vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. 04 - Ovna čeka jako lep dan pun dešavanja a ovoj znak biće na velikom iskušenju!

Malo tmuran dan je pred nama ali nas to ne može ometati u našim planovima koje nam planete daruju!

OVAN

Ovo je za dan prepun raznih dešavanja, susreta, razgovora, odluka i verovatno ćete biti angažovani na poslu koji od vas zahteva dobru organizaciju posla i dobre kontakte sa osobama na položaju. Mnogima imponuje saradnja sa vama posebno jednoj Vodolij i jednom Strelcu.

Imate mogućnost da se upoznate sa jednim Bikm ili Vagom ili sa jednom Vodolijom i vi nećete propustiti priliku da joj date na znanje da ste o njoj čuli sve najbolje. Moguć je susret negde na putu u inostranstvu.

BIK

Danas ste skloni promenama raspoloženja. Dobićete vesti od jedne Vodolije ili nekog Jarca u vezi sa nečim što je vama trenutno važno, naročito kada se radi o donešenju odluka u vezi sa produženjem saradnje sa Vodolijom.

Dobijate vesti od nekoga ko vam je posebno veoma drag i možete se dvoumiti sa kojom osobom bi bilo bolje da se vidite u večernjim satima. Ne odustajte od nekog ko vam je posebno drag samo zato što ste imali neke manje nesporazume.

  BLIZANCI

Želite da budete sigurni da ste izabrali prave saradnike i daćete sve od sebe da se saradnja sa onima koje izuzetno cenite i poštujete ostvari na obostrano zadovolstvo. Imate potrebu da budete fer prema nekom s kim ste inače oduvek bili u dobrim odnosima.

Imate način da ispravite greške ali bi trebalo da se izvinite. Dobijate vesti o nekom ko vam je oduvek bio simpatičan i drag ali moguće da je ta osoba zauzeta i da više ne želi da se sa vama viđa. Jedna Vaga vam će se verovatno javiti potpuno neočekivano.

RAK

Želite da svima date na znanje koji su vam planovi da biste ako ste deo tima, mogli da se organizujete na najbolji način. Nekome je veoma stalo da sa vama nađe zajednički jezik, posebno jednom Jarcu koji ma o vama lepo mišljenje.

Jedna dama Škorpija ili Jarac pokušaće da vam se nametnu i vi ćete verovatno prihvati poziv od njih. Ako ste u stalnoj vezi, nemojte se opterećivati onim što možete čuti od jednog Lava na svoj račun.

  LAV

Dobijate ponudu za posao koji ne izgleda tako glamurozan kako ste očekivali ali će vam se ipak pružiti prilika da razgovarate iskreno o svemu što očekujete od te ponude. Možda ćete imati priliku da proširite saradnju sa jednim Strelcem ili nekim Jarcem.

Ne bi bilo mudro da ulazite u bilo kakvu vrstu flerta ili paralelne veze niti da date na znanje partneru da nemate vremena za njega jer on očekuje da negde izađete u večernjim satima. Imate mogućnost da se dogovorite sa Lavom ili Rakom oko bitnih pitanja, samo ako budete popustljivi.

 DEVICA

Moguć je honorarni posao koji nije nešto naročito plaćeni i manje od očekivanog ali vi ćete biti zadovoljni ako inače nemate posao, a nadate se da će vam ovaj pomoći da se negde istaknete ili proširite saradnju. Moguć dogovor sa Škorpijom.

Partner pokušava da utiče na vaše odluke i verovatno će vam dati na znanje da bi trebalo da prihvatite neki njegov predlog koji se odnosi na zajedničke planove, moguće u vezi s putem. Imate način da rešite manji konflikte.

VAGA

Trudite se da budete u toku događaja i da se priviknete na neke nove uslove rada jer smatrate da je to za vaše dobro. Imate način da regulišete odnose sa jednim Lavom ili nekom Škorpijom koji imaju o vama visoko mišljnje. Sa Lavom možete lako naći zajednički jezik.

Ne bi trebalo da ignorišete poziv jednog Raka, Bika ili Riba ako se radi o izlasku na javno mesto ili negde gde ste često izlazili s društvom. Nemate razloga da se previše nervirate ako čujete od Ribe nešto na računa vaše partnera.

 ŠKORPIJA

Vaša poslovna crta dolazi do punog izražaja i vi ćete biti spremni da se angažujete oko nekog novog posla koji zahteva dobru saradnju sa Ovnom ili Ribama. Svesni sta da morate da napravite neke ustupke i to vam neće teško pasti, bez obzira što se radi o osobi koja vam nije draga.

Dobijate različite informacije o nekoj osobi koja vam je svojevremeno bila simpatična, možda ste bili u vezi. Trudite se da sve što vam je partner rekao verovatno u afektu zaboravite. Obraćate pažnju na jednu Ribu.

STRELAC

Ovo je jedan od napornijih dana za one neodlučne koji nisu sigurni kom poslu da daju prirotiet niti kako da se organizuju u vezi sa brojnim obavezama. Možda priželjkujete promenu posla ili ćete dati incijativu da se problem reši na originalan način.

Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da je spreman da zbog vas uvek promeni raspored svojih obaveza. Trebalo bi da se aktivirate u nekoj oblasti, ako ste slobodni, u kojoj ćete imati priliku da upoznajete interesantne osobe.

  JARAC

Dobijate poziv da se vidite sa jednim Bikom koji vam je svojevremeno predlagao saradnju i verovatno ćete imati prilike da se sretnete negde, moguće u nekom krugu prijatelja ili na javnom mestu. Dobro se osećate u društvu osoba koje vam ne kontriraju ni po jednom pitanju.

Veoma ste tajanstveni i malo ko zna s kim se družite i kakvi su vam planovi. Želite da se prilagodite nekoj novoj situaciji koja možda nije tako povoljna po vas i niste načisto kako da se postavite. Strelac pokušava da vas osvoji na romantičan način.

VODOLIJA

Danas imate potrebu da sredite svoje poslove posebno ako radite sa strancima. Moraćete da se mnogo više angažujete oko nečega što vam trenutno predstavlja prioritet a tiče se plaćanja i regulisanja nekih finansijskih pitanja.

Dobro se slažte sa nekim vatrenim ili vazdušnim znakom. Potrebno vam je da se sretnete sa nekim ko vam je izuzetno drag. Ne bi trebalo da se nervirate zbog komentara jedne Škorpije ili Ovna na vaš račun. Nalazite način da se dogovorite sa Jarcem u vezi sa nekim bitnim pitanjima.

  RIBE

Morate da se postavite drugačije prema jednom Strelcu ako želite da nastavite saradnju. Dobićete potvrdu o mogućem susretu sa osobom koja dolazi iz inostranstva i sa kojom ste oduvek imali prilično komplikovane odnose, posebno kada se radi o Blizancima.

Dopada vam se neka strastvena osoba ili neko ko izgleda da s njim nikada vam ne bi bilo dosadno. Pazite da ne uđete u neku čudnu kombinaciju posebno kada se radi o osobi za koju niste sigurni da li je slobodna.

OKO NAS