vibe tv logo mini

CAR ZAPENIO KAO NIKAD - Hoće da me uništi- Hoće da bortira i da ode iz mog grada- "Krtica" mi je sve javila!(FOTO)

 

Rat bivših zadrugara i emotivnog para ne prestaje.

Bivši učesnik "Zadruge" Filip Car oglasio se za Pink.rs nakon optužbi bivše verenice, trudne Aleksandre Nikolić, u emisiji "Elite" u petak da ju je varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.

Filip je, kako kaže, više ne prepoznaje.

  • - Ona je totalno poludela, ja više ne znam uopšte šta se sa njom dešava! Ona nije osoba kakvom sam je ja smatrao i koju sam ja voleo, ovo je totalno neka druga žena, kao da su joj vrane popile mozak! Kojim je ona ljudima okružena i tim nekim fanaticima sa kojima ima kontakt - meni nije jasno, ali očito je razlog mog uništenja samo finansijske i medijske prirode, jer očito nijednom nije bila u medijima, osim što su je Dejan, Kristijan i takvi optuživali i što se vezivale za kojekakve priče... Ni za šta pozitivno nije bila u medijima, pa je rešila da mojim uništenjem, optužbama na moj račun, bude u medijima - počinje priču Filip za rs.

POČELE SU VARNICE - Nikola i Teodora oštro zakuvali a sve se vrti oko ovoga!(FOTO)

  • - Desila se jedna prelepa stvar - iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti - priča Filip i zaključuje:
  • - Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi, ali i posle onog nastupa na Pinku. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u "Elitu", pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o svojoj trudnoći i svojim odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od strane nje – Zaključio je Car

Izvor/Pink.Rs/Foto/Javne mreže

oKo nAs – vOlImO vAs