vibe tv logo mini

VRŠNjAČKI BLOG - VI PITATE - MI ODGOVARAMO - Šifra SUZE

Kao što znate naš portal radi zbog vas i u potpunosti je veran i dosledan vama. Naši saradnici su uvek spremni da odgovore na vaša pitanja!

Ćao Ivane, čitam redovno tvoj blog i uvek se radujem novom.  Moje ime je N (poznato redakciji) i imam 11 god. Zivim sa bakom i dekom u jednom selu kod Kruševca. Moji tata i mama su u Francuskoj na radu. Ja volim mnogo baku i deku ali mi nedostaju tata i mama, njih viđam samo tri puta godišnje na par dana.  Ovako mi ništa ne fali, moji tata i mama sve donesu ali mi oni jako fale a nesmem to da im kažem da se nebi naljutili. Molim te ako možeš bilo šta da mi kažeš biće mi mnogo lakše. Hvala ti i da znaš da čitam svaki tvoj tekst.

Šifra _Suze

Kako „preživeti“ odlazak deteta u inostranstvo ili u drugi stan? – GMinfo

Odgovor:

Pozdrav Nevena, drago mi je da ti se dopadaju moji tekstovi i nadam se da su ti barem malo pomogli . Znam da si tužna što roditelji nisu uz tebe ali verujem da te jako puno vole i da će te uvek voleti. Pretopostavljam da te takođe tvoja baka i tvoj deka puno vole i da će uvek učiniti sve da budeš srećna. Predložio bih ti da radiš ono što voliš i što te čini srećnom i nikada nemok biti tužna, znaj da te tvoja mama i tvoj  tata deka i baka mnogo vole i da će uvek biti tu uz tebe.

Ivan Petrović

Ukoliko i VI imate bilo koje pitanje, ukoliko se nalazite u nekom nazovimo problemu ili dilemi, mođda baš mi kao redakcija VAM možemo pomoći ili barem olakšati. Svoja pitanja možete slati na mail redakcije OKO NAS sa šifrom pod kojom će mo odgovor objaviti. Hvala vam što ste uz nas!

Ivan Petrović

OKO NAS