vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.05.2022 - Ribe niste ugrožene kao što mislite a OVAJ zodijak će poludeti od zadovoljstva!

Vikend je pred nama, stoga da poslušamo zvezde i planete šta nam poručuju za danas!

OVAN

Dajete na znanje da vas nešto nervira i da želite da nešto uradite po svome. Okolina misli da nekome terate inat. Pasivan stav donosi probleme tokom prepodnevnih sati jer vas mogu nadigrati oni koji su lošiji od vas u svako pogledu. To se odnosi samo na mlade, previše sigurne u sebe predstavnike vašeg znaka koji su se previše uživeli u ulogu potencijalnog pobednika. Pazite s kim stupate u finansijski aranžman.

Ako se bavite umetnošću, možete sresti nekog ko je mnogo talentovaniji od vas i spreman da podrži vaše ambicije. Moguć je susret na poslu sa jednim Rakom, Bikom ili Škorpijom. Ovo bi za vas mogao biti sasvim solidan dan ako ste spremni da u nečemu popustite jednom Raku ili Strelcu.

BIK

Dan vam donosi nove poslovne planove. Situacija u svetu biznisa nije jednostavna i moraćete, ako se bavite privatnim biznisom ili želite da ga započnete, da budete posebno oprezni u radu sa Ribama, Rakom ili Ovanom. Spremni ste da uradite nešto po svojim impulsima a ne onako kako smatrate da je ispravno.

Možete imati raspravu sa partnerom u vezi sa novcem ili u vezi sa nečim što vi smatrate da je vredno vaše pažnje i da bi trebalo da vas podrži jer je vama to veoma značajno. Nemate utisak da ste prioritet partneru već da više pažnje poklanja nekim drugim osobama.

BLIZANCI

Prilično ste nervozni jer imate utisak da neko radi nešto protiv vas i da pokušava da vas nagovori da se prihvatite novih dužnosti. Svesni ste svojih potencijala ali i nedovoljne ambicije ili spremnosti da uradite ono što bi

Danas imate šanse da ostvarite mnoga lepa prijateljstva, da sa onima koje tek upoznate postanete dugogodišnji prijatelji, posebno ako se ta prijateljstva ostvaruju na putovanjima. Veče donosi neočekivane susete, moguće i sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi.

 RAK

Dan vam donosi mnogo toga novog ali je potrebno da budete skromni i da prihvatite mogućnost nalaženja pravog rešenja. Očekujete da vam se javi jedna Vodolija i da vam ponudi rešenje koje bi za vas moglo biti najbolje. Verujete da možete da postignete cilj samo vam je potrebna podrška porodice, naročito ako ste mladi. Trudite se da nađete nov izvor prihoda.

Ako ste rođeni sredinom osamdesetih, moguće poznanstvo sa nekim ko nije slobodan. Moguće da pokušavate da oživite vezu sa nekom osobom koja vam je svojevremeno bila veoma draga ali sada se viđate možda više iz navike. Sve više vas opterećuje nešto što ne možete da rešite.

LAV

Moguć je razgovor o nečemu što bi za vas moglo biti vome povoljno kao rešenje za nove projekte. Dobijate mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima ili ako ste mladi u okviru stručnog usavršavanja. Ovo bi mogao biti za vas jedan od boljih dana ako ste u situaciji da odlučujete o nečemu što je za vas i za tim vaših saradnika veoma bitno.

Pokušajte da budete što je moguće uviđavniji i ako treba, budite vi ona strana koja organizuje susret ili koja pokazuje da joj je stalo da se odnosi dovedu na pređašnji nivo. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema nekom ko stelno ponavlja greške i nervira vas svojim komentarima.

DEVICA

   Trudite se da nađete način kako da se priviknete na nove poslove ili da nađete odgovarajuće saradnike. Veče donosi moguće probleme u saradnji sa Ribama koje ne pokazuju dovoljno razumevanja za vas. Neko pokušava da vam nametne osećaj krivice. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vas slušaju i slede vaše instrukcije. Sa velikim entuzijazmom pristupate realizaciji nove ideje, naročito ako ste umetnik.

Nekome ste veoma dragi i želite da date na znanje osobi koja je više puta pokazivala da joj je stalo do vas da ćete napraviti neki kompromis. S obzirom na jak znak Jarca imate utisak da je partnerka veoma principijelna. Moguća manja rasprava sa Lavom ili Blizancima.

VAGA

Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radtie a vi verovatno čekate neku treću priliku. Paralelni poslovi su ono što vas inače veoma interesuje i nalazite razne mogućnosti za zaradu, između ostalog i posao za koji niko ne zna ili o kome nikom ne pričate.

Jedan Jarac neće imati razumevanja za vas, želeće da vam da na znanje da ne može u svemu da vam popušta ali to može učiniti na takav način da ćete se vi osećati kao da vas kritikuje. Moguća je romansa na putu sa Lavom ili Blizancima. Dobro se slažete sa Vodolijom.

ŠKORPIJA

Možete imati veliku tenziju naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Neko ima nešto protiv vas i jasno vam je da ćete morati da se pozabavite bilo konkurencijom ili osobama koje vam nisu iskreni prijatelji. Moguć poziv za sastanak sa Rakom.

Imate veliku potrebu da se sa nekim dogovorite oko nekim bitnih pitanja u vezi sa zajedničkim poslom i ako ste iste struke kao i partner ili ste upoznali neku osobu sa kojom nameravate da radite, moguće da ćete voditi razgovore na tu temu.

STRELAC

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte uslove koje drugi ne mogu ispuniti. Ima mnogo onih koji podstiču vaše ambicije i koji vam zameraju da ste previše komotni po pitanju karijere ili da razne važne odluke prepuštate drugima.

Potrebno je da pokažete više zanimanja za partnerov hobi i za njegove poslovne planove ili za njegove poslovne planove, za finansijsku situaciju. U društvu jedne Vodolije, možete dobiti želju za obnavljanjem nekadašnje ljubavi, čak i ako znate da ona nije dobar izbor za vas.

JARAC

Prilično ste neefikasni po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe zatvorili u neku hermetičku sredinu u kojoj se osećate zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente. Ako planirate da se posvetite nekom novom poslu, trebalo bi da potražite savet u vezi sa tim. Svesni ste svojih potencijala i ne želite da vam neko preotme ideju ali niste dovoljno motivisani ako vam ne obećaju dobru zaradu.

Preokupirani ste razmišljanjima o nečemu što se možda neće dogoditi i pokušavate da se postavite drugačije kada je u pitanju veza sa osobom koja vam stalno zamera da je zanemarujete. Nemojte se previše okupirati temama koje se odnose na prošlost i na nešto što ste odavano raščistili.

  VODOLIJA

Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji. Ponašate se prilično svojeglavo i pokušavate da drugima nametnete svoje stavove. Ne budite previše zahtevni. Dan vam donosi vam neke nove mogućnosti za zaradu. Ostajete dosledni sebi i svojim ciljevima.

Danas je potrebno samo da zaboravite na neke probleme sa kojima ste suočeni u poslednje vreme i sa kojima niste znali kako da izađete na kraj. Nemojte se opterećivati onim što o vama pričaju Ovan ili Jarac, partnerka je spremna na ustupke.

RIBE

Pokušavate da se dogovorite sa Devicom oko nečega što vam je veoma bitno. Ovo bi za vas mogao biti signal da se nešto interesantno dešava na poslu. Niste toliko ugroženi kako vam se može činiti. Uvereni ste da neko radi protiv vas. Naprotiv, jedan Bik, Škorpija ili Vaga mogu vam predložiti zajedničku saradnju. Može se raditi o izuzetno primamljivoj ponudi.

Trudite se u svim aspektima vašeg profesionalnog života. Ipak, moguće je da imate osećaj da ste bez razloga kritikovani i da se malo toga odvija onako kako biste vi želeli. Slobodne Ribe treba da pokažu inicijativu u vezi sa jednom Škorpijom.

OKO  NAS