vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA 04. 05. 2022 - Ribama sledi satisfakcija - Bikovi ne verujte svakom a ova dva znaka veliki oprez tokom dana!

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas 04. 05.

OVAN

Ovo bi mogao biti za vas veoma stresan dan ako niste u stanju da tolerišete ponašanje saradnika koje vam u stvari ide na nerve. Trudite se da niko ne primeti da vam nije baš jednostavno da se odlučite za posao sa strancima i da želite da se priviknete na neku novu situaciju koja vam ne odgovara.

Imate prilike da sa nekim uspostavite dobru komunikaciju, naročito ako se radi o osobi koja je izrazito senzibilna i spremna da se sa vama sretne posle izvesnog vremena, možda čak i nije slobodna. Pokušajte da imate razumevanje za njene slabosti.

BIK

Verujete da vam može pomoći jedan Rak u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu. Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Ribama oko podele dužnosti. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana po mnogim pitanjima, naročito u vezi sa novcem.

Gotovo sve što maštate može da vam se ostvari, uključujući tu i tajnu vezu, ili obnovu veze sa nekadašnjom simpatijom preko posla. Ako putujete u zemlje nemačkog jezičkog područja, otvoriće vam se neke nove mogućnosti u vezi sa ljubavnim životom.

BLIZANCI

Osećate se dobro u društvu osoba koje imaju razumevanja za vas i koje se trude da vam pomognu da što pre rešite jedan važan probleme. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za radu u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donositi odluke na prečac pod uticajem drugih ljudi.

Intrigiraju vas Lav i Vodolija pokušava da vas učini ljubomornim. Ponašate se kao da se ništa značajno ne dešava u vašem životu. Imate mogućnost nalaženja pravog rešenja za posao u okviru koga ćete upoznati osobu koja će vam se dopasti.

RAK

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Ako o radite sa onima koji su daleko superiorniji ili vam se čini da je šef previše autoritativan moraćete da promenite nešto u svom stavu. Niste načisto kako da se postavite u odnosu na jednog Ovna. Imate mogućnost da se dogovorite sa Vodolijom oko novca.

Verujete da možete da izađete nakraj sa jednom prilično komplikovanom situacijom a odnosi se na vezu sa osobom koja se ponaša prilično zahtevno i očekuje da joj stalno ukazujete pažnju. Ako ste mladi, izbegnite romansu sa osobom koja je dosta starija od vas.

LAV

Današnji dan vam donosi nove mogućnosti na poslovnom planu i vreme je da se postavite krajnje autoritativno ali i taktično prema saradnicima. Nedovoljno ste spremni da se prilagodite na neke nove uslove na radnom mestu koje možda zahtevaju vaše veće angažovanje.

Razgovor sa Strelcem otvoriće vam oči po mnogim pitanjima, ako ništa drugo imaćete mogućnost da se nekom požalite na svoje probleme. Veselo društvo vam u potpunosti odgovara, naročito ako ste negde na putu ili planirate put. Moguća romansa sa strancem.

 DEVICA

Danas imate neke nove poslovne mogućnosti i spremnost da se uhvatite u koštac sa problemima ali na diplomatski način. Veoma značajan dan jer biste mogli doneti važnu odluku koja bi mogla na duži rok da bude povoljna po vas u finansijskom pogledu.

Prilično ste opterećeni potrebom da sa partnerom raščistite jednu situaciju koja bi mogla biti za vas prilično stresna ali vam je još stresnije da ne reagujete na nešto što vas u tom odnosu opterećuje.

  VAGA

Vaša intuicija je izuzetno naglašena ali niste naročito efikasni. Nespremni ste da se upustite u nov posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Oklevate kada je u pitanju posao koji bi mogao da znači proširenje saradnje, posebno sa onima koji su dobronamerni ali i po vašem mišljenju previše zahtevni.

Imaćete sreću da ćete sresti nekoga ko vam je prilično sličan. Danas vam je komunikativnost slabija strana. Skloni ste nalaženju kratkoročih rešenja i pokušaćete da se angažujete oko Lava da bi stekao poverenje u vas.

ŠKORPIJA

Osećate priliv pozitivne energije jer vas podstiče jedan Jarac da budete efikasniji ili ako ste mladi, da nastavite zajedničku saradnju. Rastrzani ste između potrebe za sadržajnim društvenim životom i profesionalnih obaveza. Želite da se dogovorite sa jednim Lavom oko novog posla.

Imate nekoliko mogućnosti na ljubavom planu, jer vam se nekoliko njih udvara. Imate potrebu za nekim svojim ličnim zadovoljstvima. Moguće da danas i ne želite da se sretnete sa partnerom, naročito ako imate neku drugu tajnu simpatiju.

STRELAC

Današnji dan vam donosi dobre prihode ili mogućnost uvećanja prihoda iz nekih neočekvanih izvora. Nekome je izuzetno stalo da sa vama postigne dogovor, moguće jednom Ovnu ili Ribama koje su spremne da prihvate vaše uslove. Moguć posao sa Vagom.

Očekujete da dobijete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag i sa kim imate o čemu da razgovarate. Muči vas pomlo ljubomora ali u stvari trebalo bi da se okrenete ka nekim konkretnim planovima i poslovima koji će vam se brzo isplatiti.

  JARAC    

Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete a koja najverovatnije živi u inostranstvu. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da vas slušaju i slede vaše instrukcije. Sa velikim entuzijazmom pristupate realizaciji nove ideje koja bi mogla da vam donese popularnost.

Možete doživeti prijatan susret sa nekim ko vas izuzetno privlači sa kim možete doživeti avanturu. Dobićete priliku da se upoznate sa jednom Škorpijom koja bi mogla da vam postane izuzetno važna i da sa njom planirate dužu vezu.

VODOLIJA

Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa jednim Lavom ili Ribama oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radtie a vi verovatno čekate neku treću priliku.

Želite društvo vesele osobe koja vas ne bi zamarala svojim problemima. Prijalo bi vam društvo jednog Strelca. Ne verujte jednom Raku koji vas je već jednom izneverio. Ne žurite sa ulaskom u vezu, već prvo dobro upoznajte partnera.

 RIBE

Dobijate veliku satisfakciju, naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju a da vi budete osoba u senci. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Moguć poziv za sastanak sa Rakom.

   Ako ste slobodni, intrigira vas osoba koja možda nije slobodna. Imate način da to saznate, nemojte se previše nervirati ako budete čuli nešto na svoj račun što vam se neće dopasti. Izbegnite rasprave da partnerom.

OKO NAS