vibe tv logo mini

GRAĐANI NIŠA OTROVALI SE HRANOM U JEDNOM OD RESTORANA TOG GRADA!

Ukupno pet osoba primljeno je na nišku Infektivnu kliniku, pošto su nakon obroka u jednom restoranu dobili simptome trovanja, potvrđuju iz Kliničkog centra. Kako navode, javilo se još ljudi sa sličnim tegobama, koji su jeli u istom objektu, ali koji su nakon saveta lekara otišli kući.

Najpre su u nedelju primljene četiri osobe, jedna je kasnije puštena kući, pa je danas primljena još jedna osoba.

Još nema rezultata koji se tiču toga šta je zapravo uzrok trovanja, čeka se. Svi imaju klasične simptome trovanja, odnosno stomačne tegobe - navode iz Univerzitetskog kliničkog centra.

Dodaju da se sa sličnim simptomima javilo još nekoliko ljudi, koji su jeli u istom restoranu, ali da su oni samo došli zbog saveta lekara, nakon čega su otišli kući.

Nisu želeli da dođu na pregled ili da budu evidentirani, već su se javljali radi informacija i saveta lekara u vezi sa tim kako da se ponašaju i šta da rade. I oni su imali stomačne tegobe - kažu iz UKC-a.

Ukoliko ste preskočili ovaj naslov, sada ga možete pogledati!

https://okonas.online/pogledajte-svoj-palac-leve-ruke-i-saznajte-ime-vase-srodne-dusevideo/

Inače, pacijenti su na Odeljenju Infektivne klinike u Nišu, ali je ono smešteno u Vojnoj bolnici zbog renoviranja.

Iz policije kažu da nisu imali prijavu u vezi sa trovanjem.

Restoran na koji su se žalili neki građani koji su se i javljali lekaru, proverom novinara na terenu, trenutno ne radi. Zvaničnih potvrda da je reč o tom objektu nema, a telefon lokala, čiji je broj dostupan na internetu, isključen je.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS