vibe tv logo mini

RIBE - HOROSKOP ZA MAJ 2022 - Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete OVAJ BROJ očekuju vas suze, raskid i emotivne tegobe!(VIDEO)

Mesec maj je predivan mesec, priroda se uveliko probudila. Sunce ima posebno lepe zrake, koje neškode našoj koži. Jednostavno mesec-magija kako ga ja od milja zovem.

RIBE

Posao - Imaćete priliku da sledeći svoju intuiciju dođete do dobrog posla ili bar odete na razgovor sa nekim od koga očekujete pomoć u vezi sa poslom. Nešto će se dešavati što može značiti sjajnu šansu na poslu samo ako ne budete skloni konfliktima. Imajte razumevanja za kolege i za njihove slabosti, zajedno ste jači mada ste vi individualista i ne volite timski rad. Dobićete šansu o kojoj ste sanjali i moći ćete i pored jake konkurencije da se pokažete u najboljem izdanju, naročito ako je vaš posao na bilo koji način u vezi sa javnošću ili medijima. Ako radite u velikoj privatnoj firmi ili nameravate da osnujete svoje preduzeće, ne žurite jer mogu nastati problemi u vezi sa dokumentacijom. Možete imati nekoliko paralelnih ponuda i možete biti u priličnoj panici koju da prihvatite. Sledite intuiciju, savet Raka, Jarca ili Škorpije.

Ljubav - Mnogi misle za vas da ste posesivni, ali vi ne umete da sakrijete emocije, a i ne želite to. Ribe koje žele da prošire porodicu mogu dobiti saznanje da će se to i dogoditi. Lepa, romantična i strastvena veza moguća je sa osobama koje poseduju umetničku crtu, a praktične su i umeju da svoj talenat unovče, ma o čemu da se radi. Ma kog pola da ste, volite partnera koji ume da rešava životne teškoće ma koliko bio osećajan. Jedan takav je tu negde oko vas, moguće da ste već u vezi ili u braku. Ako ste imali nekakve trzavice, situacija će početi polako da se smiruje i oboje ćete biti na ispitu. Ostati zajedno ili ne. Ako sumnjate u partnerovu vernost, naročito ako zbog posla mora često da putuje, ne žurite sa iznošenjem optužbi ili sumnji, to može biti samo kratkotrajna avantura ili flert koji ne mora da ugrozi vašu vezu. I vama se može svideti neko na poslu, pa će i stalni partner biti prema vama posesivan i sumnjičav. Buran period u kome ćete ipak umeti da se dobro snađete ako što manje pričate o sebi i ostanete tajanstveni.

Ukoliko u svom datumu rođenja imate broj 3 kao na primer 3 - 13 ili 23, ako ste rođeni tipa 03. 07. 1983  ili 03.11. 1993 i slično u tom slučaju možete očekivati burne reakcije emotivne i čak raskid.

Astronumerolog-Ezoterista
Zoran Šumadinac

Zdravlje – Moguće oscilacije raspoloženja.

Pogledajte vašu detaljniju astronumero prognozu na postavljenom linku!

https://youtu.be/tqKgj0XiFUA

Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS