vibe tv logo mini

Usijale se mreže - HRISTOS SE RODI - DRAGAN NAPRAVIO OGROMNU GREŠKU U ČESTITANJU VASKRSA!(FOTO)

Piše: Milica Milojević

ZANIMLJIVOSTI

HRISTOS VOSKRESE!

Hristos se rodi – Jovanin dečko Dragan napravio neviđeni lapsus.

Voditeljka Jovana Jeremić i njen dečko, biznismen Dragan Stanković, ovog jutra su domaćini Jutarnjeg programa na Pinku u vili koju grade u Grockoj.

Brojni gosti su uveliko stigli, a na red je došla i zdravica koju je prvo održala Jovana, a onda i njen izabranik Dragan Stanković.

Kada je Jovana završila, Dragan je želeo da svima čestita praznik, pa je umesto "Hristos Vaskrse", rekao "Hristos se rodi".

Lapsus Dragan Stankovića

  • Ja neću dugo govoriti. Svim pravoslavnim vernicima bih čestitao, Hristos se rodi... Mali lapsus - rekao je Dragan koji se preznojio, a Jovana ga je samo pogledala i odgvorila: - Tako je, tako je.

Inače, voditeljka je za ovu priliku obukla kratku crvenu haljinu, a na samom početku Jutarnjeg ona je pozdravila Draganove sinove Miloša i Mihaila.

Jovana Jeremić otvorila vrata vile u Grockoj

  • Biće nam zadovoljstvo da dočekujemo goste - rekli su oni.
  • Ovo je moja snaga i moj najveći kapital koji imam - rekao je Dragan, koji je sinovima čestitao Usrks.

Voditeljka je zajedno sa Draganom Stankovićem i njegovim sinovima dočekivala goste, a na Instagramu je podelila i dekoraciju koja je bila na zavidnom nivou.

Zlatni escajg, zlatna uskršnja jaja su bili samo deo dekoracije, a na svakom tanjiru nalazila se pločica sa natpisom "Hristos Vaskrse" koja će pripasti svakom gostu koji se našao u Jutarnjem.

Jovana Jeremić otvorila vrata vile u Grockoj

Jovana je danas pozvala brojne ličnosti sa javne scene, a među njima se našao i minitar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dragan Stanković je odmah seo pored Dačića, a onda je Jovana dovela i rođenog brata Predraga i to sa posebnim razlogom.

Predrag je, inače, veliki obožavatelj Ivice Dačića, a ovog jutra je obuo i čarape sa njegovim likom koje je odmah pokazao ministru unutrašnjih poslova.

Foto: screenshot tv pink

HRISTOS VOSKRESE!

 

Oko Nas – Hvala što ste uz nas