vibe tv logo mini

VELIKI SANOVNIK BABA VANGE - Ceo svet ga uvažava i smatra najtačnijim (Peti deo)

Mnogi se kunu širom sveta da Babavangine prognoze sui m pomogle u karijeri. Ceo svet tvrdi da su njene prognoze za čovečanstvo istinite.

Baba Vanga je napisala i svoj sanovnik. TJ objasnila šta znači kada sanjate neki san. Pa da u nastavku teksta pogledamo prvi deo sanovnika.

Šta znači sanjati zmiju, da padaš, da ti ispadaju zubi ili da zoveš nekoga a taj se ne javlja? Ovo su neki od najčešćih situacija koje sanjamo, a o njima je Baba Vanga ovako mislila

Prenosimo vam Baba Vangin sanovnik za koji kažu da je najprecizniji na svetu.

Pronađite pojam koji ste sanjali i saznajte šta vam podsvest poručuje:

JASTUK – Ako padate na gomilu jastuka ili pak vidite jastuke u snu, to ukazuje na vaše duboko nezadovoljstvo sentimentalnom situacijom. Očekuju vas svađe sa partnerom, a možda i raskid.

JAGNJE – San donosi sreću, naročito na emotivnom planu. Predskazuje divnu ljubavnu priču, punu nežnosti i topline.

JABLAN – Polomljen – povedite računa šta govorite

JABUKA – Znači dobro zdravlje. Ako jetrula onda znači bolest.

JAVNU KUĆU – Posetiti – bruka, poniženje, šteta

JAVOR – Jedinstvo i sreća u porodici

JAGODE – Brati i jesti – svađa, žalost sa suzama

JAJA – Jesti – odmor, dati nekome bolest

JAMA – Upozorenje: ne polaziti pred put

JARAC – Crni – bićete osramoćeni

JARBOL – Srećna ljubav ili brak

JATO – Ptica – važne vesti o budućnosti

JAUKATI – Dolaze vam bolji dani

JEŽ – U travi – neko se sprema da vas prevari

JELEN – RAnjen – neko vas je uvredio

JESTI – Sam – ljuti ste na neiskrene prijatelje

JESTI – U društvu – vašoj samoći dolazi kraj

JORGAN – Blagostanje

JUNAK – Ne polazi vam sve za rukom

VELIKI SANOVNIK BABA VANGE - Ceo svet ga uvažava i smatra najtačnijim (Četvrti deo)

KANAP – Značenje kanapa varira u zavisnosti od funkcije koju ima u samom snu. Ako je to neka vrsta prepreke, to je znak budućih neugodnosti. Ako je to neka vrsta potpore, ili držača (na primer: držati se za kanap) onda predskazuje srećan i miran period u porodici. Kada kanap ima čvorove, to govori da ste željni iskrenog i dobrog odnosa sa partnerom.

KIT – Je odličan predznak. Označava veliko poboljšanje porodičnih i sentimentalnih odnosa. Osećate se dovoljno zaštićeni na sentimentalnom planu.

KRILA – Kao i pero, vezuje se za pojam letenja i za ideju bekstva. Ako sanjate da letite ili da imate krila, znači da prolazite kroz odličan period.

KOLAČI – Jesti kolače znači da ćete uskoro čuti vesti od drugih osoba. Kolači predstavljaju period pun osećajnosti. Stoga sanjati kolače znači da se osećate zaštićenim i da je naredni period ugodan i smiren.

KOLEVKA – Prvenstveno je ženski san. Kolevka koja se ljulja sa detetom ukazuje na ostvarenje nada. Prazna ili slomljena kolevka koja izaziva nelagodan osećaj, ukazuje na refleksiju bolne situacije kroz san.

KOSA – Kada je kosa u centru pažnje u nekom snu, onda nema značaja da li je kovrdžava ili ravna, da li je ima mnogo ili malo. Naprotiv, najznačajniji je osećaj koji kosa u vama izaziva. Ako imate normalan osećaj ili osećaj zadovoljstva, onda san ukazuje na snagu i vitalnost. Ako je to osećaj neurednosti, neprijatnosti, san ukazuje na lične probleme. izgubiti kosu u snu znači da prolazite kroz period nesigurnosti, osećate se slabi i bez energije.

KONJ – Sanjati pitomog ili poslušnog konja je divan san. Predskazuje dobru zaradu i odlične poslove. Sanjati da jašete zaplašenog konja koji vam se propinje, znači da ćete imati nekakve nesporazume na poslu.

KUPANJE – Ako sanjate da se kupate u svežoj i bistroj vodi, imaćete uspeha u poslu. Inače je to i period dobrog zdravlja. Sanjati da se kupate odeveni ili pak na neki neuobičajen način, predskazuje neke nepoželjne događaje. Kupati se u vreloj vodi je naročito nepoželjno, jer predskazuje težak period.

KUĆA – Sanjati kuću je dobar znak. Što je kuća solidnija i gostoljubivija, lepša i dopadljivija, to san više otkriva period velike emotivne stabilnosti i ostvarljivih želja. Kuća je tipičan san srećne osobe.

KANDŽE – Ko se prsti pretvaraju u kandže to znači da smo prema nekome okrutni i nepravedni. Ako se u snu vide ptice izraženih kandži znači da smo nečija žrtva.

KRISTAL – Označava neka nestabilna i nejasna osećanja i predstojeće dileme.

KOSTI – Predskazuju razočarenja i osiromašenja.

KRV – Ako je san praćen osećanjem prijatnosti predskazuje neočekivanu radost, a ako je ispunjen osećanjem nelagodnosti, upozorava nas na opasnost i moguć gubitak.

LANAC – Tesno je povezan sa ljubavnim doživljajima. Biti u lancima je znak razočarenja i tuge. Ukazuje i na vašu potrebu za promenama i novim ljubavnim doživljajima.

LETO – Ako u zimskom periodu sanjate da je leto i velika vrućina, znoj i letnje boje, sve je to odličan predznak. Ukazuje na moguće pohvale i zadovoljstvo.

LIFT – Sanjati da ste u liftu (sami ili sa drugim osobama), označava uspeh u poslu. Ali ako ste ostali zaglavljeni u liftu, to govori da prolazite kroz negativan period, osećate se usamljenim, neshvaćenim i plašite se budućnosti.

LOV – Asocira na traganje a još češće na uhodjenje. Prevashodno je muški san, koji otkriva nezadovoljstvo. Ako vidite sebe u lovačkom odelu, to govori da imate nerešene probleme kojih se želite osloboditi.

LUTKA – Govori da provodite divne porodične trenutke. Ako u snu vidite puno devojčica koje se igraju lutkama, to je izuzetno povoljan san, jer govori da idete u susret zaista srećnom periodu na svim poljima.

LABORATORIJA – Rizik će vam se isplatiti LABUD – radost u porodici

LAV – ranjen – imate snage za velike poduhvate

LALE – lakomisleni ste i površni

LAMPA – oborena – vaša tajna uskoro neće biti tajna LAGATI – nekog – neko poštuje vašu principijelnost

LED – usamljeni ste ali ne još dugo LEĐA – gola – neuspeh

LIMUN – jesti – mali ćar velika radost

LISICA – u divljini – imate lažne prijatelje LISICU – držati – lakomisleni ste i površni i to priznajete LISICU – hvatati – ne obećavajte lakomisleno

LIŠĆE – vinovo – ljutićete se LIŠĆE – zeleno brati – zadovoljavate se malim opuštanjiima u prijatnom društvu LIŠĆE – opalo – zaboravite prošlost i okrenite se ka budućnosti LIŠĆE – prevrtati – dobitak

LOKNE – odsečene – uspeh LOPOV – biti – razotkriće se vaša tajna strasna veza

LJILJAN – imate pouzdanog prijatelja

LJILJAN – brati i mirisati – nova ljubav

LJUBAV – voditi sa ljubavnicom – ostvarenje želja

LJUBAV – voditi sa nepoznatom osobom – više želite nego što ste spremni da uradite

LJUBAV – voditi sa svojim partnerom – niste zadovoljni svojim životom ali i ne želite ništa da menjate

LJUBITI SE – na javnom mestu – pomirićete se sa nekim do kog vam je stalo

LJUBITI SE – sa prijateljem – pomirenje

LJUBAVNICA – neko vas ogovara

LJUTITI SE – prolazne beznačajne brige

MAČKA – Je san koji često govori o ženstvenosti. Za ženu, san može da govori o narcizmu, a često govori o velikoj sigurnosti u sebe. Ako mačku sanja muškarac, to ukazuje na brige u odnosima sa partnerkom, strah od gubitka ljubavi. Videti crnu mačku u snu znači da će vas neko izneveriti.

MEDVED – Videti medveda u snu je loš znak. Ukazuje na predosećanje ekonomskih teškoća. Ubiti medveda je pak dobar znak. Ako se borite sa medvedom, onda budite spremni da se borite sa osobama koje po svaku cenu žele da vas u nečemu spreče.

MESO – Ako sanjate da jedete meso, to je dobar znak. Ukazuje na buđenje vaše svesti i na period pun energije, vitalnosti i seksualnosti. Ako osećate gađenje dok jedete meso to vam san ukazuje na neke seksualne probleme.

MRAK – Nalaziti se u mraku na neodređenom mestu i osećati strah, znači da ćete na poslu imati povoljne trenutke. Izaći ćete iz kriznog perioda te vas očekuju uspesi.

MUZIKA –Retkost je čuti muziku u snu, jer je san prevashodno vizuelna emocija. No, neke osobe ipak sanjaju muziku, što je nesumnjivo pozitivan san i ukazuje na veliku sreću na sentimentalnom planu. San gotovo uvek prati i osećanje mira i vedrine, te se odnosi isključivo na sentimentalni život onoga ko sanja. Antički mudraci su smatrali da samo veoma srećne osobe sanjaju muziku, koja je jezik osećanja.

MANTIL – Sanjati sebe u mantilu znači da smo predmet velikih spletki.

MAČ – Predskazuje situaciju u kojoj ćemo morati da se ponašamo maksimalno taktično i mudro kako bismo prošli sa što manje problema i posledica.

MAGARCA – Jahati – ne prihvatate nepravdu koju vam nanose

MARAMICA – Prljava – ljubavni rastanak

MASLINE – Jesti – neko će poželeti da vas iskoristi

MED – Predočava zadovoljstav koja stižu iznenada.

MEDALJA – Neko će vas pohvaliti na poslu

MLADA ili MLADOŽENJA – Biti – lep period je pred vama

MUNJA – Krupna promena u životu

snovi baba vanga

NASLEDSTVO – Nemojte da vas utisak sna prevari. Naslediti nešto ukazuje na gubitak novca i strah od siromaštva.

NOVAC – Sanjati da ste zaradili puno novca ili pak da manipulišete sa puno novca je odličan predznak, ukazuje na sreću, dobre vesti, probleme koji će se briljantno rešiti. Izgubiti novac u snu govori o nezadovoljstvima koja dolaze ne samo na ekonomskom planu, već i u drugim oblastima.

NOŽ – Predskazuje gubitak novca, pogotovo zbog nekakvih loših investicija. Ako je nož sašiljen, to je loš znak, itete u susret periodu velike zabrinutosti. Ako sanjate da ste se ranili nožem, kontrolišite svoje emocije jer prolazite kroz period velikih uzbuđenja.

NAKIT (DRAGULJ) – Je odličan predznak. Sanjati da nosite ili vidite mnoštvo dragulja ukazuje na unutrašnje bogatstvo duha, ukazuje na radost. Govori o tome da ste u odličnoj formi, puni vitalnosti i da prolazite kroz izuzetno povoljnu fazu.

NAMEŠTAJ – Luksuzan – pred vama je zadovoljavajući period života

NAMEŠTAJ – Stari – ljubavni problemi

NARUKVICU – Zlatnu nositi – lakomisleno ste bezbrižni NARUKVICU – Izgubiti – nevolje u porodici NARCIS – u vazi – previše ste samouvereni

NARCIS – U bašti – smeši vam se svetla budućnost

NEPRIJATELJA – Pobediti – radost

NOVČANIK – Pun – beznadežno ste samouvereni

NOVČANIK – Izgubiti – svađa sa najbližima

NOVČANIK – Prazan – realno planirajte pa ćete uspeti

ODELO – Ovaj san u principu nagoveštava promene na ekonomskom planu. Ko sanja da je odeven u skupoceno odelo, treba da obrati pažnju na moguće ekonomske gubitke. Ko sanja da je odeven u sirotinjsku odeću može računati sa poboljšanjem na ekonomskom planu. Ako muškarac sanja da je obučen u žensko odelo, neka se pričuva ekonomskih promašaja. Suprotno, žena obučena u muško odelo, može očekivati uspehe na poslu. Žena obučena u venčanicu može računati na zgoditak u igrama na sreću.

OGRLICA – Nositi oko vrata vrednu ogrlicu je loš znak. Ukazuje da ste opterećeni kompleksom manje vrednosti koji vam onemogućava da se iskažete onako kako biste vi to želeli.

ORAO – Orao koji leti je predznak pobede i snage, s obzirom da orao predstavlja snažnu intelektualnu aktivnost. Jato orlova predskazuje uvećanje bogatstva, materijalnog i duhovnog. Videti orla koji se ustremljuje na žrtvu je san koji predskazuje neugodnosti.

ORATI – Je odličan predznak. Imaćete velike rezultate i zadovoljstva u vezi vaših aktivnosti.

ORMAN – Je uglavnom ženski san. Pun orman ukazuje na mpguće materijalne dobitke. Takođe govori o vašoj seksualnoj situaciji koja je komplikovana.

OSTRVO – Zateći se sam na pustom ostrvu, govori o vašoj samoći i problemima. Ko sanja ostrvo, ima želju za bekstvom, neostvarene želje za putovanjima, avanturama, novim iskustvima i nostalgiju uopšte. Ostrvo ukazuje i na seksualno zadovoljstvo.

OTAC – Vizija oca u snu je česta pojava. Pojava roditelja u snu govori o izuzetnoj potrebi za zaštitom i nežnošću. Ako očev lik zauzima izuzetno mesto u snu, ako je strog i autoritativan, to ukazuje na prilično izražen osećaj krivice i nesposobnosti da se oslobodite velike vezanosti za porodicu.

OLUJA – Oluja predskazuje uzbuđenja. Može biti znak osude i kazne, a takođe i neke panične situacije.

ODRON – Rušenje nečega što smo smatrali temeljnim i sigurnim

OVCE – Zalutale – uludo brinete tuđe brige OVCE – na paši – predstoje vam sami uspesi

OŽENITI SE – Želje su vam u skladu sa poslovima

OPERISAN – Biti – rastaćete se sa dugogodišnjim brigama

OPERISATI – Stanite malo na loptu

ORDEN – Na tuđim grudima – vaše kvalitete drugi još uvek ne uočavaju

ODŽAČAR – Biti – vaša nesebična pomoć doneće vam lepo prijateljstvo

OŠIŠATI – Nekog – manji uspesi

OŠIŠATI SE – Na nulu – poslovni neuspeh

PAS – Sanjati psa bilo koje rase, koji je prijateljski raspoložen, govori o vašoj potrebi da budete voljeni, da pored sebe imate iskrenu i nežnu osobu koja će vas štititi. Sanjati krvoločnog psa, znači da ste zabrinuti u emocionalnom smislu. Sanjati štene otkriva vrtloge u porodičnom i sentimentalnom životu.

PITI – Ako sanjate da ste jako žedni i da puno pijete (a da pri tom to nije stvarna potreba), onda san ukazuje da prolazite kroz dosta konfuzan period na sentimentalnom planu. Takođe san označava sigurnu potrebu za novim emocijama.

PRSTEN – Ako žena sanja da dobija prsten, to označava sreću u emotivnom životu. Videti neudatu ženu koja na ruci nosi prsten, označava ljubavne probleme. Nositi na ruci ili dobiti na poklon prsten čudnog oblika, ukazuje na to da ćete uskoro izneveriti nekog prijatelja.

PRIJATELJ – Ako sanjate dobrog prijatelja, čuvajte se osoba koje su inače ljubazne prema vama, neko nešto radi protiv vas. Sanjati prijatelja koga dugo niste videli, najavljuje pismo ili neočekivanu poruku.

PROVALIJA – Uopšte rečeno, san nije popzitivan te govori o periodu punom teškoća i nesigurnosti. Verovatno snevač prolazi kroz specifičan period u svom životu ili se nalazi pred izborom koji mu zadaje dosta problema. Pasti u provaliju u snu, govori da imate strah da ne pogrešite u nečemu što treba da učinite.

POLJUBAC – Sanjati da ljubite nepoznatu osobu ukazuje na predispoziciju za preljubu. Primiti poljubac od prijatelja, znači da dolazi period razočarenja.

POMOĆ – Uopšteno, je odličan predznak. Ko sanja da pruža pomoć (ili čuje povike ‘u pomoć’), doživeće iznenadnu sreću. To je pravi trenutak da se prihvatite rizika.

POTKROVLJE (TAVAN) – Je simbol promena, kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu. Sanjati trošno potkrovlje ili tavan, ukazuje na moguće promene stana ili radnog mesta. Sanjati da živite u čistom i modernom potkrovlju ukazuje na novine na sentimentalnom planu.

POTOP – Ako se u snu nađete usred nekog potopa, znači da se vaši problemi polako rešavaju i da vam sledi period energije i efikasnosti.

POVOJ – Sanjati da imate povoj oko očiju ili vidite nekoga ili nešto zamotano nije dobar predznak. San govori o vašem strahu od nekoga ili nečega, te da prolazite kroz period velike nesigurnosti.

PUSTINJA – Je loš san. Ukazuje na period pun teškoća, naročito u odnosima sa okolinom. Izgubiti se u pustinji, ukazuje da izbegavate obaveze i odgovornosti, da se plašite nečega ili nekoga.

PIŠTOLJ – Glas koji će bitno uticati na nas.

PESNICE – Ukazuje na predstojeću problematičnu i konfliktnu situaciju.

PADATI – S visine – imate seksualnih potreba a malo mogućnosti

RADITI – U snu često otkriva prilično zbrkanu psihičku situaciju. San govori o tome da se nalazite u nezadovoljavajućoj situaciji iz koje teško nalazite izlaz.

ROGOVI – Rogovi u snu imaju različita značenja, nekada pozitivna a nekada negativna. Imati rogove na glavi znači da se plašite neke vrste duela sa nekim ili pak da se plašite da vas neko ne prevari. Videti rogove na nečijoj glavi označava želju za dominacijom nad nekom osobom, ali i određenu opasnost za snevača. Sanjati puno životinja sa rogovima je pozitivan san, jer najavljuje pozitivan period.

RUŽA – Sanjati ružu označava želju za ljubavlju, naročito u ženskom snu. Sanjati buket ruža ukazuje na potrebu da na pozitivan način ostvarite vaše želje vezane za porodicu.

RANA – Ako vidimo ranjene osobe znači da smo nekoga (ne)svesno povredili, a ako smo mi ranjeni – neko će povrediti nas.

RABIN – Nadolazeće vreme doneće vam željene događaje

RAVNICA – Zelena – gubitak

RADIJATOR – Hladan – zbog nepromišljenih reči izgubićete dragog prijatelja

RADIO PROGRAM – Preglasan – gužva i nerazumevanje u porodici

RADIO PROGRAM – Slušati – skladan porodični život

RADNIK – Dobro porodično stanje

RADOVATI SE – Zlurado – negde ste se nekada izlajali pa će to sada da vas stigne

RADOVATI SE – Opravdano – obratite pažnju na odnos sa članovima porodice kako bi održali skladan odnos

RADOSNU – Vest preneti – niste baš omiljeni u društvu

RAŽ – U polju – nastavak dobrog života ili početak boljeg života

RAŽANJ – Sa životinjom na njemu – neko će blizak pokušati da vas prevari

RAZBIJATI – Nešto – s nesto strpljenja i rezultati ce biti vidljivi

RAZBOJNIK – Ružna istina o vama vrlo brzo može biti otkrivena

RAZVALINA – Razočaranje u osobu u koju ste verovali

RAZVOD – Ako niste u braku – namerili ste se na pogrešnog ljubavnog partnera

RAZVOD – Ako ste u braku – imajte poverenja u svog supružnika

RAZVODNA TABLA – Razmahaćete se na poslu, društvu, porodici

RAZGLEDNICU – Dobiti – kao da ćete neku sitnu kintu maznuti

RAZGLEDNICU – Poslati – stići će vas loš glas iz prošlosti

RAZGOVOR – Sa nevidljivom osobom – istina će se sama pokazati

RAZDVAJANJE – Od mile osobe – još bolji odnosi sa tom osobom

RAZLOMCI – Uzmite blagi sedativ ili duboko uzdahnite, prošetajte jer ste verovatno malo uznemireni

RAKOVE – Hvatati – neka proševina

RAJ – Vama baš ništa ne ide kako treba

RAJSFERŠLUS – Neispravan – razočaraće vas društvo u kome se krećete

RAJSFERŠLUS – Ispravan – zadovoljni ste sitnicama koje život znače

RAK – Imate sposobnog suparnika na nekom polju i dobro ga se pričuvajte

RAKA – Jesti – pokušajte sitnim ulogom u kladionici ili kupite tiket lutrije

RAKETA – Ako nešto i krene po zlu neće vas baš dotaći a kamoli razljutiti ili oštetiti

RANAC – Prazan – hm, kao da ćete imati nekih finansijskih problema

RANAC – Pun – ura, idete na odmor ili put, pakujte kofere!

RANJENIK – Malo vam se zanedalo u ovom periodu

RASKRSNICA – Predskazuje da će ubrzo doći trenutak kada će biti neophodno doneti neku značajnu odluku.

RASPEĆE – Na pravom ste putu u lepšu budućnost i samo istrajte u svojim dobrim namerama

RASPRODAVATI – Sopstvene stvari – povećanje plate ili honorara

RAST – Rasti – napredovaćete, podizati se ka vrhu, uspeh

RASTANAK – Sa nekim – iako vas razdiru sumnje vi ste i dalje inertni

RAT – Imate problema sa samim sobom pa ne bi bilo loše da pogledate istini u oči

RATOVATI – Radost

SAMOSTAN – Ući u snu u samostan govori da ćete biti nagrađeni ili pohvaljeni za napore učinjene u skoroj prošlosti. Uopšte, ovaj san ukazuje na ponovo sticanje vedrine i oslobađanje od tereta.

SLEPAC – Sanjati osobu koja ne vidi, znači da se plašite drugih ljudi, da imate dosta neprijatelja, i uopšte, san govori o vašem strahu da vas prijatelji ne iznevere. Ako pomažete slepom čoveku u snu, to znači da san ukazuje na moguću fascinirajuću avanturu.

SLON – Ovaj san je dobar što se tiče vaših poslova. Ukazuje na zahvalnost i eventualno unapređenje, kao i mogućnost ličnog uspeha uopšte. Videti slona u cirkusu je loš san jer govori o nekim neprijatnostima u vezi dragih osoba.

STENA – Je simbol stabilnosti. Obično je stoga pozitivan san, jer predstavlja nešto snažno, sklonište ili zaštitu oupšte. Ukazuje na period odlučnosti. Ako pak stena u snu predstavlja prepreku i izaziva strah, ako je crna ili preteća, onda san govori o velikim poteškoćama u realnosti u ostvarivanju ciljeva.

SVADBA – Videti svadbu ili svadbenu ceremoniju u snu, ukazuje na konflikte između vaših osećanja i poslovnih obaveza. San takođe ukazuje i na kratkotrajnu sreću iza čega sledi period problema.

SVEĆA – teško je razdvojiti pojam sveće od pojma vatre. Sanjati odaje osvetljene svaćama, ukazuje na potrebu za ljudskom toplinom, nežnošću i razumevanjem. Ako sanjate ugašenu sveću sa neprijatnim ostatkom mirisa, to vam san ukazuje na neprijatne događaje i nailazeće nevolje.

SVETIONIK – Označava novonastalu situaciju za koju će se vezati neke naše velike nade.

SAMOUBISTVO – Videti – upustili ste se u riskantna dela koja su u suprotnosti sa zakonom

SAMOUBISTVO – Počiniti – nesigurnost u sebe i svoje postupke

SANDALE – Neudobne – nervozni ste zbog novčanih problema

SVAĐA – Sumnjate u nekog muškarca sa dobrim razlogom

SVAĐA – Sa prijateljem – zbog neodlučnosti bićete zabrinuti ali i imati manje troškove

SVAĐA – U porodici – nekog ćete upoznati ili se s nekim sprijateljiti

SVAĐATI SE – Sa sestrom – nadate se veselju

ŠKOLA – San predskazuje brige. Ako sanjate da se nalazite u školi, to znači da će vas neko prekoriti za nešto što ste pogrešno učinili. Ako je san mučan, govori vam o unutrašnjoj nestabilnosti iz koje ne umete trenutno da nađete izlaz.

ŠEŠIR – Nositi šešir na glavi (naročito ako ga u stvarnosti ne nosite) ili pak sanjati osobe koje imaju šešire na glavi, govori o mogućem značajnom putovanju.

ŠTAP – Se u stvari smatra oružjem i viđen u snu govori o vašoj želji za vlašću i pobedi nad neprijateljima. Možda ste pretrpeli neki poraz zbog čega želite da se osvetite. Ako sanjate da hodate oslanjajući se na štap, to vam san govori da prolazite kroz period razmišljanja, te da ste trenutno zatvoreni prema spoljnjem svetu.

ŠUMA – Sanjati da se šetate kroz gustu šumu, znači da ste veoma sigurni u svom poslu. Sanjati da ste se izgubili u šumi, znači da se plašite samoće.

ŠAV – Očekuju vas povećani novčani izdaci

ŠAKA – Povređena – na poslu niste sigurni u svoje kvalitete

ŠAKA – Prljava – učinili ste nekome, sada se slobodno kajte

ŠAL – Nevolja

ŠALITI SE – Vodite računa kome se i kako obraćate

ŠALTER – Svađa vam neće doneti ništa dobro

ŠANKERICA – Lepo seksualno iskustvo

ŠAMAR – Dobiti – finansijski problemi

ŠAMAR – Udariti nekom – ne ulazite u rizične i sumnjive poduhvate

ŠAMPANJAC – Piti – vas očekuje lep period

ŠAPA – Izgubićete dobar glas, posao ili poverenje

ŠAPUTATI – Nešto nekome – niste sigurni u sebe

ŠARAN – Upecati ga – život će vam se poboljšati zbog važnih odluka koje ste doneli

ŠARGAREPA – Neočekivan novčani dobitak

ŠATOR – Veselje ili selidba

ŠATOR – Rasturen – dobitak

ŠATORI – Na polju – šteta

ŠAH – Igrati – gubitak na kocki

ŠEGRT – Niti – uspeh na poslu ili ljubavnom planu

ŠERPA – Ulubljena – nešto će vas rastužiti

ŠEST – Broj – strožiji ste prema sebi i drugima nego što bi trebalo

ŠETATI, ŠETNJA – Ako sanjate sebe u šetnji to predočava smirivanje neke napetosti, a ako sanjate nekog drugog u šetnji to znači da će vam najverovatnije ta osoba doći u goste.

ŠEĆER – Jesti – nekom se dopadate ali on to ne sme da vam kaže

ŠIBICA – Manji priliv novca

ŠIKARA – Vama ne gine da prođete preko trnja do zvezda

ŠINE – Razočaraćete se u izbor voljene osobe

ŠIPAK – Neko će vas ubrzo zavoleti

ŠITI – Vest koja će vam doneti dosta radosti

ŠIŠARKA – Vest o novorođenčetu

ŠIŠATI – Nekog – neko će prema vama okrenuti ćurak na dobro ili loše

ŠIŠATI SE – Lakša bolest ili briga

ŠKOLJKE – Skupljati – pred vama su trenuci ispunjeni zadovoljstvom

ŠKORPIJA – Oprez neko vam ne misli dobro

ŠLEM – Na glavi – nemate dovoljno samopouzdanja

ŠLJIVE – Suve – promenićete mesto boravka

ŠLJIVE – Suve a kuvane – zdravstveno stanje će vam se bitno poboljšati

ŠLJUNAK – Vama se smeši lepa količina para

ŠMINKATI SE – O vama ljudi ne misle baš najbolje

ŠOLJA – Prazna – razočarenje ili gubitak

ŠOLJA – Puna – blagostanje

ŠOFER – Biti – prolazna avantura

ŠPAGETE – Nešto vas lepo očekuje

ŠPENADLA – Nešto će vas uznemiriti

ŠPIJUN – Biti – očekujte avanturu

ŠPRIC – Vama ne nedostaje seksualne energije

ŠTAKE – Koristiti – oslanjate se na druge a vreme je da sami odaberete svoj put

ŠTALA – Prazna – neko će vas nasamariti

ŠTALA – Puna životinja – uzbudljiv period pun iznenađenja

ŠTAMPARIJA – Nešto će vam se lepo desiti

ŠTENE – Bićete sveukupno zadovoljni

ŠTETU – Imati – slobodno se oslonite na bliske rođake

ŠTRAJK – U nečemu ćete postići veliki uspeh

ŠTUCATI – Neko će pokušati da vas osramoti i ponizi

ŠUBARA – Na glavi – nečasno delo ili trošite preko svake mere

ŠUNKA – Očekujte samo dobro

ŠUMA – Gusta zelena – vi imate poverenja u sebe ali nemate sposobnosti

ŠUMA – Mračna – tuga i nesreća

ŠUMA – Posečena – taman ste postavili sve na svoje mesto a neuspeh je na korak

ŠUMOM – Lutati – pred vama je mnogo prepreka

ŠUMAR – Biti – imate višak avanturističkog duha

ŠUTNUTI – Nekog – napredak, uspeh

Oko Nas – PAZITE ŠTA SANJATE – MOŽDA VAM SE OSTVARI!!!