vibe tv logo mini

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. 10. 2022 - OVA dva zodijaka preplaviće ljubavni talasi dok OVAJ znak neće sušiti obraze!

Kako nas planete vide  danas 27. 10. 2022.

OVAN

U trenutcima poslovne opterećenosti ili osećaja da vas na poslu malo ko razume, pouzdajte se prvenstveno u sebe.

 Duge veze biće na ispitu pa će se mnogi namučiti da zadive partnera. Pred vama su zamke romansi i pustolovina zasnovanih samo na strasti. Ako ste se u nekog zaljubili, šanse da budete zajedno sve su veće.

Poteškoće sa sinusima.

BIK

Pazite na izjave, potpisivanje ugovora i saradnike. Pošto teško uspostavljate ravnotežu na relaciji posao – kuća, ne dopustite da vaši ukućani previše osete da ste svu energiju usmerili ka poslu, a njih zakinuli.

Moguća je nova ljubav. Podrška koju dajete porodici važnija je nego ikada.

 Više ugađajte sebi.

BLIZANCI

Čeka vas mnogo posla. Nerviraju vas neke kolege, naročito njihovo uplitanje u vaše poslove i odluke. Imaćete dobrog saveznika u mudroj i odlučnoj ženskoj osobi. Njeni saveti mogli bi da vam otvore oči.

Opterećenost brigama ili novim odgovornostima, crpiće vašu energiju, sprečavajući vas da se posvetite partneru.

 Unosite više vode.

RAK

Odlično ste raspoloženi. Imaćete veću koncentraciju i moć kritičkog rasuđivanja.

Privlačiće vas intelektualne i komunikativne osobe. Na početku površna veza pretvoriće se u dubok i stravstven odnos. Oni koji su u dužim vezama biće nepoverljivi prema partneru, naročito ako već sumnjaju u vernost. U ljubavi se ne igrajte vatrom.

Više se krećite.

LAV

Opreznije trošiti novac. Suočićete se sa neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću, pa pokušajte sve da rešite na vreme. Našli ste se pred izazovom koji možete da savladate jedino uz povećanu samodisciplinu.

Izgladite porodične nesuglasice. Upoznaćete osobu koja vam se dopada.

Uradite analizu krvi.

 DEVICA

Odlični ste u timskom radu, a vaše dosadašnje zasluge sada otvaraju put ka napretku.

Otvorite se za ljubav. Ne manjka vam prilika za flert i stravstveno zaljubljivanje. Današnji dan će vam u život doneti osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. I kod onih koji su u braku može se očekivati više bliskosti.

Imate višak energije.

VAGA

Bolje zarađujete, vrlo ste snalažljivi i imate brze reakcije. Usmerite ove osobine na posao ili zaradu i rezultati neće izostati.

Partner će biti nervozan, pa ćete biti u iskušenju da povisite glas i posvađate se. Na videlo izlaze razlike u karakterima i načinu razmišljanja. Zapitajte se gde vas vodi vaša tvrdoglavost.

Učestala glavobolja.

 ŠKORPIJA

Budite odgovorniji, zavirite u prošlost i otkrijte čemu treba da se radujete, a čega da se stidite.

Dopadaju vam se zreli i odgovorni partneri. Nije vam do flerta i površnih veza. Singl osobe biće nagrađene pojavom srodne duše koja će im osvojiti srce. Vašu vezu krasiće izuzetno dobra komunikacija.

Slaba cirkulacija.

STRELAC

Pretrpani ste obavezama pa nećete stići da obavite sve što se od vas očekuje.

Sva pitanja koja su izazivala rasprave i svađe dobiće odgovor, a osećaj pripadnosti, kao i bračni i ljubavni sklad – na značaju. Pravi je trenutak za korak dalje u pravcu produbljivanja odnosa. Brinite više o sebi.

Obratite pažnju na hronične zdravstvene tegobe.

JARAC

Utabajte put ka poslovnom uspehu. Privlačni ste i zaljubljivi. Plenićete pažnju osobama sa sličnim pogledima na život.

Zainteresovaćete se za nekoga koga već poznajete iz komšiluka, škole, poslovnog okruženja ili sa fakulteta. Ako ste u braku, osvežićete svoj seksualni život. Sada je trenutak da osvojite simpatiju.

Izbegavajte gazirana pića.

 VODOLIJA

Izbegavajte suočavanje sa šefovima, ne forsirajte svoje stavove. Napeti ste! Sa partnerom nećete biti na istoj talasnoj dužini.

Vi ćete pričati jedno, a on čuti nešto sasvim drugo. Ako ste sami, vaša simpatija mogla bi da bude u vezi ili braku, pa pripazite. Pazite da vas u ljubavnu zamku ne ulovi neko neiskren.

Imate stalan osećaj hladnoće.

RIBE

Družite se više! Iskoristite dobru volju ljudi koji vam nude pomoć. Zakasnele isplate biće vam isplaćene, a dugovi najzad otplaćeni.

Omiljeni ste kao kolega ili šef, a otvaraju se i neke nove mogućnosti u vezi sa inostranstvom. Nećete biti uvređeni kada vam partner otvoreno bude rekao šta mu smeta kod vas.

Dehidratacija organizma.

OkO NaS – HVALA ŠTO STE UZ NAS!