vibe tv logo mini

VAŠ MESEČNI JUNSKI HOROSKOP ZA - STRELAC – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ broj očekuje vas emotivna procvat!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

STRELAC

Posao

Vreme je da bar ublaže svoju žudnju za rasipanjem i zabavom. U junu vam može biti naplaćena vaša neumerenosti i lakomislenosti. Karijera će zahtevati ulaganje u lični razvoj. Preporučljivo je posvetiti posebnu pažnju izučavanju posebnih računarskih programa i stranih jezika. Deci koja su u tinejdžerskim godinama biće potreban vaš savet u izboru budućeg životnog puta. Ne pokušavajte da slomite njihovu želju da budu kreativni, čak i ako želite da dete izabere "običnije" i obećavajuće zanimanje.

Ljubav

Usamljeni Strelčevi će imati sreće da upoznaju zanimljive ljude. Međutim, vaša sudbina se možda krije pod maskom nekog od vaših starih poznanika.

Ali ako u svom datumu rođenja imate broj 8 kao na primer 8 – 18 – 28 ili ste rođeni primera radi 08.05.1998/2008 ili 05.08.1988/1998 Tada se opustite i spremite se za neočekivane lepe ljubavne čarolije.

Zdravlje

 Budite više nego oprezni jel u junu imate veliki rizik od povreda.

Pogledajte detaljniju vašu astronumerološku prognozu!

https://youtu.be/faVinncs47k

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS