vibe tv logo mini

„PROKREMALJSKI GLUMAC“ NE MOŽE DA IGRA U BELOM LOTOSU - Svetski mediji iznose stav o BIKOVIĆU!(FOTO)

Piše: S. D.

Zbog ne podrške Ukrajine izgubio ulogu u Holivudu.

Miloš Biković izgubio ulogu u trećoj sezoni popularne HBO serije “Beli Lotos” („White Lotus“) nije samo odeknulo u domaćim medijima, već i svetskim.

Biković je u saopštenju, između ostalog, rekao da se neće “poklanjati narativu koji ugrožava njegov integritet”.

Brojni svetski mediji pišu o Bikoviću, pa tako Gardijan prenosi izveštaj AFP-a da je HBO iz hit serije “Beli lotos” izbacio Bikovića “zbog veza sa Rusijom”.

 

DNEVNI HOROSKOP ZA 06. 02. 2024 - VAGE očekuje veliki preokret a OVAJ ZNAK se treba potruditi oko!

  • Mreža kaže da će uloga biti preinačena nakon što je Ukrajina reagovala oko izbora Srbina za novu sezonu , prenosi Gardijan.

Kako dodaje ovaj britanski list, Biković je saopštio da želi da svi “aktivni ratovi prestanu” i da “prevladaju principi ljubavi”.

  • HBO izbacio prokremljanskog glumca Bikovića iz ekipe Belog lotosa nakon osude Ukrajine, piše Kijev idenpendent.
  • Biković je radio u Rusiji više od jedne decenije, a ruski diktator Vladimir Putin mu je dao rusko državljanstvo. Glumac je više puta opravdavao rusku ilegalnu aneksiju Krima i nije osudio invaziju na Ukrajinu 2022, navodi ovaj ukrajinski medij.

Njujork tajms piše da je ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova osudilo kasting Bikovića, ukazujući na njegove veze sa Rusijom.

  • Biković je rekao da odlazi zbog spoljnog pritiska, dodaje Njujork tajms.

I Biznis insajder piše da HBO menja ulogu u “Belom lotosu” nakon što je Ukrajina optužila glumca da podržava Rusiju, ukazujući da je snimanje serije trebalo da počne u februaru.

  • U saopštenju se ne pojašnjava zašto se Biković, koji je dobio ulogu velnes gurua u emisiji, više neće pojavljivati, ali je glumca nedavno optužilo ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova krajem januara da podržava rat Rusije u Ukrajini, piše Biznis insajder.

Izvor/Danas/Foto: Promo/Đorđe Stoiljkov

 

OkO NaS – Uvek uz VAS