vibe tv logo mini

Dr. Prof. psiholog Ljiljana Urošević - JOVANA JEREMIĆ BOLUJE OD OVOG PSIHOLOŠKOG POREMEĆAJA!(VIDEO)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić pati, da ne kažem boluje od jakog psihičkog stanja i psiholozi predlažu takvim osobama da potraže pomoć ili savet!

Jeremić je poremećena emotivno i socijalna osoba. Moj savet kao i mnogih mojih kolega je da ovakva osoba nebi smela da bude primer ponašanja ili bilo čega što može ugroziti javnost, a posebno da utiče negativno na adolescente ( decu u razvoju-pubertetu)!!!

Foto/TV Pink

Jovana Jeremić pati od poodvojene osobe i ona spade u težu kategoriju opasne psihičke bolesti NARCIZAM. Jovana je tokom odrastanja sa nekim razlogom bila izbačena iz društva. Njeni školski drugovi najpre u osnovnoj a posle  na višem školoovanju bilo izolovalo i ona je sve te godine bila sama, povlačila se u sebe i jedino što je imala to su knjige i obrazovanje. Takav stav društva je jako teško stanje za osobu u tim godinama i mora se odraziti ali i ostaviti trajne posledice na osobu. Ako osoba sama odluči da potraži pomoć stručnu, utoliko bolje po nju.

Kod Jeremićke se nepogrešivo vidi više strana ili osobina. Najveće i najjasnije su emocijalne, socijalne i kognitivne.

Forto/instagram

Sve tri su veoma opasne po osobu, jel osoba je previše zaljubljena u sebe i to se nazima narcizam, kao što sam već navela narcizam spade pod psihološkom dijagnozom.

Zamislite kada ONA ili bilo ko kaže za sebe JA SAM JOVANA JEREMIĆ, JA SAM NAJBOLJA, NAJPAMETNIJA, NAJLEPŠA…MOJI ŠKOLSKI DRUGARI SU VOZAČI KAMIONA  A JA, JA SAM JOVANA JEREMIĆ. Vidite sami jačinu njenih reči koje spadaju pod psihološkom dijagnozom.

Osobe poput nje su spremne na sve samo da budu u prvom planu, u suprotnom sun a dnu i ponoru. Takve osobe su sklone suicidu kada osete ili primate da nisu u centru pažnje, pogotovo kada osete stagnaciju.

Foto/Avaz.ba

Obratite pažnju na njene pokrete, govor, reči koje uporno nesvesno ponavlja jasno će te uvideti da poseduje psihološki profil izdvojene ličnosti.

Savetujem mladima najviše da se nikako ne ugledaju , odnosno ne pronađu nijedan vid inspiracije kod nje , kod klovnova iz rijalitija raznih i njima slični, jer bi imali veliki problem koji bi vam život pretvorio u pakao!

https://youtu.be/VSJBDPLlueM

Mnogo vodite računa o svom mentalnom zdravlju, to je najbolje šta možete učiniti za sebe!

Vaša dr.prof. Ljiljana Urošević

OKO NAS