vibe tv logo mini

BLIZANCI - VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022 - Prvi korak je najteži - Ali isplatiće vam se!

Astrologija je oduvek predskazivala put svima. Planete imaju moć da manipulišu sa vodom TJ morima, okeanima ali i sa našim osećanjima i delima. Stoga da prepustimo planete da nam predskažu pravac.

BLIZANCI

POSAO

Nadomak ste pokretanja nekog važnog posla. Postoje neke stvari koje niste još sasvim dovršili i sada ćete se prihvatiti tog posla. Nemojte da dopustite da vas negativna atmosfera u radnom okruženju uvuče u svoj vrtlog. Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili rezultate. Inače, niste osoba koja je podložna tuđim uticajima, umete da ostvarite poslove koji su vrlo rentabilni, profitabilni. Takođe vam je važno i kakav ćete trag ostaviti nakon završetka ovih poslova. Preporuka koju poslovni saradnik može dati je vrlo važan segment u sklapanju novih poslova.

 LJUBAV

Teško vam je da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Imate neke lične nedoumice, nesigurnosti koje vas koče. Potrebno je da poradite na samopouzdanju, u suštini je sve ipak u vašoj glavi. Oslonite se na svoju intuiciju, jer hemiju koja vlada među vama svi prepoznaju. Ona lebdi u vazduhu, prosto je možete fizički opipati. Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Oni koji su u vezi, mogu biti nezadovoljni zbog učmalosti, nedovoljne akcije.

ZDRAVLJE

Potrebno je da pronađete neki način da se relaksirate i oslobodite nagomilanog stresa koji može da izazove i neke veće probleme.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/OoqDsfldKH0

Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS!