vibe tv logo mini

PROKLESTVO SERIJE BEVERLI HILS - Svi glavni glumci životno stradali - Pola je i preminulo!(FOTO)

HOLIVUD

Da li je popularna serija Beverli Hils prokleta ili ne – Zadnih par godina samo se o tome priča.

Popularna serija Beverli Hils je privukla veliku pažnju devedestih, a junake ove serije prati tragična sudbina ali u stvarnom životu.

Nedavno je glumica Šenon Doerti, poznata po ulozi Brenda Volš u Beverli Hilsu, otkrila kako zbog bolesti prodaje imovinu da ne bi pravila problem majci. Ona se već godinama bori sa karcinomom, koji je sada i metastazirao.

  • Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Budući da će joj biti tako teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja, rekla je glumica, a prenosi

Njenog partnera u seriji Dilana Mekeja igrao je Luk Peri koji je iznenada preminuo 2019. u 53. godini od moždanog udara. On je ranije 2015. otkrio da ima predtumorske izrasline na debelom crevu i odmah otišao na operaciju, ali pretpostavlja se da su ga života koštale loše navike.

Naredna je Tori Speling, bogatašica Dona Martin, koja je sada u velikim finansijskim problemima, a nakon razvoda je sa petoro dece živela čak u kamperu. Pričalo se da je ulogu dobila samo jer je njen otac bio producent, a nakon svih dugova jednom prilikom je rekla kako je jako teško navići se sa “zlatne kašike na plastičnu”.

bevertli_hils_ser.jpg

Idemo dalje - Ijan Zering je tumačio Stiva Sandersa. Nakon jedne tuče sa motociklističkom bandom u prisustvu kćerke, mnogi su pisali kako glumac nije bio napadnut. Već se na snimku vidi kako on prilazi motociklistima. Tada je objavljen i snimak na kojoj se vidi kako Zering izlazi iz automobila i udara motociklistu. A da nakon toga na njega nasrće nekoliko ljudi, a jedan je krenuo i motorom na glumca.

Strani mediji prvo su javljali kako je glumčev automobil udaren i da je zbog toga krenuo na motocikliste. Nekoliko dana nakon događaja Page Six naveo je kako po novom videu izgleda da banda nije napala glumca kako se verovalo nego da je glumac izašao iz automobila i krenuo u napad.

Osim toga, glumac iza sebe ima dva propala braka i dvoje dece. Od 1997. do 2002. bio je u braku sa glumicom i nekadašnjom Plejboj zečicom, Niki Šiler (53). 2019. razveo se od druge supruge Erin i to nakon deset godina braka. Sa Erin je dobio dve ćerkice Miju i Penu.

Džejson Pristli (54), koji je u seriji ‘Beverly Hills 90210’ glumio brata Brende Volš, Brendona, još je za vreme serije imao problema sa alkoholom.

serija_beverli_hils_naslo.jpg

Dženi Gart, koja je u seriji igrala Keli, imala je zdravstvenih poteškoća koje je dugo skrivala od javnosti. Kasnije se otkrilo da boluje od osteoartritisa. Takođe, prošla je i kroz dva razvoda, a trenutno je u trećem braku sa Dejvom Abramsom, još od 2015. godine.

Brajan Ostin Grin (50) glumio je Dejvida Silvera u popularnoj seriji otkrio je kako je zbog upalne bolesti debelog creva bio prikovan za krevet.

Trenutno je veren plesačicom Šarnom Bardžes (38) s kojom ima sina. Pre toga bio je u braku sa Megan Foks s kojom ima tri sina. Razdvojili su se 2019. nakon nekoliko pokušaja mirenja.

Kakvo je vaše mišljenje povodom svega ovoga. Da li mislite da neka vrste kletve postoji ili zla kob nad ovom nekada popularnom serijom.

Oko Nas – Budite uz nas