vibe tv logo mini

LjUBAVNI HOROSKOP od 30.05 do 05.06 NAŠ ASTROLOG VLADANA ZLATANOVIĆ prenosi šta nam planete predviđaju na emotivnom polju!

Ah šta to beše ljubav – Na to pitanje nam planete daju odgovor za ovu nedelju!

OVAN

Zauzeti Ovnovi bi mogli da smire malo strasti , spuste loptu i nervozu izbace na nekoj drugoj strani , a ne na partneru i biće sve kako treba.

Slobodni Ovnovi , ušli ste u period akcije , a devojkama je nova ljubav na pomolu.

BIK

 Ovo je vaš mesec , privlačni ste , sijate , sve što vas je mučilo , možete razrešiti sa partnerom. Idite na romantičnu večeru.

Slobodno Bikovi , vama se ljubav smeši , moćićete da birate , svakako izgledate fantastično i puni ste samopouzdanja.

BLIZANCI

  Kako sejete tako žanjete , bio vam je preči posao i određeno lično zadovoljatvo od partnera , sada samo dobijate za uzvrat ono što ste zaslužili. Istrpite.

Slobodni Blizanci , ovo nije vaš period , najbolje bi bilo da ne ulazite ni u kakve veze.

RAK

 Imali ste ideale u koje ste se razočarali odavno , trenutnu situaciju možete da "svarite" na osnovu predhodnog iskustva. Imajte strpljenja za partnera i biće sve opet kao nekada dobro.

Slobodni Rakovi , vama je Venera u polju prijateljstva , družite se , izlazite , tako ćete i upoznati novu ljubav , može čak biti i preko posla.

LAV

 Vama je u braku odlično , družite se , provodite vreme zajedno , uživate u pažnji i samo tako nastavite , samo ne zaboravite da tu pažnju uzvratite.

Slobodni Lavovi , s obzirom da sijate kraljevskom energijom trenutno , osvojićete svakoga koga poželite. Ali sačekajte za vezu period pre sredine juna.

DEVICA

 Trenutno vam je u glavi samo provod , društvo , izlasci bilo kakvog tipa i to jako smeta partneru , smirite strasti malo.

Slobodne Device , ukoliko vam se javlja osoba iz prošlosti , najbolje bi bilo da ne reagujete na to , jer neće izacć na dobro po vas.

VAGA

 Zračite sexipilom i partner uživa u tome , a i vama prija način na koji vas gleda. Priuštite jedno drugom romantičan vikend i lepo se provedite.

Slobodne Vage , niste se zaljubili? Je l ste sigurni ? Ne bih rekla da niste...Opustite se i uživajte , to je osoba koja vam treba.

ŠKORPIJA  

Sada je idealan period da razrešite sve probleme sa partnerom i počnete sve ispočetka , samo mnogo lepše.

Slobodne Škorpije , niste sigurni na koju bi stranu , odaberite onu koja vas smiruje i uliva sigurnost , nije sve u estetici , neka vas vodi srce.

STRELAC

 Odličan period da sa partnerom i decom ( ukoliko ih imate ) idete na neki piknik. Veoma ste zadovoljni u braku i samo tako nastavite.

Slobidno Strelčevi , vama oči uvek sijaju i raspoloženi ste , to je privuklo jednu osobu koja će vam uskoro biti vrlo važna . Nova veza.

JARAC

 Skladan odnos u domu i to vam prija . Pokažite još malo nežnosti partneru , čeka to od vas .

Slobodni Jarčevi , jedna osoba je zaljubljena u vas , ali je nesigurna da li se ona vama dopada . Ukoliko ste primetili tu osobu , dajte joj znak da vam priđe , ili priđite vi njoj.

VODOLIJA

 Veoma ste hladni prema partneru. Nemojte misliti da to neće imati svoje posledice. Bolje za vas je da sada promenite ponašanje.

Slobodne Vodolije , ljubav preko žice , neko iz daleka , a vama to ne predstavlja problem.

RIBE  

Pojačana nervoza zbog grešaka iz prošlosti . Partner vam priprema iznenađenje , koje neće biti jeftino.

Slobodne Ribe , vreme je da birate između fizickog izgleda partnera i novčanog statusa. Izvolite izaberite.

Vaš astrolog Vladane Zlatanović

OKO NAS