vibe tv logo mini

OVAN – VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022 – Očekije vas idealna ljubavna oaza!

Astrologija je oduvek predskazivala put svima. Planete imaju moć da manipulišu sa vodom TJ morima, okeanima ali i sa našim osećanjima i delima. Stoga da prepustimo planete da nam predskažu pravac.

POSAO

Konačno dolazite do pravnih rešenja i dokumentacije na koju ste duže vreme čekali. Osećate se kao da ste skinuli veoma težak teret sa svojih leđa. Konačno možete da se posvetite svom poslu. Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte još nečije mišljenje. Neka to budu osobe u koje imate poverenja, iskustva. One ne samo mogu da vam daju pravi savet, veći da vas povežu sa pravim ljudima, koji nešto znače u poslovnom svetu. Od toga možete imati višestruke koristi.

LJUBAV

Idealna faza za putovanje sa voljenom osobom. Možete imati veoma lepe i prijatne zajedničke trenutke! Željni ste avantura i vremena koje ćete pokloniti jedno drugome, kako bi isprobali neke nove stvari. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost. Da biste raspršili sumnje, porazgovarajte o trenutnoj situaciji, iznesite svoje sumnje. Njegovo objašnjenje će vas potpuno umiriti, jer nemate razloga da sumnjate u njegovu vernost. Partner i dalje gaji snažne emocije prema vama.

ZDRAVLJE

Mogući su manji problemi vezani za krvotok. Povedite računa o povišenom pritisku, nemojte se izlagati stresnim situacijama.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/_48C6ykjNbM

Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS - HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS!