vibe tv logo mini

DOKTORKA JE BILA MRTVA 15 MINUTA - PO POVRATKU REKLA JE - TAMO NIJE NIŠTA ONAKO KAKO MISLITE DA JESTE VEĆ...!

 MISTERIJE

Doktorka imala kliničku smrt pa opisala sve kroz šta je prošla.

Dr. Kramer je opisala sposobnost da uzme bilo koji oblik i čak da se transformiše u druge osobe koje je srela u tom transcendentnom svetu, a svaki trenutak je bio ispunjen slikama od izuzetne lepote.

Doktorka Linda tvrdi da je iskusila kliničku smrt i podelila svoje utiske o onome što je doživela "na onom svetu".

Žena koja je bila klinički mrtva 15 minuta tvrdi da je tokom tog vremena provela otprilike pet godina u rajskom okruženju, živopisno opisujući svoja iskustva, kako piše "Unilad".

Dana 06. maja 2001. godine, dr Linda Kramer rano ujutro je otišla u kupatilo, gde je osetila neobičnu pospanost. Kasnije se saznalo da je bila klinički mrtva gotovo 15 minuta, ali dok su je medicinski radnici reanimirali, tvrdila je da je proživela pet godina u raju. Kako je "vreme nije postojalo" u uobičajenom smislu, koristila je svoje kretanje nebom kako bi procenila prolaz vremena.

Titus Rivas on X: "<a href=

Tvrdi da smrt nije ono što zamišljamo

Uzimajući u obzir da u stvarnom životu može hodati brzinom od oko četiri do šest km/h, koristila je ovu brzinu kako bi pratila vreme dok se kretala nebom.

Dr. Kramer je opisala sposobnost da uzme bilo koji oblik i čak da se transformiše u druge osobe koje je srela u tom transcendentnom svetu, a svaki trenutak je bio ispunjen slikama od izuzetne lepote.

  • Odjednom sam se našla u polju cveća, posmatrajući planinski venac 30.000 puta veći od Mont Everesta. Bez obzira gde sam bila, taj ogroman planinski venac uvek je bio prisutan u pozadini - prisetila se.
  • Mogla sam videti zgrade sa neboderima, a Dubai je izgledao poput malih minijaturnih koliba u poređenju s njima. Posmatrala sam jezera - sve u širokom panoramskom pogledu. Bila sam u interakciji s ljudima, razgovarala s njima - nastavila je Kramer. Ako je želela biti negde drugde, samo bi pomislila na to mesto i trenutno bi se teleportovala tamo.

Isto tako, neki drugi ljudi koji su bili klinički mrtvi tvrde da su imali vizije zagrobnog života. Naučnici, s druge strane, tvrde da je život posle smrti malo verovatan, jer opstanak svesti nakon smrti navodno nije moguć, što implicira da kada nas jednom zauvek ne bude - to je zaista kraj. Naravno, nauka pada u vodu i ova teorija ako ste vernik.

Oko Nas – Hvala što ste uz nas