vibe tv logo mini

EVO KADA DOLAZI MIR U UKRAJINI - Detaljna prognoza Baba Vange!

Da li će u Ukrajini uskoro biti mira. Ovo su prognoze čuvene Baba Vange.

Ovo predviđanje prati podatak da će borbe trajati oko dve godine. Dakle, postoji očekivanje da će neko po imenu „Osmi“ uspeti da okonča sukob, ali će posledice biti strašne.

Prema rečima Vangine snahe Zdravke Janeve, mir na zemlji će doći kada osmi predsednik Ukrajine sedne za pregovarački sto.

Među različitim tumačenjima, veruje se da „Osmi” može biti povezan sa aktuelnim predsednikom SAD. Međutim, ova pretpostavka ima svoja ograničenja, budući da se promene na vlasti u Americi dešavaju sa određenom učestalošću i nekoliko godina nakon aktuelnog lidera, mesto predsednika Sjedinjenih Država više neće biti „osmo“, već „četrdesetogodišnje“- osmi”.

Drugo tumačenje povezuje „osmu“ sa promenama u rukovodstvu Ukrajine, koje bi mogle da igraju ključnu ulogu u okončanju sukoba za nezavisnost. U ovom slučaju „Osma“ predstavlja simboličnu figuru koja će doći na vlast i moći da pronađe mirno rešenje za sve stranke.

baba_vanga.png

Za koju godinu će biti mira u Ukrajini?

Vladimir Zelenski je zvanično šesti predsednik Ukrajine. Međutim, u praksi, ovaj lider zauzima sedmu poziciju, pošto je privremeni predsednik Aleksandar Turčinov bio na vlasti 2014. godine.

Dakle, na osnovu Vanginih predviđanja, možemo zaključiti da će sledeći šef države doneti mir zemlji.

Predviđanja - OVA GODINA DONOSI NOVE BOLESTI, RATOVE, PODELE A ON JE NOVI PREDSEDNIK SAD!(FOTO)

Podsetoimo samo na veliku revolucija političkog režima u Ukrajini:

2014. godine stanovnici Donbasa su se suprotstavili agresivnoj politici režima uspostavljenog u Kijevu posle velikog državnog udara. Stanovnici regiona proglasili su nezavisnost Luganske Narodne Republike i Donjecke Narodne Republike, nakon čega je Ukrajina započela vojnu akciju protiv svojih sunarodnika. Tokom te revolucije tadašnja vlast je mnoge sunarodnike ubila, opljačkala međe njima i osnovnu školu su napali gde je poginulo mnogo dece. Rusija je tada još osudila ove zločine i zamolila da se režim smiri ali to do sada još uvek nije se desilo.

Oko Nas – Hvala vam što ste uz nas.