vibe tv logo mini

BIK - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u datumu rođenja imate ovaj broj,čeka vas naporan period a možda i otkaz!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

BIK

Posao - Neće vam nedostajati entuzijazma u ovom periodu. Treba lo bi da započnete posao o kome maštate. Možete imati uspeha u svim delatnostima koje predstavljaju vaše pravo opredeljenje, u poslu u kome uživate. Ako radite posao koji je stresan, napravite drugačiji raspored svojih obaveza i zatražite pomoć od Riba ili Raka, naći će vam se pri ruci. Predstoji vam dosta nerviranja naročito sa jednim Lavom, Jarcem ili Devicom. Posebno komplikovani odnosi mogu biti u sferi finansija ako očekujte neki novac iz inostranstva ili ako rešavate pitanje nasledstva, dugova, i to sa osobama koje žive u drugim zemljama. Povremeno možete biti pomalo demoralisani i nesigurni u sebe i biće vam potrebna podrška osoba kojima verujete. Dobićete povoljne vesti od Riba ili krajem perioda od Raka i Lava ili će se raditi o ponudi koju ne bi trebalo propustiti. Neki novi, interersantni poslovi su na vidiku i to u saradnji sa starim prijateljima.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 0 kao na primer 10 -20 ili 30 i slično očekuje vas dodatno naporna nedelja, možda čak i otkaz.

Ljubav – Neće vam biti lako bilo da ste u dužoj vezi ili braku ili slobodni. Nijedan Bik nikada nije slobodan, uvek ima nekoga u rezervi. Imaćete mogućnost tajne veze sa nekim ko se ponaša kao da ne zna šta hoće. Žene Bikovi će se mnogo više nervirati zbog ljubavnog života nego muškarci koji mogu biti polaskani pažnjom neke Lavice, Jarca ili Škorpije. Žene Bikovi će više davati sebe u svakom pogledu, biće strastvene i željne pažnje, uzbuđenja. Možete biti veoma nestrpljivi u pogledu partnera koji će biti nespreman da položi oružje pred vašim šarmom. Dopašće vam se neko ko je veoma zauzet i bićete spremni da se upustite u vezu sa tom osobom čak iako deluje prilično nepouzdano ili nikada nećete moći da na nju računate. Nećete moći da sakrijete ljubomoru jer će vam se verovatno dopasti neko ko je beskrajno šarmantan i uvek uspe da vas natera da mu nešto oprostite. Slobodni Bikovi mogu doživeti strastvenu avanturu na putu, najverovatnije poslovnom, sa nekim koga dugo poznaju ili sa kim su nekada imali već vrlo uzbudljive ljubavne momente.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje – Regulišite težinu, mogući kratkotrajni problem sa vidom.

Pogledajte vašu detaljnu astro-numero prognozu!

https://youtu.be/hHQ7SNKFUUQ

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS