vibe tv logo mini

DATUM 29.02 JAK SPIRITUALNI DAN - OVA DVA RITUALA DANAS OBAVEZNO TREBAMO URADITI!

Piše: Astronumerolog – Ezoterista

Zoran Šumadinac

astrolog zoki

Svaka četvrta godina donosi nam predstupnu godinu i dan više, tako da februar ima 29 dana.

Ne radi se samo o jednom danu više u godini, već se radi o tome da baš ovaj dan ima posebnu specijalnu energiju koja je direktno povezana sa spiritualizmom.

29. februar je tačno 60– seti dan tokom godine i javlja se samo u prestupnoj godini koja sadrži 366 dana.

Ovaj datum koji se javlja na svake 4 godine ima posebnu spiritualnu moć, naročito u početku aktivnosti koje dugo odlažete, a zaista želite da se manifestuju.

Ovaj dan je dar od Univerzuma, jer imamo dan plus za ostvarenja onoga što želimo i postavljanje određenih stvari na svoje mesto.

Tokom dana 29. februara preporučuju se sledeći rituali za sreću i ostvarenje snova:

  • Razmislite o svom životu i pokušajte da shvatite šta je to što najviše želite da vam se ostvari u narednim danima, mesecima, naredne tri godine. Na ovaj dan Univerzum može da čuje vaše molitve i vašu energiju usmeri sa željom.
  • Živite u sadašnjem trenutku. Pokušajte na ovaj datum da se previše ne fokusirate na prošlost ili budućnost, osim u slučaju zamišljanja želja. Pojačajte svest o sadašnjem trenutku.

Pogledom kao numerolog 29. februar 2024. godine nosi vibraciju broja 8 koji simbolizuje frekvenciju Univerzuma.

Ukoliko posmatrate samo datum, a ne godinu, 29. februar predstavlja energiju maestralnog broja 11 koji u numerologiji ima veliko spiritualno značenje.

Smatra se da je broj 11 anđeoska cifra koja pomaže da pronađemo sopstvenu svrhu i misiju svoje duše. Takođe, predstavlja moćnu žensku energiju koja jasno otkriva naše potencijale.

Birthdays on February 29 | Tradition of women proposing during leap year |  news.com.au — Australia's leading news site

Predviđanja - OVA GODINA DONOSI NOVE BOLESTI, RATOVE, PODELE A ON JE NOVI PREDSEDNIK SAD!(FOTO)

ROĐENI NA OVAJ DAN 29 FEBRUARA I NjIHOVA ENERGIJA

Osobe koje su rođene baš na ovaj dan 29 februar, nose posebnu vrstu energije. Većinu njih je Univerzum zaštitio svojom energijom, tako da su kada je posao u pitanju i zdravlje u dalekoj prednosti od ostalih. Ali ipak ima jednu manu a to je da osobe rođene na ovaj dan, imaju emotivne probleme i da su emotivno uglavnom ne ispunjeni.

Njihov prirodni talisman za sve osobe rođene dvadeset devetog februara - simbol planete Jupiter.

Njihovi srećni brojevi su 2 – 11 – 20.

Srećan dan je Utorak

29_februar_magija.jpg

Ezoterija – MAGIJA GODINU I JEDAN DAN - 366

Ono što malo ljudi zna a to je da postoji jedna veoma teška i jaka crna magija koja se ezoteriski naziva “Godina i jedan dan” To znači da negativne osobe koje se bave nečastivim i tamnim poslom urade ovu vrstu magije koju apsolutno nemože niko da otkloni. Ona traje 365 dana (jednu godinu) plus jedan dan to je upravo 366 dana. Tako da faktički dan duže traje od obične godine i ne postoji mogućnost da se crna magija otkloni. Jedini lek je predstupna godina koja nosi baš taj magičan broj dana 366 i TOG DANA se mogu uspešno magije te vrste otkloniti.

Pored svega navedenog moramo priznati da ovaj datum 29.02. nosi više pozitivnosti od ostalih dana. Ali svakako kao i uvek i u svemu, oprez nikada netreba da izostaje.

Oko Nas – HVALA što STE uz NAS