vibe tv logo mini

Naš proslavljeni top model MIROSLAV ŽIKIĆ NIŽE POSLOVNE USPEHE U ŠPANIJI ALI I EVROPI TAKOĐE!

Naš proslavljeni top model i fitnes trener Miroslav Žikić uveliko radi i ostvaruje uspehe u Španiji!

Naime, Miroslav Žikić trenutno boravi Gandiji i Valenciji gde odseda u najluksuznijim hotelima, što i priliči takvom jednom super modelu.

Ovog puta Miroslav je učestvovao u organizaciji velikog dogadjaja CLUB BERLIN čiji je osnivač Bartosch Wi i na kom je nastupao jedan od najpoznatijih DJ-a u svetu DJ Tomekk.

Moramo naglasiti da je na ovom događaju Miroslav bio više nego zapažen, tako da je dobio  i nove ponude za posao.

Pored toga  Miroslav je na svom poslovnom putovanju u Španiji zavšio i kampanju u Valensiji i ostvario više novih poslovnih saradnji za projekte koji će biti realizovani u budućnosti.

Poznato je da je Miroslav ostvario mnoge uspehe kako u Srbiji i na Balkanu, tako i u inostranstvu.

Naš proslavljeni top model je nedavno učestvovao na Berlin Fashion Week-u, a sarađivao je i sa holivudskim reziserom, glumcem Damijan Čapom koji je radio sa svetskim zvezdama Vudi Alenom, Žan Klod Van Damom, Stivenom Sigalom i drugima.

Miroslav je po prirodi jako svestran, a pored modelinga, on je i svetski priznati trener koji je dva puta bio vice šampion sveta u fitness model kategoriji.

Trenutno angažovanje u Španiji samo je jedno u nizu velikih poslovnih projekata koje Žikić ima u planu za ovu godinu.

Spravom Miroslav važi za najuspešnijjeg foto modela u svetu mode i modelinga. Uskoro ceo intervju sa ovim jako uspešnim momkom.

Foto/Privatna arhiva

Filip Mijatov

OKO NAS