovorila o odrastanju današnje dece i njihovim uzorima.

  • Mi kada gledamo sada decu, oni nalaze uzore u blogerima, vlogerima, nekim nepoznatim klincima... S obzirom da je to sada dečija kultura, deca predvode decu, ono što možemo da očekujemo jeste baš to otuđenje, samoubilačke misli, kriminal i zločin u okviru škola. Baš zato što kada jedna nestabilna osoba, kao što je dete, koja je jako promenljiva, predvodi drugu decu. Mi ne možemo da očekujemo neko ponašanje koje je prikladno - rekla je Jelena Đoković za "Unu".

djokovici_sa_decom.jpg

"Moja deca nemaju telefone"Novakova supruga se godinama unazad bavi društvenim temama kroz njihovu fondaciju, a doprinos zdravom odrastanju sve dece je od početka njihov glavni cilj.

  • Uspešno se još uvek borim, moja deca imaju devet i šest godina, za sada nemaju telefone, niti tablete. U školama se na određenim časovima tableti koriste, ali je to za sada u nekim granicama zdravog razuma – zakljućila je Novakova supruga Jelena.

Izvor/Pink.rs

Oko Nas – Uvek uz VAS