vibe tv logo mini

LjUBAVNI HOROSKOP ZA NEDELjU PRED NAMA -OVA DVA zodijaka imaće jako tešku nedelju!

Kako su vam planete i zvezde naklonjene ove nedelje po pitanu emocija i ljubavi, možete pogledati u ovom tekstu.

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu delovati nezainteresirano za partnerove planove, iako će se on sam veoma truditi i pokazivati spremnost za kompromis. Biće im potrebno više razumevanja za drugu stranu. Možete biti u velikim iskušenjima. Nemojte sebi da dopustite neke impulsivne reakcije, ili ih bar svedite na najmanju moguću meru. U suprotnom, posledice bi mogle biti baš onakve kakve biste najmanje želeli. Krajem nedelje predstoji vam mirniji period, što vam je baš potrebno.

Slobodni mogu imati poznanstvo koje može prerasti u ozbiljniji odnos. Što ste mlađi i skloniji površnijim vezama ili tajnim avanturama, to je pre moguće razočaranje. Ne oklevajte da otvoreno razgovarate sa osobom koja vam je draga o onome što vas muči, ali ako ste u vezi nemojte početkom sedmice, jer partner neće imati sluha za vas.

BIK

Situacije je povoljnija na emotivnom nivou nego u prethodnom periodu. Vašim odnosom sad dominira harmonija, a vi kao da ste, makar na trenutak, postali neverovatno fleksibilni. Bikove ove nedelje očekuju pozitivna ljubavna dešavanja. Situacije je povoljnija na emotivnom nivou nego u prethodnom periodu. Vašim odnosom sad dominira harmonija, a vi kao da ste, makar na trenutak, postali neverovatno fleksibilni.

Zauzeti pripadnici znaka osećaće manju napetost u vezi, a neki mogu ponovo osetiti staru strast prema partneru. Slobodni će imati više šanse da sretnu osobu koja će ih zainteresirati, i mogli bi da se zaljube. Ako ste ikada maštali o ljubavi sa pretpostavljenim, to vam se može i desiti, ali će pokrenuti lavinu događaja koje nećete moći da kontrolišete. Možete biti žrtva mobinga, međutim, takvo ponašanje vrlo oprostiti pretpostavljenom. Ako idete na put, sledi romansa.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, pa će biti i više šansi za nova i zanimljiva poznanstva, a povoljne ljubavne prilike će se povećati. Neki mogu imati tajnu ljubav ili maštati o nekoj nedostupnoj osobi. Zauzeti sa partnerom mogu imati strastveniji odnos. Imate potpunu podršku vašeg partnera, što ukazuje da vam je veza stabilnija nego što ste i sami pretpostavljali. Neka vas ova činjenica osnaži u teškim trenucima, ako zapadnete u njih.

Optimizam vašeg partnera biće izuzetno značajan za vas. Međutim, nekima partner može nešto vrlo važno da zamera, a vi znate šta je to i računate da ćete uspeti da ga odobrovoljite, ali samo ako suštinski promenite svoje ponašanje.

RAK

Rakovima ovo može biti povoljniji emorivni period kada će osetiti smirivanje napetosti na privatnom planu, a odnos sa partnerom će početi da se poboljšava. Mnogi od vas se u ovom periodu mogu osećati osujećeni i pomalo usamljeni, a to je dobrim delom prouizvod vaših prevelikih očekivanja. Ovaj problem treba da bude i vaša životna lekcija, zato je možda baš ovaj trenutak onaj pravi, kada bi iz njega trebalo nešto i da naučite.

Slobodni Rakovi mogu se opustiti u prijateljskom u društvu gde su moguća neka nova i zanimljiva poznanstva. Ako imate paralelnu vezu s nekim s posla, za to će saznati stalni partner. Ako on ima, vi ćete mu dati na znanje da to ne želite više da tolerišete. Moguće je da on ima neke druge probleme o kojima ne želi da priča i koji nemaju veze sa poslom. Neko želi da vas upozna, moguće Bik ili Vaga.

LAV

Lavovima ove nedelje može biti uzbudljivije na ljubavnom planu, naročito ako se nađu na putovanju ili im se dopadne neko ko ima veze sa inostranstvom. Zauzeti pripadnici znaka mogli bi imati prolazne probleme u odnosima sa partnerom, ali će to uspeti da prevaziđu. Imate utisak da je partner pomalo lukav ili koristoljubiv i da je vama više stalo do njega nego obrnuto. Ne donosite bilo kakvu definitivnu odluku.

Vaše sopstvene emocije mogu da vas zbunjuju i dezorijentišu. Skoro da i sami ne znate šta u stvari želite. Da li je to samo trenutna potreba za nekom promenom ili je nešto drugo u pitanju? Pokušajte da sami pronađete odgovor na to, jer će uskoro ovo pitanje biti zaista neizbežno. Skloni ste uzbuđenjima i prijatnim i neprijatnim. Mnogo energije vam se odliva na nepotrebne rasprave s partnerom.

DEVICE

Device će ove nedelje biti raspoložene za nova poznanstva i neće imati većih problema da uspostave ozbiljniji odnos sa nekom osobom koja im se dopada. Biće više šansi za nove emotivne veze, dok će zauzeti sa partnerom imati odnos sa više razumevanja i nežnosti. Poboljšanje na emotivnom planu neki još uvek ne osećaju, a i strpljenje im je na izmaku, što je za njih svakako logično, ali ne baš i pametno.

Pokušajte da iz sebe izvučete maksimum tolerancije, jer je vreme za sređivanje odnosa pred vama. Ma kog pola da ste, budite strpljivi, ako treba idite u totalnu ilegalu, ne pojavljujte se nigde, neko će poželeti da vas vidi. Slaće vam SMS, zvaće vas telefonom, držite ga nadistanci.

VAGE

Vage ove nedelje uspešno prevazilaze probleme i prepreke koje se mogu pojaviti na emotivnom planu, zauzeti lakše komuniciraju sa partnerom, a razumevanje u vezi je bolje. Pokušavate da ispravite šta se ispraviti može, ali prošlost vam je još za petama. Vaš partner je u ovom periodu pun inicijative i nove odlučnosti, zbog koje svakako nećete ostati hladni. Naprotiv, koliko god da ste snažni, vama je ipak najpotrebniji još snažniji partner.

Opustite se i uživajte u njegovom vođstvu, jer će vam dosta prijati. Slobodni mogu imati više novih susreta, a neka osoba mogla bi posebno da ih zainteresira.Na meti ste mnogih obožavalaca uključujući Lava i Vodoliju. Oprezni ste u kontatima sa Ovnom.

ŠKORPIJE

Škorpije će se ove nedelje truditi da privuku pažnju osobe koja im se dopada, neke bi mogle da se zaljube, ali i da upadnu u nepromišljene ljubavne situacije. Zauzeti pripadnici znaka želeće sa partnerom da uspostave emotivniji odnos, ali će i strasti biti prilično naglašene. Na emotivnom planu kod vas se situacija menja u izuzetno pozitivnom pravcu, ali vi kao da ne umete to da cenite. Treba malo da se trgnete, jer ste toliko upućeni samo na sebe, da vam se na kraju može desiti da zaista izgubite sve oko sebe, a onda, šta ćete?

Nepoverljivi ste s razlogom. Situaciju uspevate da držite pod kontrolom, jer dobro poznajete partnerove slabe tačke. Ako ste skloni paralelnim vezama, stalni partner će vam jasno pokazati da to ne toleriše. Na kraćem putu moguća avantura s Ovnom ili Jarcem. Ribe čekaju da ih pozovete.

STRELAC

Strelčevi će ove nedelje biti u povoljnijem emotivnom periodu kada će biti više šansi za nova poznanstva i susrete, ali i kratke i neobavezne avanture. Zauzeti pripadnici znaka će ipak težiti stabilnim odnosima u svojim vezama i činiće neke stvari kako bi udovoljili partneru, jer će vaš partner u narednom periodu biti veoma dominantan i egocentričan. I pored velike želje da sebi objasnite takvo njegovo ponašanje, teško da ćete u tome i uspeti.

Možete samo biti još više povređeni time. Treba da sačekate vreme kada će biti moguće razjasniti neke probleme u vašem odnosu. Ako ste slobodni, lako se može dogoditi da se u euforičnom stanju odlučite za avanturu s nepoznatom osobom na kraćem putovanju. Ako se pri tom bude radilo o poslovnom saradniku u inostranstvu, možete prilično iskomplikovati svoj život.

JARAC

Jarčevi koji se nalaze u svežim vezama, ove nedelje mogli bi poželeti da to preraste u nešto više. Oni sa dužim stažem imaće stabilnije odnose u vezi i neće više osećati tako veliku napetost. Nemojte da projektujete vaš posao na svoju vezu. Vi ste sposobni da napravite jasne granice, stoga treba da iskoristite ove svoje sposobnosti. Inače gledano, vaša veza je prilično stabilna, a po svoj prilici, dugo će tako i ostati.

Slobodne očekuju nova poznansva, ali ih neće zadovoljiti površni kontakti. Osećate veliku privlačnost prema nekome koga viđate na poslu. Nemojte dozvoliti da vam to postane opsesija koju niste u stanju da rešite. Da biste se oslobodili osećanja krivice prema Ribama ili Biku, najbolje je da ugovorite sastanak i raščistite sasvojim osećanjima. Možda tek počinje romansa.

Sigurni smoi da će da vam se dopadne i ovaj naslov, stoga vam i nudimo!

https://okonas.online/veliki-horoskop-za-tekucu-nedelju-planete-vas-po-pitanju-posla-i-zdravlja-vide-ovako/

VODOLIJE

Vodolije ove nedelje uglavnom očekuju dobri i stabilni odnosi u emotivnoj vezi, ali se partneru možda neće dopasti sve njihove ideje, pa su moguća manja razmimoilaženja u stavovima. Sve što se da primetiti u vašim poslovnim odnosima je veoma uočljivo i na vašim privatnim odnosima. Treba da se suočite sami sa sobom i koliko je god to moguće, treba da budete samokritični.

Stalni partner možda neće prihvatiti vaša objašnjenja za nešto iz prošlosti i pokušaće da vam dokaže da niste bili u pravu. Dobro pazite šta kome pričate, vaše reči mogu biti prenete partneru, ali u iskrivljenoj verziji. Ne ulazite olako u novu vezu. Slobodne Vodolije biće, komunikativnije, raspoloženije i željne novih kontakata.

RIBE

Ribe ovu nedelju mogu provesti mirno i ušuškano u sigurnost svoje veze, dok će im partner biti veoma posvećen. Slobodni pripadnici znaka će se osećati ispunjenim i zadovoljnim i imaće šanse da ostvare neke svoje emotivne želje. Imate snažnu veru koja vas ne napušta. Ako ste ipak nezadovoljni, razmislite dobro, možda ipak imate mnogo više nego što drugi imaju, ali to ne primećujete.

Neki od vas će se zaljubiti ili započeti vezu sa osobom do koje im je stalo. Mnogi misle da imate tajnu simpatiju, tajnu vezu ili da nešto značajno iz svog života krijete jer se ponašate prilično uzdržano. Ne želite da pričate o svojim emocijama prema kolegi kojeg ste davno upoznali posredstvom Lava ili Raka. Krajem nedelje sledi interesantno poznanstvo.

Posetite instagram profil za više informacija i nagrada!

https://instagram.com/astrologija.world?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Vaš astronumerolog FILIP – Astro World

OkO NaS