vibe tv logo mini

VAŠ MESEČNI JUNSKI HOROSKOP ZA DEVICE – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ broj nadajte se teškom periodu!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

 DEVICA

Posao

Ne dovodite u pitanje svoje sposobnosti. Samo poverenje i odlučnost će pomoći Devicama da postignu uspeh u ostvarivanju svojih planova. Preporučujem umerenost svog prirodnog pragmatizma - mali troškovi na prijatne drangulije neće vam uništiti novčanik, ali će vam svakako pomoći da se odvratite od tužnih misli i sumnji. Devicama zaposlenim u oblasti preduzetništva nebeska tela ne savetuju da se obraćaju bankama za kredite. Ovo nije dobar period za pozajmicu.

Ljubav

Budite što osetljiviji prema deci, deca su naše najveće blago. Zauzete Device se ne ponašaju kao device, nehajete što verovatno povređujete drugu stranu. Slobodne Device još jedan kraći period  sačekaće da ih emocije pronađu.

Ukoliko u svom datumu rođenja posedujete broj 4 kao na primer 4 – 14 ili 24 ili ste rođeni primera radi 04.05.1994/2004 u tom slučaju mnogo će te više jurcati za emocijama a emocije će još brže bežati od vas. Strpite se još malo.

Zdravlje

Pokušajte da ne ignorišete alarmna zvona tela, osluškujte simptome koje šalje.

U nastavku priloga pogledajte detaljnije svoju astronumero prognozu!

https://youtu.be/Mb0U4gQaaCA

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS