vibe tv logo mini

BILA JE OMILjENA Pinkova zvezdica, a Ivana Peters je NAGOVORILA NA OVO!(VIDEO)

Novo lice na muzičkoj sceni Ivana Babić, mlada pevačica i Tiktokerka, uz koju stoji Ivana Peters, koja i potpisuje Babićkinu prvu pesmu ‘Priđi bliže’, za naš portal je objasnila kako je došlo do ove saradnje.

Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano’ – kaže Ivana. ‘Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara.”

Foto/YouTube

Iako je na početku karijere, Ivana nije nepoznata široj publici. Naime, ona se sa 11 godina pojavila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan i mnogi drugi. Ivana je posle takmičenja nastavila sa školom pevanja, muzičkom školom i osvojila je brojne nagrade.

Foto/YouTube

U pesmi ‘Priđi bliže’ se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Produkciju pesme je radio Cobi, a spot 3PM.

Pored pevačke karijere, Ivana je aktivna i na društvenoj mreži TikTok gde je prati više od 20 hiljada pratilaca.

Pogledajte spot za pesmu Priđi bliže!

https://youtu.be/GWPAD3s2c04

OKO NAS