vibe tv logo mini

IVA GRGURIĆ POKAZALA SVOG NOVOG DEČKA - Zajedno provode katolički Uskrs!(FOTO)

Piše: N. Ž.

Bivša učesnica Zadruge i pobednica Zadruge 3 Iva Grgurić čestitala je svima katolički Uskrs a ujedno pokazala i novog dečka!

Pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić  uputila je poruku čestitke njenim pratiocima i ljubiteljima njenog lika, putem svog instagram profila.

https://media.pink.rs/videos/3e869223c-286d-43c0-8986-45873498cb2b.mp4

Takođe, ona je podelila i video snimak na kom se jasno vidi da putuje i to ni manje ni više nego sa svojim dečkom, Nemanjom Petoševićem, kontroverznim biznismenom. Ona je na taj snimak "zalepila" empotikon zastave Hrvatske, svoje rodne zemlje, te se može pretpostaviti da se zaputila kod svojih, kako bi ovaj praznik obeležila u krugu najmilijih.

Na sledećem instagram storiju, ona je podelila fotografiju svog dečka iz besne mašine, na kojoj se jasno može videti koliko je on zapravo uzbuđen što sa njom ide da obeleži ovaj praznik u Hrvatsku.

Podsetimo, nedavno su se pojavile spekulacije da je ovaj par raskinuo svoju vezu, a kako se ni jedno ni drugo nije oglašavalo, ubrzo su tačku na ove spekulacije stavili zajedničkom fotografijom na Instagramu. Takođe, Iva je nedavno govorila o trudnoći i braku sa njim, ali je i u više navrata istakla da je upoznala Nemanju sa svojim roditeljima, koji su zadovoljni novim zetom.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

Foto:Instagram

OkO NaS – VOLIMO VAS