vibe tv logo mini

VELIKI OPŠTI HOROSKOP ZA ZDRAVLjE ߩꠐOSAO ߒ섏 24. 04. 2023 - Dva zodijaka očekuju zdravstvene probleme a OVI zodijaci problemi na poslu!

Piše: Astronumerolog-Ezoterista

Zoran Šumadinac

Dok lagano prolaze blag dani, svi se vraćamo u redovnu kolotečinu.  Evo kako nas planete i zvezde vide u ovoj Vekikoj Nedelji.

 OVNA

Posao

Veoma ste opterećeni problemima koje ste prevideli, a mogli ste da ih rešite. Jarac ili Škorpija, najverovatnije se radi o pretpostavljenom, ne izlaze vam u susret, ili postavljaju prevelike zahteve. Postoji mogućnost dogovora sa jednim Rakom ili Lavom, krajem sedmice. Bićete u nedoumici da li da poslušate svoju intuiciju, naročito kada je u pitanju procena nekih novih saradnika ili kolega u koje imate poverenja. Bavićete se problemima od opšteg interesa. Moguća su češća putovanja u vezi posla. Bićete u prilici da zaradite priličnu sumu preko posla sa strancima, ili u poslu sa nekretninama. Nemojte nikome pozajmljivati novac.

Zdravlje  Moguća je aritmija. Budite pažljiviji u vožnji.

BIK

Posao

Svojom upornošću služite drugima za primer. Ipak, pokušajte da budete praktičniji, ako želite da ulažete novac u zajedničke poduhvate, paspitajte se o pouzdanosti onih sa kojima nameravate da započnete posao. Ovo je vreme važnih odluka i svesni ste da od njih mnogo toga zavisi, naročito kada je vaša karijera u pitanju.

Spremni ste da promenite postojeći ili da započnete novi posao, ali ne ulazite u kooperaciju sa Ovnom koga dobro ne poznajete. Blizanci su prilično nepouzdani kao saradnici. Očekuju vas uplate sa nekoliko strana. Vaši pretpostavljeni nameravaju da vas nečim obraduju ili vam pristiže uplata na koju niste računali.

Zdravlje

 Posetite stomatologa.

BLIZANCI

Posao

Maksimalno iskoristite ovaj period da biste za sebe uradili nešto što ste odavno želeli ili planirali, pogotovo ako se bavite umetnošću. Novi izazovi u vidu ulaganja novca u projekte sa osobama u koje imate puno poverenja biće nešto čemu nećete moći da odolite. Dobićete poziv za put u inostranstvo i neko će vas nagovarati da ga prihvatite. Ovo je povoljan period i za sportiste, pa možete postići dobar rezultat. Odavno planirate ulaganje u nekretnine, bilo da nameravate da kupite nešto novo ili da renovirate stambeni prostor. Biće vam potrebno više nerava nego novca.

Zdravlje

Čuvajte se oštrih predmeta ali i nazeba.

RAK

Posao

Budite aktivniji na poslu i dosledniji onome što obećate, ukoliko želite nešto da postignete, jer ste skloni povremenoj malodušnosti i povlačenju u sebe a i prema svima ste sumnjičavi. Sa ambicioznim ženama ne uspevate da nađete zajednički jezik. Imaćete uspeha u pisanju ili medijumima ili u trgovini.

Dobro ćete saradivati sa Devicama i Bikovima, a budite oprezni sa vatrenim znakovima. Tražite nove poslovne izazove i spremni ste da se upustite u neki novi projekat, ali ne brzajte, već o svemu dobro razmislite. Pokušavate da se ne nervirate zbog izdataka kojima ste neplanirano izloženi, moguće zbog neke manje štete u domu.

Zdravlje

Nađite način da eliminišete nagomilani stres.

LAV

Posao

 Pruža vam se prilika da uđete u zanimljiv ortački odnos sa nekim vazdušnim znakom ili da započnete zajednički posao sa osobom koja vam je draga. Planirate profitabilan posao sa strancima, ali situacija se može iskomplikovati, a i neće baš sve ići tako glatko kako ste zamišljali.

Da bi vaš plan zaživeo i da biste sproveli ono što ste naumili, moraćete da pokažete čelične nerve. Upravo će vam to nedostajati.

Imaćete utisak da vam i oni koji su vam doskora bili prijatelji prave smicalice. Uspeli ste da napravite dogovor u vezi sa nekim dugom, ali je pitanje kada ćete novac zaista i dobiti. Na dobrom ste putu da rešite važan finansijski problem.

Zdravlje

 Pripazite na stomak.

DEVICE

Posao

 Ako radite posao u velikoj firmi, ili ste u kontaktu sa velikim brojem saradnika, potrebna vam je bolja komunikacija i koncentracija, posebno sa Blizancima i nekom drugom Devicom. Pazite šta potpisujete i kakav posao sklapate, pogotovo početkom sedmice, da ne biste bili prevareni.

Obnavljate prekinute veze, uspostavljate nove odnose i trudite se da na svaki način krenete u nove poslove za koje već imate u planu neke prijatelje. Odgovaraju vam u radu Rakovi, Bikovi i Jarci, a vazdušne znakove izbegavajte. Mogući su vanredni dobici, kako u novcu tako i u poklonu od osobe koja vam je draga. Očekujete novac preko mlađih poslovnih partnera koji posluju sa strancima.

Zdravlje

 Ne odustajte od rekreacije.

VAGE

Posao

 Ukazuju vam se sjajne prilike u karijeri, naročito ako vaš posao podrazumeva putovanja, rad sa osobama koje su prisutne u medijima ili koje se bave umetnošću. Imaćete uspeha na ispitima ili ćete dobiti očekivanu stipendiju. Ipak, dobićete protivrečne vesti i bićete rastrzani između prijatelja i istomišljenika i svog pretpostavljenog. Moguć je napredak u karijeri ako pristanete na nešto što vama teško pada. Očekuje vas manji priliv novca, naročito preko jednog Lava ili Vodolije. Blizanci vam obećavaju sjajno plaćen posao, ali morate brzo reagovati da bi se to i realizovalo.

Zdravlje

Pripazite na leđa. Moguća glavobolja i uznemirenost.

ŠKORPIJE

Posao

 Ovaj period za vas predstavlja mogućnost da obnovite saradnju sa nekadašnjim kolegama i prijateljima. Imaćete dosta posla, a posebno ćete rešavati pitanje svog statusa. Dobićete povoljne poslovne ponude ili će se dogoditi nešto što će vas obradovati.

Ako očekujete vesti iz inostranstva, moguć je novi projekat, posebno sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Nemojte se raspravljati sa jednim Ovnom ili Blizancem oko nečega za šta se oni ne pitaju. Očekuju vas teškoće, naročito u vezi sa dokazivanjem vaših prava na neki iznos koji vam neko duguje.

Zdravlje

 Moguće nervoza i glavobolja.

STRELAC

Posao

 Mnogo novih susreta, novih poslovnih mogućnosti i česta putovanja neće vam ostaviti prostor ni za jednu drugu delatnost osim posla. Srećom, verovatno se bavite nečim što vas u potpunosti ispunjava. Ipak, nemojte donositi definitivne odluke u vezi sa poslom, naročito ako nemate nikakve pokazatelje ili garancije da će se sve odvijati kako su vam obećali.

Dobićete ponudu da radite za strance. Od dogovora koji postignete u ovom periodu u velikoj meri zavisiće razvoj posla. Trenutni zastoj u plaćanjima ne treba da vas brine. Problem koji imate sa novcem ili dugovima rešićete pre ili kasnije.

Zdravlje

Moguća nesanica ali i napetost.

JARAC

Posao

 Držite se svojih planova i prinicipa i sve će biti u redu. Nije trenutak da pokušavate da budete na bilo koji način originalni, nego se pridržavajte svojih ranije zacrtanih planova. Ne podležite uticaju drugih. Okruženi ste samo onima u koje imate maksimalno poverenje. Veliki deo vremena provodite praveći planove u vezi sa novim poslovima o kojima nikome ne želite da pričate.

Vašem nepoverenju ima mesta, a posebno budite oprezni sa vatrenim znacima. Možete očekivati podršku od jednog Bika ili Vage, moguće i od jedne Ribe u vezi sa vašim poslovnim ambicijama. Predstoje dobici manji od očekivanih, ali naći ćete način kako da popunite budžet. Potreban vam je savet stručnjaka u vezi sa novcem.

Zdravlje

Potreban vam je odmor.

VODOLIJE

Posao

Dobro znate šta od koga možete da očekujete. Bez onih koji vam se uvek nadu pri ruci nebiste ništa mogli da uradite. Vaša komunikativnost i spremnost da sarađujete i sa onima koji vam nisu simpatični otvara vam mogućnost povoljnih poslovnih aranžmana. Nemojte se previše nervirati ako u radu sa ženama ne budete mogli da nađete zajednički jezik.

Dobićete korisne informacije koje će vam pomoći da pronađete rešenje za trenutnu poslovnu situaciju. Krajem sedmice možete imati veće izdatke od očekivanih, ali vas to neće preterano brinuti. Pazite da vas neko ne pokrade u gužvi. Od projekta koji ste započeli prošle godine očekujete priličnu zaradu.

Zdravlje

 Ne izlažite se preteranim fizičkim naporima.

RIBE

Posao

Kako dani budu odmicali, tako ćete i vi biti u sve boljoj situaciji, bar što se tiče poslovnih odluka. Krajem sedmice budite odlučni i tražite svoja prava. Napeti odnosi sa kolegama na poslu neće vas sprečiti da ostvarite svoje planove. Dobro se snalazite u situaciji u kojoj bi mnogi izgubili glavu, naročito ako radite u velikoj firmi.

Moguć je premeštaj na novo radno mesto, zbog koga ćete morati dosta da putujete. Krajem sedmice možete očekivati dobitke preko rodbine i prijatelja ili neki poveći novac na koji niste računali.

Zdravlje

 Mogući bolovi u leđima i reuma,napetost.

Šaljite nam vest, fotografiju ili snimak na naš dobro poznati kontakt u opisu donje slike!

OkO NaS – HRISTOS VOSKRESE – SREĆAN VASKRS