vibe tv logo mini

BIK – VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022 – Nekoga očekuje unapređenje na poslu ili novo radno mesto!

Astrologija je oduvek predskazivala put svima. Planete imaju moć da manipulišu sa vodom TJ morima, okeanima ali i sa našim osećanjima i delima. Stoga da prepustimo planete da nam predskažu pravac.

BIK

POSAO

Dolazite do informacije da nadređeni razmišljaju o tome da vam ponude unapređenje. Ne želite da žurite sa donošenjem zaključaka, ali jedva čekate da informacija postane zvanična. Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti. Morate se prilagoditi zakonima tržišta. Inače, vi ste neko ko rado prihvata nove ideje, ali ste i sami skloni inovacijama. Budite oprezni, ne iznosite ih javno, mogu biti iskorišćene na neprofesionalan način.

LjUBAV

 Rešili ste da osobi koja vam se dopada to stavite i do znanja. Ljubavne igrice polako privodite kraju, jer nemate više strpljenja. Možete očekivati pozitivnu reakciju, ali i malo odugovlačenja. Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Slobodni Blizanci umeju da se nametnu u društvu i da budu vodeća figura. Oko sebe uvek imaju tajne obožavaoce, umeju da flertuju, ali ni ovog puta im se niko neće dopasti. Partner mora imati kvalitete, jer je Bik vrlo zahtevan.

ZDRAVLJE

Veoma povoljan period u kom ste puni energije. Posvetite se aktivnostima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

Vašu detaljniju astro prognozu pogledajte na postavljenom linku!

https://youtu.be/BWQOpKMMKCo

Posetite zvanični sajt ovog vrhunskog astronumerologa i ezoteriste.

https://www.zokisumadinac.online/astrologija.html

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OkO NaS - HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS!