vibe tv logo mini

PRIKAZANA TELA VANZEMALJACA - Meksički kongres sve poriznao i javno izneo tela NLO!(FOTO)

 Vanzemaljci su ipak među nama – OVO je dokaz!

Rendgenski snimci pokazali da jedno od tela ima misteriozna jaja u sebi, kao i da su DNK testovi pokazali da su dva mumificirana tela očigledna predstava neljudskih bića

Na javnom izlaganju o NLO u meksičkom Kongresu, ufolog i novinar Haim Mausan prikazao je prisutnim političarima navodna tela vanzemaljaca.

Masuan tvrdi da su tela koja imaju po tri prsta na šakama i specifičan oblik glave pravi primerci vanzemaljskih bića i da nisu deo naše evolucije. Dva tela su bila prikazana u kutijama sa staklenim poklopcima, piše Reuters, prenosi sputnikportal.rs

nlo.jpg

Smatra se da su stari između sedamsto i hiljadu i osamsto godina. Ufolog Haim Mausan je objasnio i da su rendgenski snimci pokazali da jedno od tela ima misteriozna jaja u sebi kao i da su DNK testovi pokazali da su dva mumificirana tela "očigledna predstava neljudskih bića".

  • Ovo nisu bića koja su pronađena u olupinama NLO, već su nađeni u rudnicima dijatoma (algi) i kasnije su fosilizirani - objasnio je.

Dodao je da je više od trideset posto količine DNK uzoraka "nepoznato", kao i da je ustanovljeno da se u telima nalaze implantati napravljeni od retkih metala, poput osmijuma.

Mi smo OkO NaS – A VI ste Najbolji jer ste uz NAS