vibe tv logo mini

SAD ĆU SVE DA TI PORAZBIJAM -Saška napala Zokija za vreme emisije - Verujem u život posle smrti(VIDEO)

Piše: Sanela Vrbnik

Sad ću sve da ti polomim – Umalo ogroman skandal!

Emisija Kaffidžonka show je i ove subote bila najgledanija na BN2 televiziji. Međutim rekordnu gledanost zabeležila je i današnja repriza emije. A kako i ne bi, kada je gošća bila Saška Karan koja je sa Šumadincom napravila pravu pozitivnu pometnju.

Voditelj i autor emisije naš najpopularniji šoumen i zaista svrstan umetnik zauzima sve veći plasman kada su voditelji u pitanju.

Kafidžonka show snima se u Beogradskom studiju TOP Media  koja uskoro planira i proširenje svoijih autorskioh emisija.

saska_zoki.jpg

Saška je bila oduševljena samim konceptom emisije ali i priznala da svako jutro sa svojim suprugom Acom piju kaffidžonku, tako da svako jutro počinjemo dan sa Zokijem, rekla je Saška.

Zoki se zahvalio Saški na trtici ( od pileta) koju mu je redovno u zadruzi davala. Hrana je jako bitna i od velikog značaja u rijalitiju.

  • Verujem u život posle smrti. Jer mi smo sada samo stanari u ovom telu. Uverena sam da posle ovog života postoji neki drugi život, jer sve bi ovo bilo beznačajno. Bog ili neka sila nas je verovatno dao ove sada živote kao kaznu.

Saška je odgovorila i koje su joj erogene zone, kada je u studiju nakon odgovora nastao urnebesni smeh.

Nakon jednog delikantnog pitanja od strane Zokija , Saška je skočila i rekla, juuu nemoj sad da ti sve polupam i šoljice, studioi sve! 

saska_solja.jpg

SKANDAL NA SNIMANJU - VRELE SCENE ZOKIJA ŠUMADINCA I BOJANE MIHRIMAH U Popularnom show-u DOĐI MI NA KAFIDZONKU!(FOTO+18)!

Saška je dala savet i za uspešan i dugovečni brak.

  • Mora da postoji razumevanje, podrška, ne može jedno u klin, drugo u ploču, to tako ne ide. Morate ljudi biti tolerantni, stabilni i da se volite. Da čvrsto stojite na npogama i da niko ne fantazira – zaključila je Saška

Zoki je Saški pogledao u šolju i najavio joj jako uspečnu 2024 godinu. Šta joj je „prorekao“ možete pogledati na postavljenom linku.

 

OVDE možete pogledati celu jako zabavnu emisiju ali i deo gde je Saška sve htela da lupa!

Foto/Printscreen/YouTube

oKo nAs