vibe tv logo mini

Poklopljene ili raširene kazaljke - ZNAČENjE LjUBAVNOG SATA - Saznajte šta vam kazaljke govore!

Kada je ljubav u pitanju, ljudi su oduvek tražili neke simbole koji će im ukazati na to da ih njihova simpatija voli ili da neko misli na njih. U tom smislu pojavili su se i takozvani ljubavni sati, odnosno otkriveno je da nam kazaljke mogu dosta reći o našem ljubavnom životu i o osobi do koje nam je stalo.

Verovatno ste i sami milion puta čuli da se neko obraduje kada vidi poklopljene kazaljke jer to znači da neko misli na tu osobu. Međutim, postoji još mnogo značenja koja možete jednostavno pročitati na satu. Ono što je važno jeste da tačno znate šta određeni položaj kazaljki znači i kako ga možete tumačiti.

U ovom tekstu ćete imati priliku da saznate nešto više o ljubavnim satima i o tome kako se tumače. Mi ćemo vam za svaki sat pojedinačno reći šta znači, tako da ćete moći bolje da razumete njegovu važnost i suštinu.

Dakle, na satu sa mora doći do preklapanja kazaljki, da bi se to računalo kao ljubavni sat. Verovatno niste puno ni obraćali pažnju u kojim sve situacijama se kazaljke preklapaju, ali sada ćete imati priliku detaljnije o tome da pročitate...

00:00 – Ukoliko pogledate na sat tačno u ponoć, primetićete da su se kazaljke poklopile. Ovo poklapanje kazaljki ima veoma lepo značenje a odnosi se na romantične susrete i momente koji vas očekuju uskoro. Dakle, poklapanje kazaljki u ponoć je jasan pokazatelj ljubavi koja vam je uzvraćena.

01:05 – Ukoliko se kazaljke na satu poklope u 01:05 i vi baš bacite pogled na sat u tom momentu, onda je to jasan znak da vam neka osoba nedostaje. Najverovatnije je u pitanju bivši partner, kojeg još uvek niste uspeli da prebolite.

02:10 – Gledanje na sat u ovo doba je znak da ćete se uskoro sresti sa bivšim partnerom koji vas još uvek voli, tako da vam to može izazvati osećaj neprijatnosti.

03:15 – Ukoliko ste na sat pogledali baš u 03:15, onda je to najverovatnije signal da vaša simpatija nije zaljubljena u vas. Vi ne prestajete da mislite na tu osobu, ali ona na vas i ne pomišlja.

04:20 – Ako ste videli da su se kazaljke u ovo doba poklopile, najverovatnije vas u skorije vreme očekuje veza sa nekom osobom koja ima uniformu.

05:25 – Ukoliko pogledate rano ujutru u 05:25 na sat, onda to nema najbolje značenje za vas. Naime, ovaj položaj kazaljki na satu znači da vaš partner nije iskren i da vas najverovatnije vara.

06:30 – Ako ste se nedavno svađali sa partnerom, ovaj položaj kazaljki na satu znači da sledi skoro pomirenje. Ipak, neke stvari će vas i dalje mučiti i nećete moći da pređete preko njih, tako da bi trebalo da razmislite da li je pomirenje najbolje rešenje.

07:35 – Ako ste pogledali na sat u ovo doba, onda imamo dobru vest za vas. Vaš partner je jako zaljubljen u vas i iskreno vas voli.

08:40 – Ovaj položaj kazaljki na satu označava to da je vaš partner ljubomoran na nekoga sa kim ste u jako dobrim odnosima i ko vam poklanja pažnju.

09:45 – Ukoliko ste u ovo vreme bacili pogled na sat, onda je to upozorenje za vas da neki prijatelj u kojeg verujete nije iskren prema vama, a moguće je i da želi da vam preotme partnera, tako da treba da budete oprezni.

10:50 – Ukoliko pogledate na sat u 10:50, onda to znači da ćete najverovatnije dobiti poziv od bivšeg partnera, što vas može malo zbuniti i uticati na vaš odnos sa sadašnjim partnerom.

11:55 – Kada se kazaljke poklope u ovo vreme, onda to ukazuje na flertovanje sa nekom osobom koja vam je jako privlačna u fizičkom smislu.

12:00 – Kada se kazaljke poklope u 12 sati u podne, onda je to loš znak. Verovatno ćete u skorije vreme imati sukob sa osobom koja vam je dosadna i koja pokušava da bude sa vama po svaku cenu. Vi ste nezainteresovani za tu osobu i verovatno ćete izgubiti strpljenje što se ljubaznosti tiče, pa ćete se sa tom osobom posvađati.

13:05 – Poklapanje kazaljki u 13:05 posle podne je znak da ćete se najverovatnije videti sa nekom zauzetom osobom u skorije vreme, a moguće je čak da je reč o osobi koja je u braku. U tom slučaju savetuje se oprez, ali i da dodatno razmislite o svojoj odluci.

14:10 – Ukoliko su se kazaljke poklopile u ovo vreme, najverovatnije ćete uskoro dobiti priznanje od bliskog prijatelja, koji će vam priznati da je potajno zaljubljen u vas. Nažalost, vi njega posmatrate samo kao prijatelja i ne možete mu tu ljubav uzvratiti.

15:15 – Ako u ovo vreme vidite da su se kazaljke poklopile, onda znajte da neka osoba sa plavom kosom razmišlja o vama. Pokušajte da otkrijete ko bi to mogao da bude.

16:20 – Ukoliko bacite pogled na sat u 16:20 posle podne, onda to najverovatnije znači da ste postali nečija simpatija.

17:25 – Ovaj položaj kazaljki na satu znači da vaš partner nije iskren i da izmišlja razne laži kako bi vas uverio u nešto. Nemojte previše verovati svemu što čujete.

18:30 – Ako ste pogledali na sat predveče u ovo doba, onda je to znak da neka osoba sa tamnim očima misli na vas jer joj se dopadate.

19:35 – Ako pogledate na sat u 19:35, onda to znači da ćete uskoro biti pozvani na sastanak od strane osobe koja vam se mnogo dopada.

20:40 – Ovaj položaj ćiza na satu ukazuje na to da će vam se ostvariti želja da se zabavljate sa nekim ko vam se već dugo sviđa.

21:45 – Ako ste na sat pogledali u ovo doba, onda je to znak da ste zaljubljeni u nekoga ko vam je zabranjen, jer je najverovatnije u pitanju zauzeta osoba.

22:50 – Ako su se kazaljke poklopile u ovo doba i vi baš tada pogledate na sat, onda to znači da će neka dobra i pažljiva osoba u skorije vreme uspeti da osvoji vaše srce.

23:55 – Poklapanje ćiza u ovo doba znači da imate veliku i iskrenu ljubav sa nekim ko živi daleko od vas.

Sada kada ste videli šta znači kada se kazaljke poklope, na vama je samo da upamtite i prilikom poklapanja tačno znate šta se dešava na vašem emotivnom putu.

Filip Mijatov

OKO NAS