vibe tv logo mini

VRELA HRVATICA IVANA KNOL I ŠAKIL O NIL proveli zajedno ludu noć na Mikonosu!

Vrele noći na Mikonosu.

Hrvatska navijačica i nekadašnja misica Ivana Knol ludovala je na grčkom ostrvu Mikonos u društvu legendarnog centra Šakila O'Nila. Naime, Hrvatica je došla u klub u kom je Šek nastupao kao di-džej ii nije propustila priliku da ovekoveči žurku na svom Instagram nalogu.

Naime, Šakil O'Nil leto provodi u ludoj zabavi - kada nije voditelj najgledanije sportske emisije u Americi, putuje svetom i pušta muziku po elitnim noćnim klubovima, pod pseudonimom "DJ Dizel".

Na Mikonosu je imao i vrelo društvo, pa se sjajno zabavio sa najpopularnijom hrvatskom navijačicom. Ivana Knol je uživala dok je Šek puštao muziku, a sve je to zabeležila i kamerom.

  • "Šek ne može da stane na fotografiju", napisala je Ivana i zbog toga je dobila pregršt komentara.

Inače, Ivana Knol je veoma zauzeta ovog leta. Ide od lokacije do lokacije i uživa u ludim provodima s velikim zvezdama, prenosi "SportSport". Podsetimo, Ivana Knol je svetsku slavu stekla tokom Svetskog prvenstva u Rusiji gde je svojim atraktivnim kombinacijama izazvala veliku pažnju. S tim je nastavila i u Kataru prošle godine. Bila je često na meti žestokih kritika, no nije se obazirala i dobila je brojne fanove, ali i kritičare širom sveta.