vibe tv logo mini

MIROSLAV ŽIKIĆ NAŠ NAJBOLjI FOTO MODEL NA NEDAVNOM FASHION WEEK-U U BERLINU IZDOMINIRAO I POKUPIO SVE SJAJNE KRITIKE!(FOTO)

Miroslav Žikić, jedan od najpoznatijih top modela ne samo u Srbiji, poznat je kao neko ko je jako uspešan u svom poslu kako u našoj zemlji i na Balkanu, tako i u evropi.

Miroslav je zaštitno lice mnogih brendova, radio je sa raznim kampanjama poznatih marki, snimao mnogo reklama, muzičkih spotova sa zvezdama naše estrade, a poznato je da je nedavno ostvario saradnju i sa holivudskim režiserom i glumcem Demijan Čapom (Damian Chapa), koji je radio sa Vudi Allenom, Žan Klod Van Damom, Stivenom Sigalom i drugima.

Pored toga što je internacionalni fashion i fitness model, Miroslav je i svetski priznati fitness trener koji sarađuje i sa mnogim poznatim ličnostima.

Ovog puta, Miroslav je svoje obožavaoce i pratioce na društvenim mrežama oduševio još jednim vrhunskim poslovnim uspehom.

Naime, Miroslav je učestvovao na Fashion Week-u održanom u prestonici Nemačke – Berlin.

Ovoga puta, Žikić je nosio kreacije nemačkog dizajnera Wladimir Arutti – Arutti, nemačkog dizajnera NORDkind i nemačkog dizajnera SILVERSTEIN.

Sasvim smo sigurni da želite videti i ovaj naslov - Stoga vam darujemo!

https://okonas.online/nas-proslavljeni-top-model-miroslav-zikic-posle-jako-uspesnog-gostovanja-po-spaniji-stigao-je-u-nemacku-gde-se-sastao-sa-ovom-sportskom-legendomfoto/

Miroslav je kao i uvek bio na visini samog zadatka, a ovakvim poslovnim uspehom i angažovanjem za fashion weeku u jednoj evropskoj prestonici malo ko se može pohvaliti.

Drage naše dame ali i svi vi koji volite da vidite lepo muško telo i lepog muškarca uživajte u fotograjima iz Berlina, a sigurni smo da će Miroslav i u budućnosti nastaviti da niže poslovne uspehe.

Filip Mijatov

OkO NaS