vibe tv logo mini

PRINCEZA OD VELSA JE UMRLA - Britanska javnost uznemirena ovom izjavom novinara!

Piše: Sanela Vrbnik

Svetska javnost zabrinuta za zdravlje princeze od Velsa. Mnogi tvrde i da je umrla tokom operacije a da poalata vešto krije.

Princ Vilijam je otkazao prisustvo na komemoraciji svog kuma iz 'ličnih' razloga, a kraljevski obožavaoci su uvereni da se nešto zaista loše dešava njegovoj supruzi, princezi od Velsa; Španski mediji javljaju da je ona u komi, dok mediji u SAD pišu da ju je Vilijam ostavio zbog druge žene.

Kensingtonska palata je 17. januara iznenadila sve vestima da je Kejt Midlton, princeza od Velsa, podvrgnuta operaciji abdomena, da će ostati u bolnici dve nedelje, a da će se na javne dužnosti vratiti tek krajem marta.

   Od tada su prošla 42 dana, a da niko nije video ili čuo Kejt. Dok palata pokušava da posluje kao i obično i sporadično obaveštava da se njeno stanje poboljšalo, španski novinar je uveren da je Midltonova trenutno u komi.

Kate Middleton stuns in red cape: Here are 5 you can shop now | HELLO!

Kraljevski entuzijasti sumnjaju da ju je Vilijam ostavio zbog svoje ljubavnice Rouz Hanberi, dok su drugi ubeđeni da je Kejt umrla i da palata samo čeka pravi trenutak da objavi tu vest.

  • Uronio sam duboko u teorije zavere o tome gde je Kejt Midlton, i treba mi neko da me odmah izvuče odatle. Ovde je ludo, tvitovao je neko po imenu Madiha. Trenutno je tvit prikupio najmanje 8,3 miliona pregleda i stotine komentara i spekulacija o Kejtinom stanju.
  • Voleo bih da nisam znao da je nestala dok se ne pojave izveštaji da se konačno pojavila u javnosti, tvitovao je Fortiakremul. - To je kao da se navučete na dobru TV seriju koja se još uvek emituje i svaki put kada je nova epizoda. Želim sve informacije odmah.

Ema B, druga korisnica, odlučila je da odnese glasine nekoliko koraka dalje i odgovorila je, pola u šali, pola ozbiljno. - Koliko sam razumeo, Vilijam je pijan i onesvestio se, a sada je u komi. Podvrgnuta je plastičnoj operaciji i sada je zaključana u kuli jer neće da potpiše papire za razvod. Pretpostavljam da sam mnogo propustio, ali to je moj teorija.

Кто такая Роуз Ханбери и почему все уверены, что она любовница принца  Уильяма? - Главком

Rouz Hanberi
  • Takođe sam uvučen u spekulacije, tvitovao je drugi pratilac. - Šta god da je, verovatno je veoma bolesna. Činjenica da je Vilijam propustio veoma važan događaj kao što je njegova parada u Sandherstu govori mnogo – Neki su od par hiljada sličnih komentara.
  • Doktorka Una Mekilvena je dodala: - Nije zabrinjavajuće samo njeno odsustvo iz očiju javnosti, već i činjenica da ni njeni roditelji ni njena deca nisu viđeni ni jednom.

Vredi napomenuti da je neko ko je viđen u javnosti i nije delovao posebno zabrinuto, Kejtina sestra, Pipa Midlton, koja je uslikana kako se brčka u moru u živopisnom belom kupaćem kostimu, blistaveći veselim osmehima svima okolo.

DNEVNI HOROSKOP ZA 02. 03. 2024 - JARAC mora da se postara oko kolega na poslu a OVAJ ZNAK će imati puno sreće u..! MAR 01

Princ Vilijam se oprostio od Elizabete Druge: Svet je izgubio lidera, a ja  baku

Princ Vilijam

Princ Vilijam je u utorak neočekivano otkazao svoje učešće na parastosu svom kumu, Konstantinu II kralju Grčke, neposredno pre nego što je počela. Nekoliko minuta nakon što je saopšteno da će Vilijam biti odsutan, iz Kensingtonske palate je stigla još jedna poruka u kojoj se navodi da se Midltonovo stanje nastavlja da se poboljšava.

Za razliku od princeze, kralj Čarls - kome je dijagnostikovan rak u neposrednoj blizini operacije - od tada je nekoliko puta viđen u javnosti i čak je uputio poruku građanima. Midlton je poslednji put viđena u javnosti prošlog decembra, kada je zajedno sa suprugom i njihovo troje dece, Džordžom, Šarlot i Luisom, prošetala u crkvu na Božić.

Izvor/y net.News

Oko Nas – HVALA što STE uz NAS