vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI LjUBAVNI HOROSKOP DO 17. 04. 2023 - Planete ovog aspekta nisu baš vesele tako da mnogima donosi neizvesnost i raskid!

Piše: Astronumerolog IVAN

Još jedna prohladna i kišovita semica je pred nama.Ovo je i poslednja semica ovog proleća koju će propratiti ovakvo vreme, jer od naredne sedmice biće znatno povoljnije. A svakako planete su tu da nas zagreju ili više ohlade, u zavisnosti kojim zodijaku su ove nedelje više ili manje naklonjene.

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu delovati nezainteresirano za partnerove planove, iako će se on sam veoma truditi i pokazivati spremnost za kompromis. Biće im potrebno više razumevanja za drugu stranu. Vaša porodica podržava vašu vezu čak i onda kada i sami sumnjate u svoju sreću. Vaš partner je preterano zauzet svojom karijerom i teško da vas uopšte i primećuje.

Slobodni mogu imati poznanstvo koje može prerasti u ozbiljniji odnos. Nemojte se truditi nikoga da fascinirate obećanjima koja nećete ispuniti. Zračite pozitivnom energijom, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan ljubavni život. Pomalo ste površni i nervozni. Vodolija i Ovan su veoma zahtevni. Neko u domu je veoma nervozan i očekuje od vas stalnu pažnju ili vas često kritikuje.

BIK

Bikove ove nedelje očekuju pozitivna ljubavna dešavanja. Vaša ljubav počiva na duhovnoj bliskosti, na dopisivanju i retkim prilikama da se vidite sa osobom koja vam je draga i do koje vam je stalo. Zauzeti pripadnici znaka osećaće manju napetost u vezi. Ako živite pod istim krovom sa partnerom, mnogo toga vas udaljava od njega, ali ništa što bi suštinski ugrozilo vašu vezu. Neki mogu ponovo osetiti staru strast prema partneru.

Slobodni Bikovi će imati više šanse da sretnu osobu koja će ih zainteresirati, i mogli bi da se zaljube. Samouvereni ste i spremni da rizikujete. Neko vas doživljava kao ozbiljnu konkurenciju. Ako vam se dopada osoba koja se bavi sportom ili mladolika, ambiciozna, moguć je susret u tajnosti. Pokušavate da situaciju u domu dovedete u red. Nemojte biti previše autoritativni. Trebalo bi da učinite nešto za sebe lično, naročito ako ste hronično umorni, niko to ne vidi.

BLIZANCI

Ulazite u pozitivan period, mada toga ni sami niste svesni. Uvereni ste da vam partner nije odan, samo zato što dosta vremena provodi bez vas. U pitanju su samo njegovi poslovni aranžmani. Gledajte da sa partnerom ostvarite strastveniji odnos.

Slobodni Blizanci ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, pa će biti i više šansi za nova i zanimljiva poznanstva, a povoljne ljubavne prilike će se povečati. Neki mogu imati tajnu ljubav ili maštati o nekoj nedostupnoj osobi. Da biste imali uspešan ljubavni život, morate prvo da raščistite sa sobom i svojim potrebama. Ako vam se dopadaju dve osobe istovremeno, bar napravite nekakvu selekciju. Jednu od njih volite više, ali ona verovatno živi u drugom mestu. Neki vam bezuspešno daju korisne savete, ali se prilično mešaju u vaš privatni život. Ne morate da im unosite crv sumnje u vezi sa onim što njih inače brine.

RAK

Rakovima ovo može biti povoljniji emotivni period kada će osetiti smirivanje napetosti na privatnom planu, a odnos sa partnerom će početi da se poboljšava. Partner će biti ljubazan i očekuje od vas da mu uzvratite punom pažnjom kojom vas obasipa. VI ste preterano brižni zbog nečega što se tiče i vas i njega, a moguće i vaše finansijske ili porodične situacije.

Slobodni Rakovi mogu se opustiti u prijateljskom u društvu gde su moguća neka nova i zanimljiva poznanstva. Nešto što ste očekivali da se dogodi, verovatno nije. Rakovi mogu upasi u ozbiljnu vezu sa nekim Lavom ili Jarcem.

LAV

Ove nedelje zauzeti pripadnici znaka mogli bi imati prolazne probleme u odnosima sa partnerom, ali će to uspeti da prevazidu. Ne bi trebalo da sebe iscrpljujete analizirajući sve moguće situacije koje se trenutno dešavaju. Niste sjajan primer požrtvovanosti, želite da vam se dive i da vas cene, ali oko svojih najbližih se nešto preterano ne angažujete.

Slobodnim Lavovima može biti uzbudljivije na ljubavnom planu, naročito ako se nadu na putovanju ili im se dopadne neko ko ima veze sa inostranstvom. Osobu koja vam se dopada vidate na poslu ili ste često sa njom u kontaktu u nekim sasvim običnim situacijama, u kojima vam nije zgodno da pričate o svojim osećanjima. Naći ćete način da joj ipak date na znanje da vam se dopada. Stalne primedbe na vaš račun shvatite konstruktivnije i pokušajte da se promenite.

DEVICE

Ove nedelje, Device koje su u vezi, sa partnerom će imati odnos sa više razumevanja i strasti. Partner vam pruža konkretne dokaze svoje naklonosti i trudi se da vam na svaki način izađe u susret i da udovolji vašim željama. Potrudite se da unesete više topline u vaš odnos. Neki koji su ljubomorni, pokušavaju da to sakriju, a nisu svesni do koje mere to može da nervira partnera. Nemojte da se namećete i da budete dominantni, jer u velikoj meri zavisite od njega.

Slobodne Device će biti raspoložene za nova poznanstva i neće imati većih problema da uspostave ozbiljniji odnos sa nekom osobom koja im se dopada. Biće više šansi za nove emotivne veze.

VAGA

Vage ove nedelje uspešno prevazilaze probleme i prepreke koje se mogu pojaviti na emotivnom planu, zauzeti lakše komuniciraju sa partnerom, osećate se prilično dobro u društvu stalnog partnera, a razumevanje u vezi je bolje. Ako ste u braku, trudite se na svaki način da partnera usrećite a ukoliko ste u dužoj vezi, verovatno planirate zajednički život ili brak. Ne želite da pokažete da se povremene osećate izuzetno usamljeno.

Slobodni mogu imati više novih susreta, a neka osoba mogla bi posebno da ih zainteresira. Oni koji su na pragu nove ljubavi, trebalo bi da sačekaju da vide šta ona druga strana ima u ponudi naročito ako se radi o Ovnu ili Lavu. Ma koliko da svoje planove stavljate u drugi plan i pokušavate da se priviknete na novi tempo života, nemate osećaj kompletnog zadovoljstva. Mislite više na sebe.

ŠKORPIJE

Ne znate na koga da se oslonite jer slušate razne priče o svom partneru. On vam ne govori uvek istinu i vas to prilično zbunjuje, možda vam nešto prebacuje. Moraćete da udovoljite partneru da bi vas ostavio na miru. Ne preterujte u svojim sumnjama u vezi sa njim, razlozi mogu biti obični i nedostojni pažnje. Gledajte da sa partnerom uspostavite emotivniji odnos, pa će i strasti biti prilično naglašene.

Slobodne Škorpije će se ove nedelje truditi da privuku pažnju osobe koja im se dopada, neke bi mogle da se zaljube, ali i da upadnu u nepromišljene ljubavne situacije iako im to nije strano. Ako je druga strana nestalna, neko ko se nikako ne izjašnjava, očekuje od vas neku vrstu obećanja. Ukoliko često mislite na jednog Lava ili neku drugu Škorpiju savet vam je da zavrnete rukave i krenete u akciju.

STRELAC

I vi i vaš partner skloni ste raspravama, a ako se njima pridruže svi članovi porodice, onda problem dobije poveće razmere. Treba da težite stabilnim odnosima u svojim vezama i činite neke stvari kako bi udovoljili partneru.

Slobodni Strelčevi će ove nedelje biti u povoljnijem emotivnom periodu kada će biti više šansi za nova poznanstva i susrete, ali i kratke i neobavezne avanture. Dobijate različite vesti od prijatelja o osobi koja vam se dopada ili je često vidate u velikom društvu. Vaša neodlučnost da sa njom uspostavite direktnu vezu je vašoj okolini prilično čudna. Moguće je da se radi i o osobi koju vidate na poslu. Možda očekujete poziv od osobe koja ne živi u vašem mestu. Došlo je vreme akcije. Trebalo bi da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Pozovite je.

JARAC

Jarčevi koji se nalaze u svežim vezama, ove nedelje mogli bi poželeti da to preraste u nešto više. Oni sa dužim stažem imaće stabilnije odnose u vezi i neće više osećati tako veliku napetost, a pokazivaće veću zainteresovanost za stalnog partnera. Slobodne Jarčeve očekuju nova poznanstva. U ovom periodu moguća je kratka, strastvena ljubavna veza ili veza u tajnosti, ali ih neće zdovoljiti površni kontakti. Vi ste na potezu i vaša veza uglavnom najviše zavisi od vas, ali je moguće da vi budete i dalje pasivni i da ništa ne uradite po pitanju osobe koja vam se dopada. Povremeno podležete neraspoloženju koje je samo prividno bez pravog razloga. Ma koje da ste godište, neko u porodici vam prave probleme, ali ne opterećujete se time.

Happy Smiling Couple in love

VODOLIJE

Vodolije ove nedelje uglavnom očekuju dobri i stabilni odnosi u emotivnoj vezi, ali se partneru možda neće dopasti sve njihove ideje, pa su moguća manja razmimoilaženja u stavovima.

Slobodni će biti komunikativniji, raspoloženiji i željni novih kontakata. Osoba koja vam se dopada je izuzetno ozbiljna i želi sa vama dugu i stabilnu vezu. Sa druge strane, vi ste prilično neuhvatljivi i ne ulažete dovoljno ni napora a ni vremena da bi vaš odnos sa njom bio zaista dobar. Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija i time sebe štedite nepotrebnog nerviranja. Može vam se svideti sportista ili vrlo ambiciozna osoba nezgodne naravi. Obradovaće vas poseta koja vam može doneti lepe vesti ili lepe poklone. Moguć je sjajan provod u njenom društvu.

RIBE

Mnogo toga se dešava što vas jako zbunjuje, posebno ako ste slobodni. Imate utisak da ste iznenada postali neko o kome se priča okolo. Stalni partner je i dalje nečim nezadovoljan ili prilično posesivan. Pokušajte da ne ulazite u raspravu, posebno na temu rešavanja stambenog pitanja. Tako da, Ribe ovu nedelju treba da provedu što mirnije i da se posvete samo svom partneru. Slobodni pripadnici znaka imaće šanse da ostvare neke svoje najveće emotivne želje. Neki će se zaljubiti ili započeti vezu sa osobom do koje im je stalo. Nekoliko osoba vam se udvara. Ako ste u braku, partner je pažljiv i predusretljiv prema vama. Moguća je romansa sa Škorpijom ili Bikom. Nemojte biti previše bolečivi prema vašim bližnjima, previše vas opterećuju poslom.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – VOLIMO VAS