vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI LjUBAVNI HOROSKOP DO ❤️24. 04. 2023 ❤️OVA DVA zodijaka osetiće veliko emotivno drmusanje!

Piše: Astronumerolog FILIP

Agencija Astro World

Planete su nešto smirenije ove nedelje nego prošle dve. No opak nekim zodijacima svakako neće prijati. Pa da pogledamo šta su to zvezde predvidele za period pred nama!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu osećati veliku napetost u svojoj ljubavnoj vezi, pa će mnogi teško izbeći nesuglasice. Neki pripadnici znaka biće skloni avanturama, dok će šanse za ozbiljnije kontakte i emotivne veze biti manje, zbog naglašene potrebe za kontrolom. Neko vam pomaže da prevaziđete bar deo manjih nesuglasiva sa partnerom, ali pokušajte da izbegnete sukob. Oboje ste prilično na kraj srca i nerava. Ako ste u braku, od vašeg raspoloženja zavise harmonični odnosi.

Slobodni Ovnovi imaju šanse da se zaljube ili da dožive romansu, a tokom ovog perioda mogu doživeti interesantan susret sa Lavom, Rakom, Vagom ili Blizancima.

 BIK

Interesantna nedelja i za slobodne i za zauzete Bikove. Bikovi ove nedelje ulaze u povoljniji emotivni period koji će im povećati samopouzdanje, a time i privući nove ljude u njihov život. Napetost u emotivnim odnosima biće naglašena početkom perioda, ali posle toga odnos sa partnerom postaće mnogo pozitivniji. Ljubavlju i razumevanjem postići ćete mnogo, ali ignorisanjem partnera mnogo više, čak i ako vam to teško polazi za rukom. Pobudićete kod njega ljubomoru i podozrivost, što će ga možda trgnuti iz pasivnosti.

Oni koji nameravaju da osvoje srce jednog Raka ili Škorpije, moraju da budu uporni, ali i vrlo taktični. Sredinom sedmice predstoji susret koji će vas prilično uzdrmati, moguće sa nekim zemaljskim znakom.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu osećati manjak razumevanja od strane partnera, ali ni oni sami neće biti naročito spremni za kompromis. Ipak, neki stari problemi mogli bi da se reše. Skladan odnos između vas i partnera može da pokvati osoba koja vam već duže vreme pravi spletke sve pod ozgovorom da želi da vam pomogne. Ne poveravajte se nikome. Možda ćete od nekoga čuti nešto što vam ne odgovara. Bilo bi dobro da planirate put sa partnerom negde u inostranstvo, ili bar u neko mesto koje odavano zajedno želite da posetite.

Slobodni Blizanci mogu biti preterano sumničavi i teže će ostvarivati svoje ljubavne želje. Treba polako da se oslobađate prošlosti i svega što vas već dugo bespotrebno opterećuje. Tako možete ostvariti svoje snove, naročito ako ste mladi.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu da osete veliku napetost u privatnim odnosima, moguće je da dođe i do žučne rasprave sa partnerom, što može biti uzrokovano njegovom velikom potrebom da ih kontroliše. Vaš partner deluje nazainteresovano i nema mnogo vremena za vas, ali vi prelazite preko toga bez preteranog uzbuđivanja. Neki pripadnici znaka mogu se upustiti u ljubavnu avanturu. Budite spremni da se prilagodite potrebama stalnog partnera, jer ako ste u braku, on neće tolerisati vašu zanesenost.

Ako ste slobodni, moguć je susret na kraćem poslovnom putu. Ne odustajete od namere da osvojite jednog Ovna, Blizance ili Jarca koji su vam odavno opsesija. Ipak, mnogo toga se dešava u vašoj mašti, a malo toga u stvarnosti.

LAV

Lavovi će ove nedelje biti okupirani porodičnim dešavanjima, emotivni odnosi će ući u mirniji period krajem nedelje, a napetost u vezi se smanjiti. Pokušajte da se prilagodite novoj situaciji i da se previše ne nervirate ako se događaji ne budu odvijali kako ste očekivali. Prebrzo donosite zaključke, što se ne odražava povoljno po vas.

Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u vezama mogu osetiti nervozu. Pokušavate da osvojite osobu koja je prezauzeta i koja nema mnogo vremena za vas iako joj se dopadate. Bilo bi dobro da joj se pridružite u njenim aktivnostima, to je jedini način da joj se približite.

DEVICE

Device ove nedelje imaju bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Nakon napetosti početkom nedelje, partnerski odnosi ući će u mnogo opušteniji period. Ako ste u braku, porodični i društveni život je vrlo dinamičan, imate brojne posete u domu i mogućnost da se družite sa osobama koje dugo niste videli, najverovatnije se radi o rođacima ili prijateljima iz inostranstva. Već krajem perioda poželećete da budete malo sami.

Slobodne Device će imati povećan broj novih susreta i poznanstava, pa im se neko vrlo lako može dopasti. Morate da se postavite na pravi način da bi određena osoba bila zadovoljna. Izbegnite bilo kakva uzjamna prebacivanja i optuživanja sa bilo kime, jer problem se možda krije u vašoj prirodi.

VAGA

Vage ove nedelje postaju manje komunikativne, pa će i broj novih poznanstava da se smanji, ali šansi da se neki upuste u novu ljubavnu vezu će i dalje biti. Zauzeti pripadnici znaka osećaće veliku napetost u svojoj ljubavnoj vezi, a neki mogu imati ozbiljnih razmirica. Ako ste u vezi sa osobom koja živi u inostranstvu, pazite šta pričate. Možete doći u situaciju da morate da se izvinjavate za nešto što niste rekli ili ste nesmotreno izjavili tamo gde nije trebalo, a tiče se vašeg odnosa sa partnerom.

Slobodne Vage neće odoleti nečijem šarmu, ali za vas to i nije novena, jer padate na šarm već duže vreme. Imate veliku potrebu za samoćom, pažnjom i razumevanjem, a čini vam se da vam je upravo to uskraćeno. Skloni ste raspravama i kratkim avanturama.

ŠKORPIJE

Škorpije ove nedelje mogu imati problema u komunikaciji sa partnerom, pa je kod nekih kada je moguća žučna rasprava u vezi. Neki mogu biti preterano posesivni, a strasti u vezi biće naglašene. Ako ste u braku, partner može da vam priređuje ljubomorne scene.

Slobodno mogu imati fatalni susret, ili će oni sami delovati neodoljivo. Vaš društveni život će biti znatno bogatiji i vi ćete biti komunikativniji i spremniji da započnete novu vezu. Takođe, moguće je pomirenje, naročito sa nekim zemljanim znakom. Jednom Jarcu ste slomili srce, ali on to ne želi da pokaže i ponaša se fer. Ženske osobe iz porodice previše se mešaju u vaše odluke i previše vam pomažu da se snađete u ljubavi.

STRELAC

Strelčevi ove nedelje može emotivno da zainteresira osoba koja je već u nekoj vezi, a oni smeliji mogli bi i da započnu tajnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka osećaće povećanu napetost u komunikaciji sa partnerom, tako da su moguće i međusobne razmirice. Ako ste slobodni, vaša popularnost je naglo porasla, naročito ako ste mladi ili ste prisutni u javnosti. Na mnoge delujete izuzetno magično i malo ko može da vam odoli. Porodica ne odobrava vaše često odsustvovanje od kuće. Ako ste žena, na mnoge delujete zanosno, doživljavaju vas kao veselu i šarmantnu osobu. Ukoliko ste muškarac, prija vam saznanje da će neko pokušati da vas fascinira i vi ćete verovatno biti raspoloženi da sa tom osobom započnete lepu vezu.

JARAC

Jarčevi ove nedelje mogu prolaziti kroz period velike napetosti u svojim privatnim odnosima, tako da su moguće razmirice i svađe u vezi. Neki mogu biti veoma posesivni. Mnogo ste osetljiviji nego što to želite da pokažete i ljubazni ste samo prema onima koji to prema vašem mišljenju zaista i zaslužuju. Ipak, na mnoge ostavljate utisak kao da vam niko nije potreban ili kao da ste superiorni u ljubavi.

Slobodni će teže uspostavljati nove kontakte zbog potrebe za emotivnom kontrolom. Neko po svaku cenu želi da se sa vama vidi i da vam se verovatno udvara. Bićete zaintrigirani upornošću te osobe, naročito ako se radi o nekome ko dolazi iz inostranstva ili ga dugo niste videli.

VODOLIJE

Vodolije ove nedelje osećaju nerazumevanje u odnosu sa partnerom, iako će se međusobna komunikacija značajno popraviti. Oni koji su u svežim vezama neće biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i mogu imati razmirica. Neki mogu započeti tajnu vezu. Pokušavate da osvežite svoj ljubavni život, uglavnom posećujući zabave, kulturne događaje i upuštajući se u kratke avanture. Ako imate stalnog partnera, njemu ovo vaše ponašanje može da zasmeta.

Ako ste slobodni, nekoga vrlo uspešno zavodite ili želite da na njega ostavite snažan utisak, naročito ako se radi o Blizancima, Vagi ili Biku. Ali, pazite da ne bude obrnuto i da ne postanete njen rob.

RIBE

Ribe početkom ove nedelje mogu osećati napetost u emotivnim odnosima, ali će komunikacija sa partnerom postati pozitivnija. Spremni ste da svoj život dovedete u red, naročito da se dogovorite sa članovima porodice oko nečega veoma važnog. Partner je spreman da vam pomogne u svemu i pokušava da vam bude od konkretne pomoći. Ribe u zrelim godinama imaju solidan odnos sa partnerom ili će biti u prilici da upoznaju stabilnu ličnost.

Slobodni pripadnici znaka imaće velike šanse da započnu ozbiljnu ljubavnu vezu ili će upoznati osobu koja će im se veoma dopasti. Vrlo ste realni kada je ljubav u pitanju. Ako ste sasvim mladi, veoma ste zaljubljivi i pazite s kim izlazite, naročito ako upoznate nekoga negde na kračem putu. Čuvajte se osoba koje su sklone porocima.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – HRISTOS VOSKRESE – SREĆAN VASKRS