vibe tv logo mini

LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA TRUDNA - PRINCEZA DOŽIVELA NERVNI SLOM!(VIDEO)

SVET

Ljubavnica princa Vilijama trudna – Princeza doživela nervni slom.

Mediji ovog puta tvrde da je ljubavnica princa Vilijama u drugom stanju. I da je Kejt Midlton doživela nervni slom te se zbog toga već neko vreme se nije pojavljivala u javnosti. Pre par dana princeza je viđena na javnom skupu veoma kratko. Međutim mediji špekuliču da je to upravo bila njena dvojnica, nebi li se strasti medijski malo primirile.

Inače, Sarah Rouz Henburi je dugogodišnja prijateljica kraljevske porodice. Njena baka Lejdi Elizabet Lambert bila je jedna od deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II.

Kate Middleton's health has Prince William 'simmering' with anger at the  press | Fox News

Ona se udala za markiza Dejvida Čolmondeleja 2009. godine. Deset godina kasnije nagađalo se o krahu braka. Mnogi su tvrdili da je glavni krivac za to princ Vilijam.

Iako nema potvrđenih dokaza o njihovoj aferi, nagađa se kako je Vilijam Dan zaljubljenih proveo s Rouz. Navodno joj je kupio i poklon, prenosi The News.

Velika prašina se podigla oko “nestanka” Kejt Midlton iz javnosti. Razne teorije su počele da kruže. Ljudi su počeli da sumnjaju u zvanična saopštenja Palate.

princeza_kejt.jpg

Naime, Kejt je poslednji put viđena u javnosti 25. decembra, za katolički Božić. Ona je tada sa decom prošetala do katedrale na kraljevskom imanju. Od tada joj se gubi svaki trag.

Nakon toga, 16. januara isplivale paparaco fotografije kolone vozila. U džipu je navodno bila Kejt koju su vozili u bolnicu radi “operacije abdomena”. Palata je tada izdala zvanično saopćenje u kome su rekli da je sve prošlo kako treba i da se sada princeza oporavlja od zahvata.

Međutim odbili su da otkriju bilo kakve dodatne detalje o operaciji. No, rekli su da je “malo verovatno da će se vratiti na javne dužnosti pre Uskrsa”.

Na popularnoj mreži TikTok sada je postao viralan video jedne žene. Ona tvrdi da zna šta se dogodilo sa najpopularnijom princezom. Ona je rekla sledeće:

  • Ja se nalazim kod svog lekara i tresem se sada od nervoze dok ovo izgovaram. Oko Božića je Kejt otkrila da je žena s kojom je princ vara. Ona se zove Rouz Henburi. Ostala je trudna te je odlučila zadržati bebu. To je sve princeza Kejt saznala. Tada je doživjela nervni slom – Navela je ova žena.

Ostanite uz nas – OKO NAS