vibe tv logo mini

MAJKA STAVILA ŽIVU BEBU U ZAMRZIVAČ KAKO BI JOJ SE VRATIO MUŽ- Policija pronašla jeziv prizor!

 

Majka stavila živu bebu u zamrzivać.

Žena iz Oregona osuđena je na 30 dana zatvora  12. septembra, jer je 2021. natopila svog malog sina vodom i stavila ga u zamrzivač kako bi videla da li će detetov otac primetiti.

Portparol kancelarije šerifa potvrdio je da je osuđena 12. septembra za prvostepeno krivično delo maltretiranja 28. oktobra 2021. i uticanje na svedoka sledećeg dana. Prema Zakonu i redu, optužba za uticanje na svedoka bila je povezana sa posebnim incidentom.

Portparol je takođe rekao da će Mekdonald biti puštena 06. oktobra, što takođe pokazuju zapisi Pritvorskog centra okruga Multnomah. Mekdonald će takođe biti na uslovnoj kazni pod nadzorom tri godine nakon puštanja na slobodu.

Sudski dokumenti pokazuju da je policija odgovorila na dojavu od 28. oktobra 2021. da je Mekdonald stavila svoju bebu u zamrzivač.

Policajac ju je čuo kako viče ocu svog deteta, Кendriku Nilu: "Uskoro ću da ti pokažem. Ne želiš ga? Ja se ne zaj*bavam", navodi se u izjavi o mogućem uzroku. Tužioci su na sudu rekli da je policajac video Mekdonald kako drži svoju bebu u ćebetu kada je otvorila ulazna vrata. Mekdonald je rekla policajcu da nije pokušavala da povredi ili ubije svog sina tako što će ga udaviti ili staviti u zamrzivač.

Međutim, policajac je rekao da je pre hapšenja video fotografiju na kojoj Mekdonalds "drži za kombinezon, ali pod uglom nadole, gde su mu kukovi, noge i stopala bili uzdignuti a voda mu je lila preko lica", prema КPTV.

  • Jedino mesto gde je voda mogla da ode na toj slici pod tim uglom bio je njegov nos. Izgledalo je kao da dete pokušava da zadrži dah dok mu je voda tekla po licu - rekao je policajac.

Dok ju je policajac hapsio, ona je rekla da je svoju bebu polivala vodom "iz inata da bi videla da li će se Nil vratiti kući". Lekar koji je govorio u ime tužilaštva rekao na sudu da beba verovatno nije mogla da diše na osnovu fotografija i da je to moglo da dovede do smrti.

Izvor/Srbija danas

oKo nAs – vOlImO vAs