vibe tv logo mini

NI SVETA MESTA NISU BAŠ SVETA - Ovo su najukletiji hramovi u svetu!(FOTO)

Dokaz da ni neka sveta mesta, nisu sveta već da njima vladaju nečiste sile - najbolji primer za to je ovih sedam crkvi koje su poznate po svojoj ukletosti, a uz većinu njih nalaze se groblja odakle ti duhovi opsedaju.

Rezultat slike za Nacionalna katedrala u Washingtonu .

Nacionalna katedrala u Washingtonu

Nacionalna katedrala u Washingtonu - Ubojstvo u biblioteci Nacionalne katedrale bilo je okidač glasinama koje kruže već decenijama. Osim duha ubijenog, u ovim hodnicima oko crkve često se javlja i duh pokojnog američkog predsednika Woodrowa Wilsona. On izlazi samo po noći, a tada se u tišini čuje samo kucanje njegovog štapa po drvenim podovima.

Rezultat slike za Kapela St Paul's U New Yorku.

Kapela St Paul's U New Yorku

Kapela St Paul's U New Yorku Najbliža kapela distriktu Broadway već je drugo religiozno svetište koje posećuju glumci pre i posle predstava. Stoga ne čudi kako je duh koji je zaposeo ovu kapelu navodno glumac, bez glave. On je glumio u predstavi Hamlet, a ulogu je doživio malo preozbiljno te je zaista ostao bez glave i umro. Od tada pa sve do sada pojavljuje se njegov duh, koga su mnogi videli a bezbroj njih čuli.

Rezultat slike za Katedrala St Louis, Louisiana New Orleans.

Katedrala St Louis, Louisiana New Orleans

Katedrala St Louis, Louisiana New Orleans je zbog svoje duge i mračne istorije gotovo glavni grad svega paranormalnog u SAD-u. Čak i najveća katedrala u gradu nije izbegla takve pojave. Navodno su na njenom zemljištu pokopana dva vudu sveštenika i šest žrtava ubijstva. Tih šest tela pronađeno je obešeno na stepeništu crkve, a crkva se pobrinula za pogreb. No, čini se kako ni tamo nemaju mira u zagrobnom životu. Najverovatnije da tela nisu položena u grob, na adekvatan način pored toga što im je večna kuća oskrnavljena podizanjem zidina iznad njihovih grobova.

Rezultat slike za Episkopalna Crkva St Paul u Floridi.

Episkopalna Crkva St Paul u Floridi

Episkopalna Crkva St Paul u Floridi Po broju javljanja i zabelženih paranormalnih pojava, u toj crkvi duhovi organiziraju balove svake večeri. Navodno se u njoj javlja duh starog brodskog kapetana i renesansnog istražitelja te brojni dečji duhovi ali i žrtve čiji slučajevi ubojstva nisu nikad razjašnjeni. Zbog toga se u ovu crkvu ne može ući u večernjim satima.

Rezultat slike za Crkva Borley u Essexu Britanska.

Crkva Borley u Essexu Britanska

Crkva Borley u Essexu Britanska je crkva jedno od najukletijih mesta na svetu. Britanska je crkva navodno jedno od najukletijih mesta na svetu. Sadašnja crkva je sagrađena na mestu benediktinskog samostana kojeg su i prije nekoliko vekova posećivali duhovi. Njeni posetioci često čuju neobjašnjivu muziku sa orgulja, a moguće je čuti i mistično pevušenje. Istražitelji paranormalnog tvrde da su čak uhvatili neke od duhova na videu.

 Rezultat slike za Crkva Egg Hill, Pennsylvania.

Crkva Egg Hill, Pennsylvania

Crkva Egg Hill, Pennsylvania - Ova je crkva zasigurno jedna od najposebnijih. Već u 19. veku kad je izgrađena, u njoj se ubio jedan dečak ispred cele zajednice tokom mise. Danas posetioci tamo često mogu videti krvave otiske koji odjednom nestaju sa zidova, zvona crkve koja zvone sama od sebe. Često usred noći... Navodno tamo vladaju tako jake sile koje mogu doslovno gurniti čoveka, a često ih bacaju prema jezivom podrumu gde je jedan od preminulih sveštenika radio razna nedelja jel se bavio svačim. Mnogi pposetioci se kunu da su na ulazu podruma videli i samog sveštenika kako stoji okrenut leđima. Postoje i slike koje su posetioci uhvatiti prikazu sveštenika.

Rezultat slike za Crkva st Mary u Bedfordshireu.

Crkva st Mary u Bedfordshireu

Crkva st Mary u Bedfordshireu - Ova britanska crkva ne samo da je ukleta, već veovima služi kao vrata u pakao, jer su je sagradili obožavatelji Sotone i poštovatelji crne magije. S vremenom su je preuzeli sveštenici, a nekadašnji vlasnici crkve TJ njiove duše lutaju ovoim zdanjem. Pređašnji vlasnici crkve su svi umrli od kuge, njihova se tela ecenijama su se raspadala po zdanju. Kada su došli sveštenici posle dugo godina oni su raspadnuta tela ukopali nadomak crkve. Veliki vbroj posetilaca pa i sami svečtenici kažu da preko dana a posebno kada sunce zađe oseća se miris truleži, ali i prikaze duhova u krpama s kojih pada koža.

Možemo da neverujemo u ovakve priče, u ovakve pojave. Možemo verovati da posle smrti život ne postoji. Možemo isto verovati da samo MI postojimo na ovom svetu i u ovolikom univerzumu. A šta je istina od svega toga .... E to još nije potvrđeno. Mada mnogi koji se bave ovakvim fenomenima tvrde da imaju i dokaze o postojanju natprirodnih i crnih sila .

OkO NaS – HVALA VAM ŠTO STE UZ NAS