vibe tv logo mini

OVAN - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u datumu rođenja imate ovaj broj-Očekujte razočarenja!(VIDEO)

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

OVAN

Posao - Za vas bi ovo mogao biti mesec pun raznoraznih uzbuđenja, kako ljubavnih tako i poslovnih. Bićete veoma prijatni u komunikaciji sa saradnicima i bićete najverovatnije spremni i sposobni da pridobijete mnoge nove saradnike, naročito Vodolije ili Lavove. Ako planirate nov posao, mlađi saradnici će biti od veće koristi, baš kao i žene, ma kog pola da ste. Budite spremni na manje konflikte sa Jarcima rođenim u trećoj dekadi ili sa Devicama. Imaćete mogućnost započinjanja vrlo interesantnog posla u domenu nekretnina ali obratite pažnju na svaku sitnicu, jer možete biti preterano sentimentalni ili popustljivi prema onima koji su vam manje više dragi ali vas u stvari na neki način pomalo iskorišćavaju. Finansije će se polako popraviti, posebno mlađim Ovnovima, zahvaljujući podršci roditelja. Poslovi sa inostranstvom mogu biti izazov ali i mač sa dve oštirice, najbolje je da pregovore u vezi sa poslom u stranoj zemlji prepustite Vagi, Lavu ili Raku.

Ljubav - Dosta ćete se baviti porodicom, više nego inače. To Ovnovima prija samo donekle inače vrlo brzo, mogu poželeti da uđu u neku avanturu ili mogu doživeti ljubav o kojoj su maštali. Pažnju će vam privući strastvena i istovremeno vrlo otemena osoba, njen karakter će biti pun kontradiktornosti tako da nećete uspeti da se snađete u odnosima sa njom i moraćete da se potrudite da je dobro upoznate. Ko zna šta ćete otkriti. Ako ste u braku, bićete puni razumevanja za probleme koje može imati vaš partner sa svojom porodicom i najverovatnije ćete ih na neki način i finansijski pomoći. Trebalo bi da obratite pažnju na jednog Blizanca koji vam je veoma naklonjen a biće spreman da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Simaptija će biti najverovatnije obostrana ako se radi o nekome koga poznajete preko  posla. Možete ući u tajnu ljubavnu vezu sa nekim koga poznajete od ranije i ko ne živi u vašem gradu ili državi. To bi mogla biti vrlo romantična ljubav sa neizvesnim ishodom.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 4 kao na primer 4-14 ili 24 i slično tada možete očekivati jake turbulencije u vezi ili razočarenja.

Astronumerolog-Ezoterista Zoran Šumadinac

Zdravlje – Obratite pažnju na stomak. Uzimajte par dana neprekidno čaj od kamilice ili iđirota.

Pogledajte vašu detaljnu astro-numero prognozu!

https://youtu.be/BMRyitEQepA

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS