vibe tv logo mini

Fanovi fudbala u šoku - OVA SVETSKA FUDBALSKA ZVEZDA PRIZNAO DA VOLI MUŠKARCE!(FOTO)

Piše: Slobodan Mančić

DRUŠTVO

Javna je tajna da svaki klub ima bar dva gej igrača. Sportisti to znaju između sebe i skoro nikada ne izlaze u javnost sa tim informacijama o kolegama.

U zadnjih pet godina sve više igrača i sportista priznaje svoju seksualnu opredeljenost. Više nije tabu tema nastranost. Mnoge velike sportske zvezde za koje devojke “seku vene” ustvari privlači ih isti pol.

Kylian_Mbappe.jpg

Najnovije priznanje javnost je dobila od jednog od vodećih svetskog igrača fudbala Kylian Mbappe - Naime on je javno priznao da voli muškarce i da u tome nema ništa loše. Mbappa je priznao da je biseksualac i da nevidi nikakav problem sa tim. Mbappa Kylian pozvao je sve kolege iz sveta sporta koji se isto osećaju i da javno kažu, jer kako je rekao to je sada normalno, nema razloga da se beži od sebe.

Mbappé has reached 300 career goals faster than Messi or Ronaldo. His  France elders are impressed. - The San Diego Union-Tribune

Psiholozi u vezi ove teme su bili složni i veoma kratki:

  • Živimo u modernism vremenu, svako sa svojim telom može raditi šta želi i biti sa kim želi. Niko nema prava da osuđuje nikoga za bilo šta.Donekle je I normalno da sportisti odu ka istom polu iz razloga što od malena se bave sportom, kupaju se zajedno, gledaju druga tela oko sebe…Normalno je da mnoge privuče takav osećaj. Mnogo je veliki broj sportista koji naginju istom polu ili povremeno iz “zabave” upuste se u akciju. Mnogi oženjeni sportisti dele krevet sa drugim muškarcima – tvrde neki psiholozi.

Ostanite uz nas – OKO NAS