vibe tv logo mini

VODOLIJA - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ BROJ onda možete očekivati srtabilizaciju i povoljan period!

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

VODOLIJA

Posao - Neki od vas mogu imati izvesne turbulencije u vezi novca i dugovanja, zbog situacije u koju ste dobrovoljno upali. Ipak, najverovatnije ćete naći dobrostojećeg poslovnog partnera koji će pokriti neke vaše eventualne manjke na računu. Vreme je povoljno za one koji se bave nekretninama, uslužnim delatnostima, medicinom ili imaju privatnu firmu. Ako želite da započnete nov posao nemojte uzimati kredit. U svemu što radite treba da idete na sigurno, ma šta to bilo. Odolite iskušenjima koja će se pojaviti u vidu nekog novog izazovnog posla u koji treba da uložite popriličan novac, vrlo brzo ćete biti u manjku. Oni koji polažu ispite treba da ne ispuštaju knjigu iz ruku.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 5 kao na primer 5 - 15 ili 25, ako ste rođeni tipa 05. 07. 1985  ili 05.11. 1995 slično tada možete očekivatiolakšanje i stabilizaciju na poslovnom planu u toku ovog ciklusa.

Ljubav - Vaš temeprament i vaša potreba za burnom ljubavnom vezom iritiraju vašeg stalnog partnera i pazite da ne počne da se ponaša slično vama. Ovo vreme bi moglo da znači za vas veliki izazov i ako ste slobodni i ako ste u vezi. Osoba koja ima veze sa umetnošću zainteresovaće se za vas i vi nećete moći da joj odolite. Blizanci i Vaga takođe mogu biti vaš predmet izbora, ali ako ste u vezi sa Ovnom, pazite se. On je samo prividno pasivan i u ovom periodu može biti veoma ranjiv, biće mu potrebno mnogo pažnje i ljubavi. Ovan ili Škorpija ukoliko su stalni partneri biće u pripravnosti i ništa im neće promaći, čak i ako ne prokomentarišu sve što im se ne dopada. U nekim momentima, vi kao da ne znate šta hoćete. U ovom periodu neka vrlo ambiciozna i stabilna ličnost kojoj ćete se dopasti, pokušaće da vas ukroti. To baš neće biti prijatno, ali jedini izlaz za vas ako želite da ostanete zajedno.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje – Pripazite na stomak i ispravno se hranite.

U nastavku priloga možete pogledati vašu detaljniju astronumero prognozu!

https://youtu.be/eim11DQAaCw

Astronumerolog-Ezoterista

Vaš Zoran Šumadinac

OKO NAS