vibe tv logo mini

Sve do noćas ćutala sam o tome - ANA VEĆ MESEC DANA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ! (FOTO)

Prelepa Ana Radulović na udaru fanova – Evo kako im je odgovorila.

Naime, Ana se u "Eliti" već neko vreme ne snima krupno, a o tome kako izgleda u poslednjih nekoliko emisija spekulisalo se na mrežama. Ana je ćutala sve do noćas, kada je rešila da se oglasi.

  • Primetila sam da se ljudi pitaju zašto se neko vreme u emisijama nisam snimala u krupnom kadru i da se o tome baš polemiše. Želim da verujem da je to briga, a ne vaša radoznalost. Hvala što ste brinuli, imala sam zdravstvenih problema. Hvala Bogu, bolje je. A pojedincima koji mogu da pomisle da je "neko tukao voditeljku", "nadrogirana, pa je ne snimaju" i ostalo... Reći ću onu poznatu:"Kakve su vam misli, takav vam je život- napisala je Ana na svom instagram profilu , a potom za rs otkrila šta se zapravo zbiva.

strori.jpg

CECA KUPILA LUKS APARTMAN GDE ĆE BORAVITI TOKOM ZIME - Od cene zavrteće vam se u glavi!(FOTO galerija)

  • Nisam o tome javno pričala sve do noćas, kada sam opet videla nekakve neumesne komentare i spekulacije na društvenim mrežama. Nažalost, ozbiljan zdravstveni problem imam već četiri nedelje. Nakon pranja kose hladnom vodom, dobila sam facijalic, zbog čega mi je pala leva strana lica i zatvara mi se oko. Redovno idem kod lekara, primam određenu terapiju, injekcije,pridržavam se svih saveta stručnjaka i nadam se da će mi ovo što pre proći, da će se sve vratiti u normalu - zaključila je Radulovićka

Izvor/Foto/ Pink.rs/

oKo nAs