vibe tv logo mini

VAŠ MESEČNI JUNSKI HOROSKOP ZA BIKA – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ broj očekujte neočekivane gubitke!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

BIK

Bikovima savetujem da budete oprezni sa rečima i izrazima. Neumerenost i agresivan stav samo će vas gurnuti nazad od davno zasluženog unapređenja, a negativno će uticati i na odnose sa voljenima. Mesec će biti povoljan za one koji se bave poljoprivrednim poslovima. Čak i ako samo uzgajate povrće u svojoj bašti čeka vas uspeh. Finansijsko blagostanje Bika direktno će zavisiti od sposobnosti da radite u timu.

Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete broj 1 kao na primer 1 – 11 – 21 - 31 ili ste rođeni primera radi 01.05.1991/2001 ili 01.11.1981/1991 u tom slučaju mnogo će te više raditi nego zarađivati. Postoji opcija da dobar deo novca ode na neočekivanu stranu.

Ljubav

U junu treba da obratiti pažnju na potrebe vaše srodne duše. Nemojte se fokusirati samo na svoja zadovoljstva i pustite voljenu osobu da se odmori tako što ćete preuzeti malo više kućnih poslova. Usamljeni Bikovi treba da budu oprezani na odmoru.

Zdravlje

Mogući kardiovaskularni problebi praćeni nesanicom.

U nastavku priloga možete pogledati vašu detaljniju astronumero prognozu!

https://youtu.be/T00Enoby-gk

Astronumerolog-Ezoterista

Vaš Zoran Šumadinac

OKO NAS