vibe tv logo mini

SPREMNA SAM DA UMREM - MLADA PEVAĆICA BORI SE SA TEŠKOM BOLEŠĆU!(FOTO)

Hrvatska mlada pevačica sve bliža smrti.

Aleks Ognjena, hrvatska pevačica, nedavno je bila izložena intenzivnom medijskom pritisku zbog informacija o svom sinu i ponudama muškaraca koji su nudili novac kako bi bili s njim. Međutim, pored toga, Alex se suočava sa teškom bolešću.

U intervjuu za portal Sečan, Alex je otvoreno govorila o svojoj borbi s bolešću, izjavivši da je "spremna umreti". Rekla je da je trenutno na jakim lekovima i da se bori s bolešću koja je zahvatila različite organe nakon što su joj lekari uklonili štitnu žlezdu zbog tumora.

aleks_ognjena.jpg

MIŠEL GVOZDENOVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST - GVOZDEDEN SAM I TVRD SVUDA!(VIDEO)

Iako su je doktori nagovarali na agresivno lečenje, Alex je odlučila odbiti hemoterapiju i slične metode, preferirajući organski pristup, uzgoj domaće hrane i smanjenje stresa. Ističe da je ključno za nju koncentrisanje na ono što joj stvarno treba, uz podršku organske prehrane i prirodne nege.

Alex je takođe podelila detalje o svojem 18-godišnjem sinu, čiji je odnos sa njim opisala kao neverojatan. Naglasila je kako su zbog teških životnih iskustava postali izuzetno bliski te da žive svaki dan kao da je poslednji.

Oko Nas - UVEK UZ VAS