vibe tv logo mini

ZASTRAŠUJUĆE PROGNOZE BABA VANGE ZA 2024 - Ekonomska kriza u svetu,ratovi a OVOG lidera će ubiti!

Čuvena balkanska proročica Baba Vanga predvidela velike ekonomskeglobalne krize ali i ratove za 2024 godinu.

Veruje se da je slepa bugarska proročica Baba Vanga tokom svog života dala nekoliko predviđanja za koja mnogi kažu da su se obistinila. Takođe se naziva Nostradamus Balkana, za Babu Vangu se kaže da je prorekla velike svetske događaje kao što su teroristički napadi 11. septembra, smrt princeze Dajane, katastrofa u Černobilu i Bregzit. Za 2024. godinu navodno je napravila nekoliko proročanstava, a neka od njih su se i ostvarila. Ovo su ekonomska kriza koja muči zemlje poput Japana, i UK i razvoj vakcine protiv raka od strane Rusije.

Zato najbolje bi bilo da sada pogledamo njeno proročanstvo za godinu pred nama.

Ruska vakcina protiv raka

Predsednik Vladimir Putin je nedavno rekao da su ruski naučnici blizu stvaranja vakcine protiv raka koja bi uskoro mogla da bude dostupna pacijentima. Putin je rekao:    

- Približili smo se stvaranju takozvanih vakcina protiv raka i imunomodulatornih lekova nove generacije.

  • Nadam se da će se uskoro oni efikasno koristiti kao metode individualne terapije, dodao je on, govoreći na moskovskom forumu o budućim tehnologijama. Međutim, on nije precizirao na koje vrste raka će ciljati predložene vakcine.

Ekonomska kriza u Japanu i Ujedinjenom Kraljevstvu

Baba Vanga je takođe navodno predvidela da će doći do ogromne ekonomske krize koja će uticati na globalnu ekonomiju 2024. Razlozi za to će biti faktori poput rasta duga i eskalacije geopolitičkih tenzija.

Konkretno, Velika Britanija je krajem prošle godine potonula u recesiju zbog visoke inflacije i krize troškova života, zadavši udarac premijeru Rišiju Sunaku pre ovogodišnjih izbora. Prema novinskoj agenciji AFP, bruto domaći proizvod se smanjio za 0,3 odsto u četvrtom kvartalu 2023. godine, nakon što je u prethodna tri meseca smanjen za 0,1 odsto. To dovodi privredu u recesiju, koja se definiše kao dva uzastopna kvartala pada BDP-a.

Baba Vanga Blog (@Baba_Vanga_Blog) / X

Japanska ekonomija se takođe smanjila dva kvartala zaredom. BDP zemlje se smanjio za 0,4 odsto u poslednja tri meseca 2023, u poređenju sa godinom ranije. Takođe je pala ispod Nemačke prošle godine na četvrto mesto na listi najvećih svetskih ekonomija. Uprkos rastu od 1,9 odsto, nominalni bruto domaći proizvod Japana u 2023. u dolarima iznosio je 4,2 biliona dolara, pokazuju vladini podaci, u poređenju sa 4,5 biliona dolara za Nemačku, prema podacima objavljenim prošlog meseca.

Predviđanja - OVA GODINA DONOSI NOVE BOLESTI, RATOVE, PODELE A ON JE NOVI PREDSEDNIK SAD!(FOTO)

Neka od drugih predviđanja bugarske proročice:

  • Ona je upozorila na povećan broj terorističkih napada u Evropi i sugerisala da će "velika zemlja" sledeće godine sprovesti testove ili napade biološkog oružja.
  • Baba Vanga je prorekla da će ove godine biti zastrašujućih vremenskih nepogoda i prirodnih katastrofa.
  • Vanga je predvidela da će doći do porasta sajber napada. Napredni hakeri će ciljati ključnu infrastrukturu kao što su električne mreže i postrojenja za prečišćavanje vode, što predstavlja pretnju nacionalnoj sigurnosti.
  • Ona je zamislila pokušaj ubistva ruskog predsednika Vladimira Putina od strane svog sunarodnika.
  • Ona je takođe predvidela da će doći do velikog prodora u kvantnom računarstvu.

To su prognoze baba Vange, a na nama je kao i do sada da sačekamo i da se nadamo da se one neće ostvariti.

Oko Nas – Hvala vam što ste uz nas.