vibe tv logo mini

NIKO NE MOŽE DA POVERUJE U OVO - Čuveni političar postaje novi učesnik Zadruge Elite!(FOTO)

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji!

Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili svoje učešće, Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i čuveni politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski!

 

Slobodan je pre mesec dana zvanični potpisao ugovor za učešće u megalomanskom projektu televizije Pink, a ovo je samo još jedan od pokazatelja da će šou biti potpuno drugačiji, gde će se naći i mnogobrojni fakultetski obrazovani takmičari!

Uz Slobodana koji ima visoko obrazovanje i već pomenuti novinar Marko Đedović nosi zvanje magistra socijalnog rada i socijalne politike.

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, brojne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Izvor/Pink.rs

OkO NaS – MI SMO UZ VAS