vibe tv logo mini

VAŠ MESEČNI JUNSKI HOROSKOP ZA ŠKORPIJE – Ukoliko u svom datumu rođenja imate OVAJ broj očekuje vas negativni emotivni aspekt!(VIDEO)

Prvi mesec žarkog leta biće svetao i bogat događajima. Ovaj mesec biće pogodan za rešavanje profesionalnih problema, usavršavanje veština i učenje. Glavna stvar je zapamtiti da je svako kovač svoje sreće, a ne da se oslanjamo samo na pomoć zvezda. Parovi treba da razmišljaju o usklađivanju odnosa. Brakovi sklopljeni u pod ovakvim aspektom biće posebno srećni i jaki.

Pa da pogledamo šta nas to očekuje u vrelom mesecu!?

ŠKORPIJA

Posao

Vreme je da predstavnici ovog znaka razviju kreativnost u sebi. Standardni pristupi koje ste uvek uspešno koristili počeće da propadaju i neće doneti željene rezultate. Vlasti žele da čuju kreativne ideje od vas i vide da ste spremni za samorazvoj. Koliko god da će to biti teško priznati narcisoidnim Škorpijama, vreme je da se upišete na stručne kurseve ili obuke kako biste stekli znanje. Tigar će odobriti ovu odluku i pobrinuti se da imate dovoljno vremena i energije.

Ljubav

Odnosi sa voljenom osobom zahtevaće da budete osetljiviji. Sebična priroda Škorpije može dovesti do bolnog prekida. Trebalo bi da tretirate svog izabranika prijatnim iznenađenjima, poklonima i iskrenim razgovorima. Najbolje rešenje može biti zajednički odmor, pogotovo što se ne očekuju problemi sa finansijama.

Ali ako u svom datumu rođenja imate broj 0 kao na primer 10 – 20 ili 30 ako  ste rođeni primera radi 10.05.1990/2000 ili 05.10.1980/1990 Obratite mnogo pažnje jel možete nailaziti na brojne spletke i negativne okolnosti vas mogu očekivati.

Zdravlje

 Čuvajte se prehlade i smanjite nervozu.

Pogledajte detaljniju vašu astronumerološku prognozu!

https://youtu.be/H-ndgpiMHu0

Vaš Astronumerolog-ezoterista

Zoran Šumadinac

OKO NAS